Frispark for Granada CF på egen banehalvdel.
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til Granada CF.
    4'
    Straffe til Granada
    7'
    Facundo Pellistri
    Granada CF angriper. Facundo Pellistri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    VAR sjekker om det er straffe til Granada
    8'
    Dommeren dømmer straffe til Granada
    8'
    Granada scorer på straffe!
    Granada 1 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Myrto Uzuni
    Granada CF tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Myrto Uzuni.
    9'
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Victor Garcia Verdura signaliserer et frispark til Granada CF på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Andoni Gorosabel
    Andoni Gorosabel (Deportivo Alaves) får et gult kort av dommer Victor Garcia Verdura.
    20'
    Frispark Deportivo Alaves.
    23'
    Victor Garcia Verdura signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    24'
    I Granada slår Luis Rioja en corner fra venstre.
    27'
    I Granada har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Det blir farlig! Frispark for Granada CF er nær straffområde.
    30'
    Victor Garcia Verdura tildeler Deportivo Alaves en corner. Carlos Vicente sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    35'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark i en god posisjon for Granada CF!
    37'
    Mål for Granada!
    Granada 2 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Lucas Boye
    Målgivende: Sergio Ruiz Alonso
    Mål! Granada CF øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Lucas Boye. Det er en fin assist fra Sergio Ruiz Alonso.
    38'
    Målet til Granada sjekkes av VAR
    39'
    Målet til Granada blir stående
    39'
    Deportivo Alaves angriper, men Victor Garcia Verdura blåser for offside.
    40'
    Victor Garcia Verdura signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    41'
    45'
    Gult kort til Granada
    Myrto Uzuni
    Dommer Victor Garcia Verdura gir Myrto Uzuni (Granada CF) et gult kort.
    45'
    Nahuel Tenaglia
    Nahuel Tenaglia (Deportivo Alaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'
    Frisparket tildelt Granada CF er farlig nær Deportivo Alavess målområde.
    45'+2
    Sergio Ruiz Alonso (Granada CF) slår en corner fra høyre side på Estadio Nuevo Los Carmenes.
    45'+2
    45'+3
    Gerard Gumbau
    Gerard Gumbau (Granada CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+3
    Lucas Boye
    Lucas Boye (Granada CF) kommer seg fri på Estadio Nuevo Los Carmenes, men avslutningen går utenfor.
    45'+4
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Abde Rebbach
    Ut: Carlos Vicente
    Deportivo Alaves bytter ut Carlos Vicente med Abde Rebbach. Dette er det første byttet som Luis Garcia Plaza gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Alex Sola
    Ut: Luis Rioja
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) erstattes av Alex Sola.
    46'
    Deportivo Alaves angriper i Granada, men blir avblåst for offside.
    46'
    48'
    Deportivo Alaves fosser fremover, men Victor Garcia Verdura blåser for offside på Estadio Nuevo Los Carmenes.
    49'
    Joaquin Panichelli
    Målsjanse på Estadio Nuevo Los Carmenes! Joaquin Panichelli fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    Granada, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Deportivo Alaves angriper i Granada. Joaquin Panichelli fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Granada CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    60'
    Miguel Rubio
    Miguel Rubio (Granada CF) pådrar seg et gult kort.
    60'
    Alex Sola
    Målsjanse til Deportivo Alaves! Alex Sola treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    Alex Sola (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Nuevo Los Carmenes.
    61'
    Myrto Uzuni
    Granada CF fosser forover og Myrto Uzuni fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    Granada CF angriper, men blir avblåst for offside.
    64'
    Inn: Kike
    Ut: Samuel Omorodion
    Bytte for Deportivo Alaves. Kike kommer inn for Samuel Omorodion på Estadio Nuevo Los Carmenes.
    64'
    Inn: Carlos Nahuel Benavidez Protesoni
    Ut: Antonio Blanco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Deportivo Alaves. Inn kommer Carlos Nahuel Benavidez Protesoni, mens Antonio Blanco tar plass på benken.
    64'
    Spillerbytte - Granada
    Inn: Gonzalo Villar
    Ut: Kamil Jozwiak
    Granada CF gjør sitt første bytte. Kamil Jozwiak erstattes av Gonzalo Villar.
    64'
    65'
    Abde Rebbach
    Deportivo Alaves avanserer forover i Granada. Abde Rebbach avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Inn: Giuliano Simeone
    Ut: Joaquin Panichelli
    Luis Garcia Plaza (Deportivo Alaves) gjør sitt femte bytte for dagen. Giuliano Simeone erstatter Joaquin Panichelli.
    71'
    I Granada slår Abde Rebbach en corner fra venstre.
    71'
    73'
    Inn: Jose Callejon
    Ut: Myrto Uzuni
    Jose Ramon Sandoval gjør dagens andre bytte i Granada, når han tar ut Myrto Uzuni og setter inn Jose Callejon.
    75'
    80'
    En av Granada CFs spillere blir avblåst for offside på Estadio Nuevo Los Carmenes.
    80'+1
    Victor Garcia Verdura tildeler Deportivo Alaves en corner. Abde Rebbach sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    Inn: Douglas Matias Arezo Martinez
    Ut: Lucas Boye
    Jose Ramon Sandoval (Granada CF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Douglas Matias Arezo Martinez erstatter Lucas Boye.
    83'
    Inn: Martin Hongla
    Ut: Gerard Gumbau
    Jose Ramon Sandoval gjør dagens fjerde bytte i Granada, når han tar ut Gerard Gumbau og setter inn Martin Hongla.
    83'
    Victor Garcia Verdura signaliserer et frispark til Deportivo Alaves like utenfor Granada CF-området.
    85'
    Deportivo Alaves fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    86'
    Skudd utenfor mål, Deportivo Alaves
    86'
    Carlos Nahuel Benavidez Protesoni
    Carlos Nahuel Benavidez Protesoni (Deportivo Alaves) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.