1-0
    Matthias Jollenbeck tildeler Hamburger SV en corner. Miro Muheim sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Manuel Pherai
    Hamburger SV fosser forover og Manuel Pherai fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    FC St. Pauli, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Miro Muheim (Hamburger SV) slår en corner fra venstre side på Volksparkstadion.
    8'
    Hamburger SV må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC St. Pauli.
    11'
    Skudd utenfor mål, FC St. Pauli
    12'
    Ransford Konigsdorffer
    Hamburger SV angriper i Hamburg. Ransford Konigsdorffer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    20'
    I Hamburg slår Miro Muheim en corner fra venstre.
    20'
    Oladapo Afolayan
    I Hamburg får Oladapo Afolayan (FC St. Pauli) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    22'
    Hamburger SV, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Målet til Hamburger SV sjekkes av VAR
    25'
    Målet til Hamburger SV blir annullert
    26'
    En av Hamburger SVs spillere blir avblåst for offside.
    28'
    Gult kort til Hamburger SV
    Miro Muheim
    Miro Muheim (Hamburger SV) pådrar seg et gult kort.
    39'
    Johannes Eggestein
    Johannes Eggestein (FC St. Pauli) header mot mål, men ballen går utenfor.
    41'
    Oladapo Afolayan (FC St. Pauli) avanserer forover på Volksparkstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    Gult kort til FC St. Pauli
    Conor Metcalfe
    Dommeren gir Conor Metcalfe (FC St. Pauli) et gult kort.
    45'+4
    Matthias Jollenbeck signaliserer et frispark til Hamburger SV på egen banehalvdel.
    55'
    I Hamburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Hamburger SV angriper, men blir avblåst for offside.
    58'
    Marcel Hartel (FC St. Pauli) løfter inn en corner fra høyre på Volksparkstadion.
    60'
    Hamburger SV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    63'
    65'
    Kan FC St. Pauli utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    66'
    Jonas Meffert
    Jonas Meffert (Hamburger SV) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    Spillerbytte - Hamburger SV
    Inn: Anssi Suhonen
    Ut: Lukasz Poreba
    Hamburger SV gjør sitt første bytte. Lukasz Poreba erstattes av Anssi Suhonen.
    71'
    Matthias Jollenbeck tildeler Hamburger SV en corner. Jean-Luc Dompe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Matthias Jollenbeck signaliserer et frispark til Hamburger SV like utenfor FC St. Pauli-området.
    72'
    En av Hamburger SVs spillere går i offside.
    76'
    Manuel Pherai (Hamburger SV) kommer til en målsjanse på Volksparkstadion, men klarer ikke å score.
    77'
    Skudd på mål, Hamburger SV
    77'
    77'
    Spillerbytte - FC St. Pauli
    Inn: Etienne Amenyido
    Ut: Johannes Eggestein
    Bytte for FC St. Pauli. Etienne Amenyido kommer inn for Johannes Eggestein på Volksparkstadion.
    78'
    Emmanouil Saliakas
    Emmanouil Saliakas (FC St. Pauli) får et gult kort av dommer Matthias Jollenbeck.
    79'
    Frispark i en god posisjon for Hamburger SV!
    79'
    Manuel Pherai (Hamburger SV) kommer seg fri på Volksparkstadion, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Frispark FC St. Pauli.
    82'
    Miro Muheim (Hamburger SV) slår en corner fra høyre side på Volksparkstadion.
    85'
    Mål for Hamburger SV!
    Hamburger SV 1 - 0 FC St. Pauli
    Mål: Robert Glatzel
    Målgivende: Miro Muheim
    I Hamburg tar Hamburger SV ledelsen 1-0 etter et mål av Robert Glatzel. Miro Muheim sto for den målgivende pasningen.
    85'
    Inn: Ignace Van Der Brempt
    Ut: Jonas Meffert
    Steffen Baumgart (Hamburger SV) gjør sitt andre bytte for dagen. Ignace Van Der Brempt erstatter Jonas Meffert.
    86'
    Inn: Masaya Okugawa
    Ut: Ransford Konigsdorffer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hamburger SV. Inn kommer Masaya Okugawa, mens Ransford Konigsdorffer tar plass på benken.
    86'
    Inn: Lars Ritzka
    Ut: Conor Metcalfe
    Fabian Hurzeler gjør dagens andre bytte i Hamburg, når han tar ut Conor Metcalfe og setter inn Lars Ritzka.
    86'
    Inn: Elias Saad
    Ut: Aljoscha Kemlein
    FC St. Pauli bytter ut Aljoscha Kemlein med Elias Saad.
    87'
    Frispark til FC St. Pauli på halvdelen til Hamburger SV.
    89'
    Inn: Andreas Albers
    Ut: Oladapo Afolayan
    FC St. Pauli bytter ut Oladapo Afolayan med Andreas Albers. Dette er det fjerde byttet som Fabian Hurzeler gjør i dagens kamp.
    89'
    Inn: Levin Oztunali
    Ut: Jean-Luc Dompe
    Steffen Baumgart (Hamburger SV) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Levin Oztunali erstatter Jean-Luc Dompe.
    90'+2
    Inn: Andras Nemeth
    Ut: Robert Glatzel
    Bytte for Hamburger SV. Andras Nemeth kommer inn for Robert Glatzel på Volksparkstadion.
    90'+3
    VAR sjekker om det er straffe til Hamburger SV
    90'+5
    Dommeren dømmer straffe til Hamburger SV
    90'+6
    Straffe til Hamburger SV
    90'+7
    Andre gule kort til FC St. Pauli
    Utvisning! Dommer Matthias Jollenbeck sender Emmanouil Saliakas (FC St. Pauli) av banen etter to gule kort.
    90'+7
    Hamburger SV får straffe på Volksparkstadion. Ludovit Reis mislykkes med å sette den i mål!