Ragnar Ache (1 FC Kaiserslautern) header mot mål, men ballen går utenfor.
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Hamburger SV.
    Laszlo Benes (Hamburger SV) slår en corner fra høyre side på Volksparkstadion.
    6'
    1 FC Kaiserslautern angriper, men Deniz Aytekin blåser for offside.
    7'
    Laszlo Benes (Hamburger SV) løfter inn en corner fra venstre på Volksparkstadion.
    10'
    Sebastian Schonlau
    Sebastian Schonlau (Hamburger SV) kommer til en målsjanse på Volksparkstadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Deniz Aytekin tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Tymoteusz Puchacz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Tymoteusz Puchacz
    1 FC Kaiserslautern avanserer forover i Hamburg. Tymoteusz Puchacz avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    16'
    Laszlo Benes (Hamburger SV) slår en corner fra venstre side på Volksparkstadion.
    20'
    22'
    Jonas Meffert
    Jonas Meffert (Hamburger SV) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Deniz Aytekin tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Tobias Raschl sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Frispark til 1 FC Kaiserslautern på halvdelen til Hamburger SV.
    25'
    Ragnar Ache
    Sjanse! 1 FC Kaiserslautern avanserer forover, men Ragnar Ache avslutter utenfor.
    26'
    Richmond Tachie
    Målsjanse på Volksparkstadion! Richmond Tachie fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    Hamburger SV, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Frispark Hamburger SV.
    30'
    Laszlo Benes
    På Volksparkstadion fyrer Laszlo Benes (Hamburger SV) av et skudd - i stolpen!
    32'
    Målsjanse til Hamburger SV! Laszlo Benes treffer mål, men keeper redder.
    32'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    I Hamburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Mål for Hamburger SV!
    Hamburger SV 1 - 0 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Laszlo Benes
    I Hamburg tar Hamburger SV ledelsen 1-0 etter et mål av Laszlo Benes.
    34'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    40'
    41'
    Tobias Raschl (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra høyre på Volksparkstadion.
    43'
    Almamy Toure
    Almamy Toure (1 FC Kaiserslautern) header mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    Hamburger SV 1 - 1 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Ragnar Ache
    Målgivende: Aaron Opoku
    Mål! Ragnar Ache utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Aaron Opoku.
    45'+1
    Spillerbytte - Hamburger SV
    Inn: Bakery Jatta
    Ut: Anssi Suhonen
    Hamburger SV bytter ut Anssi Suhonen med Bakery Jatta. Dette er det første byttet som Steffen Baumgart gjør i dagens kamp.
    46'
    Ragnar Ache (1 FC Kaiserslautern) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Volksparkstadion.
    47'
    Frispark i en god posisjon for Hamburger SV!
    48'
    Ragnar Ache er på beina igjen og fortsetter kampen på Volksparkstadion.
    48'
    Bakery Jatta
    Bakery Jatta header i stolpen! Veldig nære på for Hamburger SV.
    49'
    Ragnar Ache
    Ragnar Ache (1 FC Kaiserslautern) kommer seg fri på Volksparkstadion, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Deniz Aytekin tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Tymoteusz Puchacz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Aaron Opoku
    Aaron Opoku (1 FC Kaiserslautern) kommer til en målsjanse på Volksparkstadion, men klarer ikke å score.
    51'
    Kan Hamburger SV utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    53'
    Lukasz Poreba
    Hamburger SV angriper på Volksparkstadion. Lukasz Poreba header utenfor.
    53'
    55'
    55'
    En av 1 FC Kaiserslauterns spillere blir avblåst for offside på Volksparkstadion.
    56'
    Hamburger SV fosser fremover, men Deniz Aytekin blåser for offside på Volksparkstadion.
    56'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Almamy Toure (1 FC Kaiserslautern) får et gult kort av dommer Deniz Aytekin.
    57'
    Frispark for Hamburger SV på egen banehalvdel.
    57'
    59'
    Hamburger SV angriper, men blir avblåst for offside.
    59'
    1 FC Kaiserslautern angriper i Hamburg. Almamy Toure avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    Sjanse til 1 FC Kaiserslautern! Almamy Toure er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    Hamburger SV 2 - 1 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Lukasz Poreba
    Mål! Hamburger SV tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Lukasz Poreba på Volksparkstadion.
    60'
    Målet til Hamburger SV sjekkes av VAR
    62'
    Målet til Hamburger SV blir stående
    63'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Daniel Hanslik
    Ut: Ragnar Ache
    Ragnar Ache (1 FC Kaiserslautern) erstattes av Daniel Hanslik.
    63'
    Inn: Moritz Heyer
    Ut: Noah Katterbach
    Steffen Baumgart gjør dagens andre bytte i Hamburg, når han tar ut Noah Katterbach og setter inn Moritz Heyer.
    63'
    Inn: Manuel Pherai
    Ut: Lukasz Poreba
    Hamburger SV bytter ut Lukasz Poreba med Manuel Pherai.
    63'
    Inn: Frank Ronstadt
    Ut: Almamy Toure
    Bytte for 1 FC Kaiserslautern. Frank Ronstadt kommer inn for Almamy Toure på Volksparkstadion.
    63'
    64'
    Hjørnespark til 1 FC Kaiserslautern
    65'
    66'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Frank Ronstadt (1 FC Kaiserslautern) vrir seg av smerte i gresset.
    68'
    Frank Ronstadt er tilbake i kampen igjen.
    69'
    71'
    73'
    Gult kort til Hamburger SV
    Ransford Konigsdorffer
    Dommer Deniz Aytekin gir Ransford Konigsdorffer (Hamburger SV) et gult kort.
    73'
    Det blir farlig! Frispark for Hamburger SV er nær straffområde.
    74'
    Inn: Filip Stojilkovic
    Ut: Aaron Opoku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Kaiserslautern. Inn kommer Filip Stojilkovic, mens Aaron Opoku tar plass på benken.
    75'
    Inn: Marlon Ritter
    Ut: Tobias Raschl
    Friedhelm Funkel (1 FC Kaiserslautern) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Marlon Ritter erstatter Tobias Raschl.
    75'
    Inn: Jean-Luc Dompe
    Ut: Andras Nemeth
    Bytte for Hamburger SV. Jean-Luc Dompe kommer inn for Andras Nemeth på Volksparkstadion.
    76'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern.
    76'
    Inn: Dickson Abiama
    Ut: Richmond Tachie
    1 FC Kaiserslautern gjør sitt femte bytte. Richmond Tachie erstattes av Dickson Abiama.
    82'
    Jean-Luc Dompe
    Sjanse i Hamburg! Jean-Luc Dompe (Hamburger SV) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    83'
    Hamburger SV må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra 1 FC Kaiserslautern.
    85'
    Marlon Ritter
    1 FC Kaiserslautern avanserer forover i Hamburg. Marlon Ritter avslutter, men treffer ikke mål.