Grifo35' (Str.)
1-3
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    1'
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) slår en corner fra venstre side på Volksparkstadion.
    3'
    Hamburger SV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Robert Glatzel
    Robert Glatzel (Hamburger SV) header utenfor.
    5'
    Sonny Kittel
    Sjanse i Hamburg! Sonny Kittel (Hamburger SV) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    I Hamburg slår Vincenzo Grifo en corner fra venstre.
    11'
    Mål for Freiburg!
    Hamburger SV 0 - 1 Freiburg
    Mål: Nils Petersen
    Nils Petersen header ballen i mål og SC Freiburg leder dermed 0-1.
    11'
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) løfter inn en corner fra venstre på Volksparkstadion.
    15'
    Deniz Aytekin tildeler SC Freiburg en corner. Christian Günter sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Hamburger SV på egen banehalvdel.
    16'
    Hamburger SV 0 - 2 Freiburg
    Mål: Nicolas Höfler
    Nicolas Höfler øker SC Freiburgs ledelse til 0-2!
    17'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Anssi Suhonen
    Målsjanse på Volksparkstadion! Anssi Suhonen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    26'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Hamburger SV.
    28'
    Bakery Jatta
    Bakery Jatta (Hamburger SV) kommer til en målsjanse på Volksparkstadion, men klarer ikke å score.
    29'
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til Hamburger SV.
    31'
    Frispark Hamburger SV.
    32'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    33'
    VAR sjekker om det er straffe til Freiburg
    34'
    Dommeren dømmer straffe til Freiburg
    34'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og SC Freiburg får straffe av Deniz Aytekin på Volksparkstadion.
    34'
    Freiburg scorer på straffe!
    Hamburger SV 0 - 3 Freiburg
    Mål: Vincenzo Grifo
    Mål! SC Freiburg øker ledelsen til 0-3 etter et straffespark av Vincenzo Grifo.
    35'
    I Hamburg slår Sonny Kittel en corner fra høyre.
    37'
    I Hamburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Gult kort til Hamburger SV
    Jonas Meffert
    Jonas Meffert (Hamburger SV) får et gult kort av dommer Deniz Aytekin.
    37'
    Målet til Hamburger SV sjekkes av VAR
    39'
    Målet til Hamburger SV blir annullert
    39'
    Hamburger SV angriper, men blir avblåst for offside.
    39'
    Offside! Robert Glatzel (Hamburger SV) er alene igjennom, men dommer Deniz Aytekin ser at linjemannen er oppe med flagget.
    40'
    42'
    45'
    Hjørnespark til Hamburger SV
    47'
    48'
    Ludovit Reis
    Dommer Deniz Aytekin viser Ludovit Reis (Hamburger SV) det gule kortet.
    48'
    SC Freiburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Hamburger SV.
    50'
    I Hamburg får Bakery Jatta (Hamburger SV) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    50'
    50'
    Bakery Jatta (Hamburger SV) slår en corner fra høyre side på Volksparkstadion.
    52'
    Skudd utenfor mål, Freiburg
    54'
    55'
    Nils Petersen
    SC Freiburg angriper. Nils Petersen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    Hamburger SV, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    57'
    Gult kort til Freiburg
    Christian Günter
    Christian Günter (SC Freiburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Volksparkstadion.
    57'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Frispark for Hamburger SV på egen banehalvdel.
    63'
    63'
    Nicolas Höfler
    Dommeren gir Nicolas Höfler (SC Freiburg) et gult kort.
    63'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Ermedin Demirovic
    Ut: Nils Petersen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Freiburg. Inn kommer Ermedin Demirovic, mens Nils Petersen tar plass på benken.
    64'
    Inn: Lucas Holer
    Ut: Roland Sallai
    Roland Sallai (SC Freiburg) erstattes av Lucas Holer.
    64'
    65'
    66'
    Sonny Kittel (Hamburger SV) avanserer forover på Volksparkstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    68'
    68'
    Spillerbytte - Hamburger SV
    Inn: Mikkel Kaufmann
    Ut: Ludovit Reis
    Hamburger SV bytter ut Ludovit Reis med Mikkel Kaufmann.
    69'
    71'
    Nico Schlotterbeck
    Dommer Deniz Aytekin gir Nico Schlotterbeck (SC Freiburg) et gult kort.
    71'
    Dommer Deniz Aytekin venter med å sette i gang spillet fordi Bakery Jatta ligger nede.
    72'
    Hamburger SV slipper å klare seg uten Bakery Jatta som kommer tilbake på banen i Hamburg.
    73'
    74'
    Mikkel Kaufmann
    Dommer Deniz Aytekin gir Mikkel Kaufmann (Hamburger SV) et gult kort.
    74'
    77'
    Sonny Kittel (Hamburger SV) slår en corner fra høyre side på Volksparkstadion.
    77'
    Anssi Suhonen (Hamburger SV) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Noah Weisshaupt
    Ut: Vincenzo Grifo
    SC Freiburg bytter ut Vincenzo Grifo med Noah Weisshaupt. Dette er det tredje byttet som Christian Streich gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Janik Haberer
    Ut: Woo-yeong Jeong
    SC Freiburg gjør sitt fjerde bytte. Woo-yeong Jeong erstattes av Janik Haberer.
    79'
    Inn: Faride Alidou
    Ut: Josha Vagnoman
    Bytte for Hamburger SV. Faride Alidou kommer inn for Josha Vagnoman på Volksparkstadion.
    82'
    Inn: Miro Muheim
    Ut: Bakery Jatta
    Hamburger SV bytter ut Bakery Jatta med Miro Muheim.
    82'
    84'
    85'
    Inn: Giorgi Chakvetadze
    Ut: Anssi Suhonen
    Anssi Suhonen (Hamburger SV) erstattes av Giorgi Chakvetadze.
    85'
    Hamburger SV angriper, men avslutningen til Sonny Kittel går utenfor.
    86'
    Mål for Hamburger SV!
    Hamburger SV 1 - 3 Freiburg
    Mål: Robert Glatzel
    Målgivende: Miro Muheim
    Robert Glatzel (Hamburger SV) header ballen i mål på Volksparkstadion. Stillingen er nå 1-3. Miro Muheim sto for den målgivende pasningen.
    88'
    Ermedin Demirovic
    Ermedin Demirovic (SC Freiburg) kommer til avslutning på Volksparkstadion - i stolpen! Oi, oi, oi.
    90'
    90'+1
    Moritz Heyer
    Dommer Deniz Aytekin viser Moritz Heyer (Hamburger SV) det gule kortet.
    90'+1
    Inn: Kiliann Sildillia
    Ut: Jonathan Schmid
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Freiburg. Inn kommer Kiliann Sildillia, mens Jonathan Schmid tar plass på benken.
    90'+1
    Noah Weisshaupt
    Noah Weisshaupt (SC Freiburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+3
    Hjørnespark til Freiburg
    90'+3
    90'+3
    Janik Haberer
    SC Freiburg angriper i Hamburg. Janik Haberer avslutter på mål, men greier ikke å score.