Gabriel Gmeiner tildeler Grazer AK en corner. Gerald Nutz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Gabriel Gmeiner signaliserer et frispark til Kapfenberger SV på egen banehalvdel.
    8'
    Grazer AK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for Kapfenberger SV på egen banehalvdel.
    11'
    Matthias Puschl
    Matthias Puschl (Kapfenberger SV) kommer seg fri på Sportzentrum Graz-Weinzodl, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Frispark for Grazer AK på egen banehalvdel.
    15'
    Dardan Shabanhaxhaj
    Målsjanse på Sportzentrum Graz-Weinzodl! Dardan Shabanhaxhaj fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    Grazer AK, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Gabriel Gmeiner signaliserer et frispark til Kapfenberger SV.
    16'
    Gult kort til Grazer AK
    Marco Perchtold
    Marco Perchtold (Grazer AK) mottar sitt første gule kort for dagen på Sportzentrum Graz-Weinzodl.
    17'
    I Graz slår Mario Grgic en corner fra venstre.
    19'
    Dardan Shabanhaxhaj (Kapfenberger SV) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Mario Grgic (Kapfenberger SV) løfter inn en corner fra venstre på Sportzentrum Graz-Weinzodl.
    21'
    Gerald Nutz (Grazer AK) slår en corner fra høyre side på Sportzentrum Graz-Weinzodl.
    23'
    Pedro Felipe
    Sjanse til Grazer AK! Pedro Felipe er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    Kan Grazer AK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    24'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Sekou Sylla
    Sekou Sylla (Kapfenberger SV) pådrar seg et gult kort.
    24'
    I Graz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Frispark til Kapfenberger SV på halvdelen til Grazer AK.
    29'
    Frispark Grazer AK.
    30'
    Dommer Gabriel Gmeiner ser at linjemannen løfter flagget, og Grazer AKs Dragan Smoljan blåses av for offside.
    31'
    32'
    Olivier N'Zi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    33'
    Kapfenberger SV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Gabriel Gmeiner signaliserer et frispark til Grazer AK like utenfor Kapfenberger SV-området.
    36'
    Rødt kort til Kapfenberger SV
    Sekou Sylla
    Rødt kort! Sekou Sylla (Kapfenberger SV) sendes i dusjen av dommer Gabriel Gmeiner.
    36'
    Olivier N'Zi kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Sportzentrum Graz-Weinzodl.
    37'
    Dardan Shabanhaxhaj (Kapfenberger SV) får et gult kort av dommer Gabriel Gmeiner.
    38'
    Grazer AK avanserer forover i Graz. Marco Perchtold avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    David Peharm
    Målsjanse til Grazer AK! David Peharm treffer mål, men keeper redder.
    40'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Spillet på Sportzentrum Graz-Weinzodl er stoppet midlertidig fordi Olivier N'Zi ligger nede.
    41'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: David Heindl
    Ut: Olivier N'Zi
    Det virker som Olivier N'Zi ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med David Heindl.
    42'
    Grazer AK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kapfenberger SV.
    44'
    Mohamed Kone
    Mohamed Kone (Kapfenberger SV) avanserer forover på Sportzentrum Graz-Weinzodl. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    45'
    Pedro Felipe (Grazer AK) header ballen mot mål, men Kapfenberger SV klarerer.
    45'
    45'
    45'+2
    45'+3
    Dommer Gabriel Gmeiner viser Pedro Felipe (Grazer AK) det gule kortet.
    45'+3
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tobias Mandler (Kapfenberger SV) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+3
    Olivier N'Zi er tilbake i kampen igjen.
    45'+4
    Tobias Mandler er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+4
    Spillerbytte - Grazer AK
    Inn: Thomas Fink
    Ut: Dragan Smoljan
    Gernot Messner gjør dagens første bytte i Graz, når han tar ut Dragan Smoljan og setter inn Thomas Fink.
    46'
    Inn: Karlo Lalic
    Ut: Mohamed Kone
    Bytte for Kapfenberger SV. Karlo Lalic kommer inn for Mohamed Kone på Sportzentrum Graz-Weinzodl.
    46'
    47'
    Det blir farlig! Frispark for Kapfenberger SV er nær straffområde.
    49'
    Karlo Lalic
    Karlo Lalic (Kapfenberger SV) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    49'
    49'
    Grazer AK angriper i Graz. David Peharm fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    David Peharm (Grazer AK) kommer til avslutning på Sportzentrum Graz-Weinzodl, men headingen blir reddet.
    53'
    53'
    Gabriel Gmeiner tildeler Grazer AK en corner. Mamadou Sangare sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Benjamin Rosenberger
    Grazer AK angriper i Graz. Benjamin Rosenberger avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    Grazer AK angriper, men Michael Huber vinkes av for offside.
    54'
    56'
    Mamadou Sangare (Grazer AK) slår en corner fra venstre side på Sportzentrum Graz-Weinzodl.
    59'
    Marco Gantschnig
    Marco Gantschnig (Grazer AK) prøver å heade ballen i mål på Sportzentrum Graz-Weinzodl, men mislykkes.
    59'
    59'
    Frispark Kapfenberger SV.
    59'
    Gabriel Gmeiner signaliserer et frispark til Grazer AK.
    61'
    Inn: Levan Eloshvili
    Ut: Winfried Amoah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger SV. Inn kommer Levan Eloshvili, mens Winfried Amoah tar plass på benken.
    65'
    Benjamin Rosenberger (Grazer AK) kommer til en målsjanse på Sportzentrum Graz-Weinzodl, men klarer ikke å score.
    68'
    Inn: Daniel Kalajdzic
    Ut: Pedro Felipe
    Grazer AK gjør sitt andre bytte. Pedro Felipe erstattes av Daniel Kalajdzic.
    71'
    72'
    Levan Eloshvili
    Dommer Gabriel Gmeiner gir Levan Eloshvili (Kapfenberger SV) et gult kort.
    72'
    Frispark i en god posisjon for Grazer AK!
    73'
    I Graz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    74'
    I Graz slår Gerald Nutz en corner fra høyre.
    75'
    76'
    Grazer AK angriper, men avslutningen til Marco Perchtold går utenfor.
    79'
    Inn: Valdir
    Ut: Dardan Shabanhaxhaj
    Kapfenberger SV bytter ut Dardan Shabanhaxhaj med Valdir.
    80'
    83'
    Inn: Paul Kiedl
    Ut: Gerald Nutz
    Grazer AK bytter ut Gerald Nutz med Paul Kiedl. Dette er det tredje byttet som Gernot Messner gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Felix Kochl
    Ut: Benjamin Rosenberger
    Gernot Messner (Grazer AK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Felix Kochl erstatter Benjamin Rosenberger.
    84'
    Frisparket tildelt Grazer AK er farlig nær Kapfenberger SVs målområde.
    88'
    Christoph Pichorner
    Christoph Pichorner (Kapfenberger SV) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.