Offside! Anderson Talisca (Guangzhou Evergrande) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    I Guangzhou har et frispark blitt tildelt bortelag.
    signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC.
    6'
    har tildelt Guangzhou Evergrande et hjørnespark.
    7'
    Renato Augusto
    Sjanse! Beijing Guoan FC avanserer forover, men Renato Augusto avslutter utenfor.
    9'
    Frispark Beijing Guoan FC.
    9'
    Frispark til Beijing Guoan FC på halvdelen til Guangzhou Evergrande.
    10'
    Talisca
    Sjanse til Guangzhou Evergrande! Anderson Talisca er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    Beijing Guoan FC, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    12'
    Guangzhou Evergrande slår en corner fra høyre.
    14'
    Fernandinho (Guangzhou Evergrande) slår en corner fra høyre side.
    14'
    Frisparket tildelt Guangzhou Evergrande er farlig nær Beijing Guoan FCs målområde.
    14'
    Frispark for Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    15'
    Cedric Bakambu
    Cedric Bakambu (Beijing Guoan FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Hjørne til Guangzhou Evergrande.
    20'
    Linpeng Zhang
    Guangzhou Evergrande angriper. Zhang Linpeng får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    20'
    Offside! Wei Shihao blir vinket av og Guangzhou Evergrande må dermed bygge opp et nytt angrep.
    20'
    Beijing Guoan FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    22'
    Renato Augusto (Beijing Guoan FC) slår en corner fra venstre side.
    23'
    Frispark for Guangzhou Evergrande på egen banehalvdel.
    24'
    Guangzhou Evergrande tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Gult kort til Beijing Guoan FC
    Lei Li
    Li Lei (Beijing Guoan FC) pådrar seg et gult kort.
    25'
    Fernandinho
    Målsjanse til Guangzhou Evergrande! Fernandinho treffer mål, men keeper redder.
    26'
    26'
    En av Beijing Guoan FCs spillere blir avblåst for offside.
    26'
    28'
    VAR sjekker om det er straffe til Guangzhou FC
    29'
    Ingen straffe til Guangzhou FC
    29'
    30'
    Gult kort til Guangzhou FC
    Wei Shihao
    Wei Shihao (Guangzhou Evergrande) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    31'
    Ji-su Park
    Dommeren gir Ji-su Park (Guangzhou Evergrande) et gult kort.
    31'
    Hjørne til Beijing Guoan FC.
    33'
    34'
    Talisca
    Guangzhou Evergrande fosser forover og Anderson Talisca fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    35'
    Paulinho
    Målsjanse! Paulinho (Guangzhou Evergrande) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Guangzhou Evergrande slår en corner fra venstre.
    37'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Guangzhou Evergrande får straffe!
    38'
    Guangzhou FC scorer på straffe!
    Guangzhou FC 1 - 0 Beijing Guoan FC
    Mål: Talisca
    Guangzhou Evergrande tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Anderson Talisca.
    39'
    Chao He
    He Chao (Guangzhou Evergrande) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    Fernandinho
    Guangzhou Evergrande angriper. Fernandinho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    45'
    46'
    Beijing Guoan FC fosser fremover, men Zhang Yuning går rett i offsidefella.
    48'
    Beijing Guoan FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Guangzhou Evergrande.
    51'
    52'
    Beijing Guoan FC angriper, men avslutningen til Cedric Bakambu går utenfor.
    53'
    53'
    signaliserer et frispark til Guangzhou Evergrande på egen banehalvdel.
    55'
    Mål for Guangzhou FC!
    Guangzhou FC 2 - 0 Beijing Guoan FC
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Talisca
    Paulinho øker Guangzhou Evergrandes ledelse til 2-0! Anderson Talisca var nest sist på ballen.
    56'
    Cedric Bakambu (Beijing Guoan FC) header utenfor.
    59'
    Mål for Beijing Guoan FC!
    Guangzhou FC 2 - 1 Beijing Guoan FC
    Mål: Zhang Yuning
    Målgivende: Lei Li
    Beijing Guoan FC reduserer til 2-1 etter et mål av Zhang Yuning. Li Lei sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Spillerbytte - Guangzhou FC
    Inn: Xiuwei Zhang
    Ut: Wei Shihao
    Guangzhou Evergrande gjør sitt første bytte. Wei Shihao erstattes av Zhang Xiuwei.
    62'
    Spillerbytte - Beijing Guoan FC
    Inn: Zhang Xizhe
    Ut: Chi Zhongguo
    Chi Zhongguo (Beijing Guoan FC) erstattes av Zhang Xizhe.
    62'
    Paulinho
    Sjanse til Guangzhou Evergrande! Paulinho er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    65'
    Talisca
    65'
    65'
    65'
    Kan Beijing Guoan FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    68'
    Shaocong Wu
    Shaocong Wu (Guangzhou Evergrande) pådrar seg et gult kort.
    68'
    Inn: Elkeson
    Ut: Fernandinho
    Guangzhou Evergrande bytter ut Fernandinho med Elkeson.
    69'
    70'
    Renato Augusto (Beijing Guoan FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    71'
    Xin Xu
    Xu Xin (Guangzhou Evergrande) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    73'
    Målsjanse til Beijing Guoan FC! Renato Augusto treffer mål, men keeper redder.
    73'
    Guangzhou FC, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Jonathan Viera
    Beijing Guoan FC fosser forover og Jonathan Viera fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    Anderson Talisca ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    77'
    Inn: Bowen Huang
    Ut: Xin Xu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Guangzhou Evergrande. Inn kommer Huang Bowen, mens Xu Xin tar plass på benken.
    79'
    Inn: Liyu Yang
    Ut: Talisca
    Anderson Talisca, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Yang Liyu kommer inn for Guangzhou Evergrande.
    79'
    Guangzhou FC 3 - 1 Beijing Guoan FC
    Målgivende: Bowen Huang
    Mål! Paulinho gir Guangzhou Evergrande en komfortabel 3-1 ledelse. Det er en fin assist fra Huang Bowen.
    81'
    83'
    har tildelt Beijing Guoan FC et hjørnespark.
    84'
    Zhang Xizhe (Beijing Guoan FC) slår en corner fra høyre side.
    85'
    Inn: Wang Ziming
    Ut: Zhang Yuning
    Beijing Guoan FC gjør sitt andre bytte. Zhang Yuning erstattes av Wang Ziming.
    85'
    Beijing Guoan FC slår en corner fra høyre.
    85'
    Inn: Guo Quanbo
    Ut: Hou Sen
    Beijing Guoan FC bytter ut Hou Sen med Guo Quanbo.
    85'
    Xiuwei Zhang
    Zhang Xiuwei (Guangzhou Evergrande) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    87'
    87'
    Inn: Yu Dabao
    Ut: Li Ke
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Beijing Guoan FC. Inn kommer Yu Dabao, mens Li Ke tar plass på benken.
    88'
    88'
    Shaocong Wu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    89'
    89'
    Beijing Guoan FC angriper. Renato Augusto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'
    90'
    90'
    Yu Yang
    Yu Yang (Beijing Guoan FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    Dianzuo Liu
    Dianzuo Liu (Guangzhou Evergrande) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    Shaocong Wu er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'+1
    Zhang Xizhe (Beijing Guoan FC) slår en corner fra venstre side.
    90'+2
    Beijing Guoan FC angriper og Renato Augusto får avsluttet. Headingen treffer ikke Guangzhou Evergrande-målet.