Frispark til Guinea-Bissau på halvdelen til Nigeria.
    2'
    Kelechi Nwakali (Nigeria) løfter inn en corner fra venstre på Roumde Adjia Stadium.
    4'
    Peter Waweru signaliserer et frispark til Guinea-Bissau på egen banehalvdel.
    11'
    Peter Waweru signaliserer et frispark til Nigeria.
    14'
    Semi Ajayi
    Nigeria angriper og Semi Ajayi får avsluttet. Headingen treffer ikke Guinea-Bissau-målet.
    15'
    Frispark for Guinea-Bissau på egen banehalvdel.
    16'
    Nigeria tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Moreto Cassama ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    20'
    Kelechi Nwakali (Nigeria) slår en corner fra venstre side på Roumde Adjia Stadium.
    21'
    Guinea-Bissau slipper å klare seg uten Moreto Cassama som kommer tilbake på banen i Garoua.
    21'
    22'
    Frispark for Nigeria på egen banehalvdel.
    23'
    En av Nigerias spillere blir avblåst for offside på Roumde Adjia Stadium.
    25'
    Guinea-Bissau tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Maurice Gomis (Guinea-Bissau) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Roumde Adjia Stadium.
    26'
    Maurice Gomis kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Roumde Adjia Stadium.
    27'
    I Garoua slår Kelechi Nwakali en corner fra venstre.
    31'
    Kelechi Iheanacho
    Nigeria fosser forover og Kelechi Iheanacho fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    31'
    Guinea-Bissau, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    36'
    Frispark Guinea-Bissau.
    39'
    39'
    Peter Waweru tildeler Guinea-Bissau en corner. Fali Cande sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Fali Cande (Guinea-Bissau) løfter inn en corner fra høyre på Roumde Adjia Stadium.
    45'
    Jorginho
    Målsjanse! Jorginho (Guinea-Bissau) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    45'+1
    Moreto Cassama
    Guinea-Bissau avanserer forover i Garoua. Moreto Cassama avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Peter Waweru signaliserer et frispark til Nigeria på egen banehalvdel.
    51'
    51'
    Peter Waweru signaliserer et frispark til Guinea-Bissau.
    52'
    Umar Sadiq
    Nigeria angriper i Garoua. Umar Sadiq fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    53'
    54'
    55'
    Målsjanse på Roumde Adjia Stadium! Kelechi Iheanacho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    Hjørnespark til Nigeria
    55'
    Mål for Nigeria!
    Guinea-Bissau 0 - 1 Nigeria
    Mål: Umar Sadiq
    Målgivende: Kelechi Iheanacho
    I Garoua tar Nigeria ledelsen 0-1 etter et mål av Umar Sadiq. Kelechi Iheanacho var nest sist på ballen.
    56'
    Spillerbytte - Nigeria
    Inn: Peter Olayinka
    Ut: Umar Sadiq
    Umar Sadiq (Nigeria) erstattes av Peter Olayinka.
    57'
    Inn: Moses Simon
    Ut: Chidera Ejuke
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nigeria. Inn kommer Moses Simon, mens Chidera Ejuke tar plass på benken.
    57'
    59'
    62'
    Mama Balde vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    62'
    I Garoua slår Fali Cande en corner fra venstre.
    65'
    Opa Sangante
    Opa Sangante (Guinea-Bissau) header mot mål, men ballen går utenfor.
    65'
    Mama Balde er på beina igjen og fortsetter kampen på Roumde Adjia Stadium.
    65'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Fali Cande (Guinea-Bissau) vrir seg av smerte i gresset.
    68'
    Dommer Peter Waweru venter med å sette i gang spillet fordi Kelechi Iheanacho ligger nede.
    69'
    Spillerbytte - Guinea-Bissau
    Inn: Alfa Semedo
    Ut: Panutche Camara
    Guinea-Bissau bytter ut Panutche Camara med Alfa Semedo.
    69'
    Inn: Steve Ambri
    Ut: Piqueti
    Baciro Cande gjør dagens andre bytte i Garoua, når han tar ut Piqueti og setter inn Steve Ambri.
    70'
    Inn: Frederic Mendy
    Ut: Jorginho
    Guinea-Bissau gjør sitt tredje bytte. Jorginho erstattes av Frederic Mendy.
    70'
    72'
    Kelechi Iheanacho ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Garoua.
    72'
    Guinea-Bissau slipper å klare seg uten Fali Cande som kommer tilbake på banen igjen.
    72'
    73'
    75'
    Guinea-Bissau 0 - 2 Nigeria
    Mål: William Troost-Ekong
    Mål! Nigeria øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av William Troost-Ekong på Roumde Adjia Stadium.
    75'
    Moses Simon
    Moses Simon skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Nigeria.
    75'
    Inn: Frank Onyeka
    Ut: Kelechi Nwakali
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nigeria. Inn kommer Frank Onyeka, mens Kelechi Nwakali tar plass på benken.
    76'
    Inn: Olisa Ndah
    Ut: Tyronne Ebuehi
    Bytte for Nigeria. Olisa Ndah kommer inn for Tyronne Ebuehi på Roumde Adjia Stadium.
    76'
    Inn: Leonel Alves
    Ut: Moreto Cassama
    Baciro Cande (Guinea-Bissau) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Leonel Alves erstatter Moreto Cassama.
    78'
    Målet til Nigeria sjekkes av VAR
    79'
    Målet til Nigeria blir stående
    79'
    Skudd utenfor mål, Guinea-Bissau
    80'
    Hjørnespark til Guinea-Bissau
    81'
    Frederic Mendy
    Guinea-Bissau angriper på Roumde Adjia Stadium, men Frederic Mendy header utenfor.
    81'
    82'
    Skudd på mål, Nigeria
    84'
    84'
    84'
    85'
    Inn: Henry Onyekuru
    Ut: Kelechi Iheanacho
    Nigeria gjør sitt femte bytte. Kelechi Iheanacho erstattes av Henry Onyekuru.
    85'
    Alfa Semedo
    Guinea-Bissau angriper. Alfa Semedo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    87'
    Nigeria, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    Inn: Mauro Rodrigues
    Ut: Mama Balde
    Mama Balde (Guinea-Bissau) erstattes av Mauro Rodrigues.
    88'
    90'
    Henry Onyekuru
    Sjanse i Garoua! Henry Onyekuru (Nigeria) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.