1-1
2-1
    Den første omgangen er nå i gang.
    Samuel Kroon
    Målsjanse på Örjans Vall! Samuel Kroon fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    1'
    Vasteras SK, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    I Halmstad har et frispark blitt tildelt bortelag.
    1'
    Jonas Hellgren
    Sjanse! Vasteraas SK avanserer forover, men Jonas Hellgren avslutter utenfor.
    2'
    Kan Vasteraas SK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    3'
    Skudd utenfor mål, Vasteras SK
    5'
    Adi Aganovic signaliserer et frispark til Vasteraas SK på egen banehalvdel.
    7'
    Mikael Boman
    Sjanse i Halmstad! Mikael Boman (Halmstads BK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    11'
    Frispark for Vasteraas SK på egen banehalvdel.
    12'
    Det blir farlig! Frispark for Halmstads BK er nær straffområde.
    13'
    Hjørnespark til Halmstads BK
    14'
    Vasteraas SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Adi Aganovic signaliserer et frispark til Halmstads BK.
    15'
    En av Halmstads BKs spillere blir avblåst for offside.
    18'
    En av Vasteraas SKs spillere blir avblåst for offside på Örjans Vall.
    21'
    Halmstads BK angriper i Halmstad, men blir avblåst for offside.
    21'
    27'
    Vasteraas SK fosser fremover, men Adi Aganovic blåser for offside på Örjans Vall.
    28'
    Frispark til Vasteraas SK på halvdelen til Halmstads BK.
    32'
    Frispark Halmstads BK.
    33'
    Gult kort til Vasteras SK
    Sean Sabetkar
    Sean Sabetkar må stå over en kamp for Vasteraas SK etter å ha fått gult kort av dommer Adi Aganovic.
    33'
    Joel Allansson
    Joel Allansson (Halmstads BK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Mål for Halmstads BK!
    Halmstads BK 1 - 0 Vasteras SK
    Mål: Mikael Boman
    Målgivende: Sadat Karim
    Mikael Boman dundrer ballen i mål og Halmstads BK tar ledelsen 1-0 på Örjans Vall. Det er en fin assist fra Sadat Karim.
    37'
    Sadat Karim
    Sadat Karim (Halmstads BK) kommer seg fri på Örjans Vall, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Adi Aganovic signaliserer et frispark til Halmstads BK på egen banehalvdel.
    42'
    Halmstads BK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Filip Almstrom Tahti
    Filip Almstrom Tahti (Vasteraas SK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    Spillerbytte - Vasteras SK
    Inn: Pedro Ribeiro
    Ut: David Engstrom
    Thomas Askebrand gjør dagens første bytte i Halmstad, når han tar ut David Engstrom og setter inn Pedro Ribeiro.
    46'
    Vasteraas SK angriper, men blir avblåst for offside.
    52'
    Skudd på mål, Halmstads BK
    55'
    Mål for Vasteras SK!
    Halmstads BK 1 - 1 Vasteras SK
    Mål: Viktor Prodell
    Mål! Viktor Prodell utligner til 1-1.
    56'
    Halmstads BK 2 - 1 Vasteras SK
    Mål: Sadat Karim
    Målgivende: Samuel Kroon
    Sadat Karim setter ballen i nettet og Halmstads BK leder nå 2-1. Flott spill fra Samuel Kroon før målet.
    57'
    Samuel Kroon (Halmstads BK) header utenfor.
    63'
    Adi Aganovic tildeler Halmstads BK en corner. Jonathan Svedberg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Halmstads BK angriper, men avslutningen til Samuel Kroon går utenfor.
    67'
    Frispark Vasteraas SK.
    69'
    Frispark for Halmstads BK på egen banehalvdel.
    71'
    Inn: Karwan Safari
    Ut: Viktor Prodell
    Bytte for Vasteraas SK. Karwan Safari kommer inn for Viktor Prodell på Örjans Vall.
    71'
    Inn: William Videhult
    Ut: Simon Johansson
    Thomas Askebrand (Vasteraas SK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. William Videhult erstatter Simon Johansson.
    71'
    Inn: Justin Salmon
    Ut: Brian Span
    Vasteraas SK bytter ut Brian Span med Justin Salmon. Dette er det tredje byttet som Thomas Askebrand gjør i dagens kamp.
    72'
    En av Vasteraas SKs spillere går i offside.
    74'
    Spillerbytte - Halmstads BK
    Inn: Erik Ahlstrand
    Ut: Mikael Boman
    Magnus Haglund (Halmstads BK) gjør sitt første bytte for dagen. Erik Ahlstrand erstatter Mikael Boman.
    75'
    75'
    Halmstads BK fosser fremover, men Sadat Karim går rett i offsidefella.
    77'
    80'
    Vasteraas SK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    80'
    Inn: Moussa Corso Traore
    Ut: Albin Sporrong
    Albin Sporrong (Vasteraas SK) erstattes av Moussa Corso Traore.
    82'
    Hjørnespark til Vasteras SK
    83'
    83'
    85'
    85'
    86'
    Inn: Alexander Berntsson
    Ut: Emil Tot Wikstrom
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Halmstads BK. Inn kommer Alexander Berntsson, mens Emil Tot Wikstrom tar plass på benken.
    88'
    William Videhult
    William Videhult (Vasteraas SK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Sadat Karim
    Halmstads BK fosser forover og Sadat Karim fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.