Denne kampen har begrenset kampdekning. Kampresultat vil vises etter kampslutt.
Kampanalyse (AI)

Kamp mellom topplagene

Hässleholms IF og Kristianstad FC møtes til en spennende kamp i Division 2 Södra Götaland. Hässleholms IF ligger på toppen av tabellen med 40 poeng etter 16 kamper, uten et eneste tap denne sesongen. Kristianstad FC følger tett på andreplass med 34 poeng. Deres forrige møte i mai endte uavgjort 1-1, hvilket indikerer at vi kan forvente en jevn kamp også denne gangen.

Historisk statistikk og mangler

Historisk sett har det vært jevne oppgjør mellom Hässleholms IF og Kristianstad FC. De fire siste kampene mellom lagene har endt med to uavgjortresultater og en seier til Kristianstad FC. Det er ingen rapporterte skader eller suspensjoner hos noen av lagene i forkant av denne viktige kampen.

Fun facts og forventninger

Selv om Hässleholms IF har et imponerende mål gjennomsnitt på hjemmebane, har Kristianstad FC klart å holde dem til uavgjort flere ganger. Det blir interessant å se om Hässleholms IF kan utnytte hjemmebanefordelen denne gangen og om Kristianstad FC kan utfordre dem. Hva vil være den avgjørende faktoren i denne kampen mellom to så jevne lag?

VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her