I Mersin tar Hatayspor ledelsen 1-0 etter et mål av Fisayo Dele-Bashiru.
    Muammer Sarikaya (Caykur Rizespor) kommer seg fri på Mersin Stadium, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Hjørnespark til Hatayspor Antakya
    10'
    Omer Beyaz
    Omer Beyaz (Hatayspor) avanserer forover på Mersin Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark Hatayspor.
    14'
    Sergio Carlos Strandberg
    Sergio Carlos Strandberg (Hatayspor) kommer til en målsjanse på Mersin Stadium, men klarer ikke å score.
    16'
    Husniddin Alikulov
    Sjanse! Caykur Rizespor avanserer forover, men Husniddin Alikulov avslutter utenfor.
    17'
    Frispark for Hatayspor på egen banehalvdel.
    21'
    Caykur Rizespor angriper på Mersin Stadium, men Muammer Sarikaya header utenfor.
    23'
    En av Caykur Rizespors spillere blir avblåst for offside.
    24'
    Casper Höjer (Caykur Rizespor) slår en corner fra venstre side på Mersin Stadium.
    26'
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    I Mersin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Skudd utenfor mål, Hatayspor Antakya
    30'
    Frisparket tildelt Hatayspor er farlig nær Caykur Rizespors målområde.
    30'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    31'
    Mehdi Boudjemaa
    Mehdi Boudjemaa (Hatayspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Omer Beyaz
    Hatayspor angriper i Mersin. Omer Beyaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Fisayo Dele-Bashiru
    Sjanse i Mersin! Fisayo Dele-Bashiru (Hatayspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    37'
    37'
    Omer Beyaz
    Hatayspor angriper i Mersin. Omer Beyaz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    Chandrel Geraud Massanga Matondo
    Målsjanse til Hatayspor! Chandrel Geraud Massanga Matondo treffer mål, men keeper redder.
    42'
    42'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Mersin fordi Mehdi Boudjemaa får behandling for en skade på banen.
    44'
    Mehdi Boudjemaa er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    Hatayspor slipper å klare seg uten Mehdi Boudjemaa som kommer tilbake på banen igjen.
    45'
    Hatayspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    45'+1
    I Mersin slår Casper Höjer en corner fra venstre.
    47'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Hatayspor.
    49'
    51'
    Målsjanse! Sergio Carlos Strandberg (Hatayspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Mame Mor Faye
    Ut: Jonjo Shelvey
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Caykur Rizespor. Inn kommer Mame Mor Faye, mens Jonjo Shelvey tar plass på benken.
    56'
    Hatayspor Antakya 2 - 0 Caykur Rizespor
    Mål: Sergio Carlos Strandberg
    Målgivende: Cemali Sertel
    Sergio Carlos Strandberg header ballen i mål og Hatayspor går opp til en komfortabel 2-0-ledelse i Mersin. Det er en fin assist fra Cemali Sertel.
    57'
    59'
    60'
    Inn: Halil Ibrahim Pehlivan
    Ut: Casper Höjer
    Bytte for Caykur Rizespor. Halil Ibrahim Pehlivan kommer inn for Casper Höjer på Mersin Stadium.
    62'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Caykur Rizespor.
    66'
    Abdulkadir Bitigen tildeler Caykur Rizespor en corner. Halil Ibrahim Pehlivan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Spillet på Mersin Stadium er stoppet midlertidig fordi Omer Beyaz ligger nede.
    73'
    Spillerbytte - Hatayspor Antakya
    Inn: Renat Dadashov
    Ut: Omer Beyaz
    Omer Beyaz, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Renat Dadashov kommer inn for Hatayspor.
    73'
    Målsjanse på Mersin Stadium! Fisayo Dele-Bashiru fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    74'
    Gorkem Saglam (Hatayspor) slår en corner fra venstre side på Mersin Stadium.
    74'
    Cemali Sertel
    Hatayspor angriper, men avslutningen til Cemali Sertel går utenfor.
    77'
    Inn: Halil Dervisoglu
    Ut: Sergio Carlos Strandberg
    Sergio Carlos Strandberg (Hatayspor) erstattes av Halil Dervisoglu.
    79'
    Inn: Armin Hodzic
    Ut: Gorkem Saglam
    Hatayspor bytter ut Gorkem Saglam med Armin Hodzic. Dette er det tredje byttet som Ozhan Pulat gjør i dagens kamp.
    79'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Caykur Rizespor like utenfor Hatayspor-området.
    79'
    Inn: Eray Korkmaz
    Ut: Muammet Taha Sahin
    Ilhan Palut (Caykur Rizespor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Eray Korkmaz erstatter Muammet Taha Sahin.
    81'
    Inn: Guvenc Usta
    Ut: Muammer Sarikaya
    Ilhan Palut gjør dagens fjerde bytte i Mersin, når han tar ut Muammer Sarikaya og setter inn Guvenc Usta.
    81'
    Inn: Attila Mocsi
    Ut: Martin Yankov Minchev
    Ilhan Palut gjør dagens femte bytte i Mersin, når han tar ut Martin Yankov Minchev og setter inn Attila Mocsi.
    81'
    Attila Mocsi
    I Mersin får Attila Mocsi (Caykur Rizespor) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    81'
    Inn: Oguzhan Matur
    Ut: Cemali Sertel
    Ozhan Pulat (Hatayspor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Oguzhan Matur erstatter Cemali Sertel.
    87'
    89'
    90'+2
    Caykur Rizespor angriper. Husniddin Alikulov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.