Frispark til Goztepe SK på halvdelen til Besiktas JK.
    Besiktas får tildelt et frispark
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Besiktas får tildelt et hjørnespark
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) løfter inn en corner fra venstre på Gursel Aksel Stadium.
    10'
    Mål for Besiktas!
    Goztepe Izmir 0 - 1 Besiktas
    Mål: Domagoj Vida
    Målgivende: Welinton
    Mål! Besiktas JK tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Domagoj Vida. Det er en fin assist fra Welinton.
    10'
    Fırat Aydınus signaliserer et frispark til Goztepe SK på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    14'
    Skudd utenfor mål, Goztepe Izmir
    Cherif Ndiaye
    Goztepe SK angriper på Gursel Aksel Stadium og Cherif Ndiaye får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    14'
    Goztepe Izmir får tildelt et hjørnespark
    Berkan Emir
    Fırat Aydınus tildeler Goztepe SK en corner. Berkan Emir sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Atinc Nukan
    Atinc Nukan (Goztepe SK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    16'
    Frispark Besiktas JK.
    17'
    Frispark for Goztepe SK på egen banehalvdel.
    20'
    Fırat Aydınus signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    22'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Mål for Goztepe Izmir!
    Goztepe Izmir 1 - 1 Besiktas
    Mål: Alpaslan Ozturk
    Utligning! Alpaslan Ozturk setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    24'
    Målet til Goztepe Izmir sjekkes av VAR
    27'
    Målet til Goztepe Izmir blir stående
    27'
    Frispark til Besiktas JK på halvdelen til Goztepe SK.
    28'
    Fırat Aydınus signaliserer et frispark til Goztepe SK.
    29'
    Skudd på mål, Goztepe Izmir
    Berkan Emir
    Goztepe SK angriper. Berkan Emir får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    Goztepe Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Berkan Emir
    I Izmir slår Berkan Emir en corner fra venstre.
    30'
    32'
    Berkan Emir
    Berkan Emir (Goztepe SK) slår en corner fra venstre side på Gursel Aksel Stadium.
    36'
    Alpaslan Ozturk
    Goztepe SK angriper og Alpaslan Ozturk får avsluttet. Headingen treffer ikke Besiktas JK-målet.
    36'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) slår en corner fra høyre side på Gursel Aksel Stadium.
    38'
    I Izmir header Rachid Ghezzal (Besiktas JK) mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    Goztepe Izmir blir avblåst for offside
    Soner Aydogdu
    Offside! Soner Aydogdu blir vinket av og Goztepe SK må dermed bygge opp et nytt angrep.
    41'
    Kan Besiktas JK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    42'
    Gult kort til Goztepe Izmir
    Halil Akbunar
    Halil Akbunar (Goztepe SK) pådrar seg et gult kort.
    42'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Adis Jahovic
    Goztepe SK angriper i Izmir. Adis Jahovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    45'+2
    Goztepe SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    49'
    Domagoj Vida
    Besiktas JK angriper på Gursel Aksel Stadium, men Domagoj Vida header utenfor.
    50'
    Fırat Aydınus signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    57'
    58'
    59'
    Fırat Aydınus tildeler Besiktas JK en corner. Rachid Ghezzal sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Welinton
    Welinton (Besiktas JK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    63'
    Spillet på Gursel Aksel Stadium er stoppet midlertidig fordi Alpaslan Ozturk ligger nede.
    64'
    Dommer Fırat Aydınus venter med å sette i gang spillet fordi Welinton ligger nede.
    64'
    Welinton er tilbake i kampen igjen.
    65'
    Alpaslan Ozturk ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Izmir.
    65'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Besiktas JK får straffe!
    67'
    Besiktas scorer på straffe!
    Goztepe Izmir 1 - 2 Besiktas
    Mål: Rachid Ghezzal
    Mål! Rachid Ghezzal gir Besiktas JK ledelsen 1-2 på Gursel Aksel Stadium. Målet kom på et straffespark.