VAR sjekker om det er straffe til Guangzhou City
    Mål for Beijing Guoan FC!
    Guangzhou City 0 - 1 Beijing Guoan FC
    Mål: Zhang Yuning
    Målgivende: Kang Sang-woo
    Beijing Guoan FC tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Zhang Yuning. Flott spill fra Kang Sang-woo før målet.
    4'
    Frispark for Guangzhou City på egen banehalvdel.
    6'
    Wei Zhen signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    8'
    Wei Zhen signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC.
    8'
    Beijing Guoan FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    11'
    Frispark til Guangzhou City på halvdelen til Beijing Guoan FC.
    13'
    Frispark for Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    14'
    En av Beijing Guoan FCs spillere blir avblåst for offside på Yuexiushan Stadium.
    18'
    I Guangzhou slår Zhang Xizhe en corner fra høyre.
    21'
    Wei Zhen signaliserer et frispark til Guangzhou City på egen banehalvdel.
    23'
    Guangzhou City 0 - 2 Beijing Guoan FC
    Mål: Kang Sang-woo
    Målgivende: Gang Wang
    Mål! Beijing Guoan FC øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Kang Sang-woo på Yuexiushan Stadium. Gang Wang sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Frispark Beijing Guoan FC.
    26'
    Gult kort til Guangzhou City
    Tang Miao
    Tang Miao (Guangzhou City) får et gult kort av dommer Wei Zhen.
    26'
    Zhang Xizhe (Beijing Guoan FC) løfter inn en corner fra venstre på Yuexiushan Stadium.
    27'
    Wei Zhen tildeler Beijing Guoan FC en corner. Zhang Xizhe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    28'
    29'
    I Guangzhou har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    33'
    Frispark til Beijing Guoan FC på halvdelen til Guangzhou City.
    35'
    39'
    Wei Zhen signaliserer et frispark til Guangzhou City.
    40'
    Guilherme (Guangzhou City) slår en corner fra høyre side på Yuexiushan Stadium.
    43'
    Spillerbytte - Guangzhou City
    Inn: Zhang Jinliang
    Ut: Yi Teng
    Bytte for Guangzhou City. Zhang Jinliang kommer inn for Yi Teng på Yuexiushan Stadium.
    45'
    Guangzhou City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    50'
    Li Tixiang (Guangzhou City) løfter inn en corner fra høyre på Yuexiushan Stadium.
    52'
    Frispark Guangzhou City.
    54'
    Det blir farlig! Frispark for Guangzhou City er nær straffområde.
    55'
    Rødt kort til Beijing Guoan FC
    Yu Dabao
    Yu Dabao sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Beijing Guoan FC må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    55'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    55'
    Rødt kort!
    Spilleren på Beijing Guoan FC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    56'
    Frisparket tildelt Guangzhou City er farlig nær Beijing Guoan FCs målområde.
    56'
    Wei Zhen tildeler Guangzhou City en corner. Li Tixiang sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    57'
    58'
    58'
    I Guangzhou slår Guilherme en corner fra høyre.
    59'
    Guilherme
    Guangzhou City angriper, men avslutningen til Guilherme går utenfor.
    60'
    62'
    62'
    Tang Miao (Guangzhou City) slår en corner fra venstre side på Yuexiushan Stadium.
    63'
    66'
    Li Tixiang
    Dommeren gir Li Tixiang (Guangzhou City) et gult kort.
    66'
    67'
    Spillerbytte - Beijing Guoan FC
    Inn: Bai Yang
    Ut: Zhang Xizhe
    Stanley Purl Menzo (Beijing Guoan FC) gjør sitt første bytte for dagen. Bai Yang erstatter Zhang Xizhe.
    69'
    Inn: Su Yuliang
    Ut: Huang Yikai
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Guangzhou City. Inn kommer Su Yuliang, mens Huang Yikai tar plass på benken.
    72'
    Tang Miao (Beijing Guoan FC) løfter inn en corner fra høyre på Yuexiushan Stadium.
    72'
    72'
    Zhang Gong
    Zhang Gong (Guangzhou City) pådrar seg et gult kort.
    73'
    I Guangzhou slår Li Tixiang en corner fra høyre.
    74'
    Wei Zhen tildeler Guangzhou City en corner. Li Tixiang sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Li Tixiang (Guangzhou City) slår en corner fra høyre side på Yuexiushan Stadium.
    77'
    Inn: Yongjing Cao
    Ut: Wang Ziming
    Beijing Guoan FC bytter ut Wang Ziming med Yongjing Cao. Dette er det andre byttet som Stanley Purl Menzo gjør i dagens kamp.
    79'
    Kang Sang-woo (Beijing Guoan FC) løfter inn en corner fra venstre på Yuexiushan Stadium.