50'
0-2
85'

Da kan Espen Severeide ønske dere velkommen til Haugesund stadion og dagens oppgjør mellom FKH og Start.
    FKH stiller med samme mannskap som vant 4-0 hjemme mot Strømsgodset i forrige serierunde. Det betyr at friskmeldte Dusan Cvetinovic og Joakim Våge Nilsen må ta til takke med en plass på benken.
    Start gjør flere bytter på sitt lag. Ut går Rindarøy, Børufsen, Hoff og Salvesen. Sistnevnte sitter på benken, de tre andre er ikke med i hele tatt. Inn på laget kommer Kristjansson, Sandnes, Dahle og Owello.
    Begge lagene ligger på nedre halvdel på tabellen, så det er to lag som trenger tre poeng som møtes til dyst. FKH fikk en god opplevelse med sin solide 4-0 seier mot Strømsgodset sist. Da var Simon Diedhiou den store spilleren med sine to scoringer.
    Start på sin side tapte knepent 2-1 hjemme mot Sarpsborg, der også Espen Hoff ble utvist. Dermed har sørlendingene fem kamper uten seier, inkludert det flaue cup-tapet mot Vindbjart.
    Flotte spilleforhold her i Haugesund. Solen skinner og gressmatten er som alltid i flott stand. Alt ligger til rette for en god kamp.
    Da nærmer det seg avspark i Haugesund. Lagene er i garderoben og tribunene begynner så smått å fylles opp. Virker litt mer glissent her i dag enn vanlig.
    Da er lagene på vei ut på banen og vi er straks klare for avspark.
    Da er kampen i gang.
    1'
    FKH får nesten kampens første sjanse, men ballen blir taklet ut til dødball.
    1'
    Haugesund får tildelt et hjørnespark
    Daniel Bamberg
    Den ender på hodet til Gytkjær, men headingen går utenfor.
    3'
    FKH har startet best. Hjemmelaget går aggressivt til verks i starten.
    5'
    Haukås stusser, men Opdal er fint med og plukker ballen.
    6'
    Vikstøl header et innlegg mot mål, men der er ingen andre enn Bråtveit.
    8'
    Haukås får tilsnakk etter en felling av Ajer.
    10'
    Dahle finner Vilhjamsson inni 16-meteren, men islendingen bommer på ballen når han kan sette den i mål.
    11'
    FKH kontrer, og et flott innlegg fra Diedhiou blir klarert av Start.
    12'
    Diedhiou viser fram litt artisteri, men skuddet går langt over.
    14'
    Start har klart å flytte laget høyere og har mer ball nå.
    16'
    Haraldseid drar av en spiller og skyter. Skuddet blir blokkert av en Start-spiller.
    18'
    Gytkjær vender opp i feltet og skyter. Skuddet går et par meter utenfor. Brukbar mulighet for hjemmelaget.
    20'
    Frispark til FKH i brukbar posisjon. Bamberg slår inn, men ballen går rett i fanget på Opdal.
    23'
    Owello tråkler seg forbi et par Haugesund-forsvarere og skyter. Bråtveit er fint med og redder enkelt.
    25'
    I andre enden vender Diedhiou opp. Han skyter via De John og til corner.
    25'
    Den får Start klarert.
    25'
    Bamberg slår inn et frispark. Opdal er fint ute i feltet og plukker ballen.
    28'
    Mange feilpasninger fra begge lag nå.
    30'
    Ajer prøver å legge inn, men under press sender han ballen bak mål.
    32'
    Haraldseid legger inn, men nok en gang havner ballen i klypene til Opdal.
    32'
    Olsen får ballen på 20 meter, men istedenfor å skyte prøver han å drible. Da blir han stoppet av De John.
    34'
    Gytkjær får ballen i scoringsposisjon, men han blir avblåst for offside.
    37'
    Sandnes går ned for telling etter han får ballen i skrittet.
    39'
    Sandnes kommer seg etterhvert på beina.
    40'
    Etter litt klabb og babb ender ballen tilbake til Bamberg, men nok en gang sender han ballen i hendene til Opdal
    40'
    Kjempemulighet til FKH. Christensen blir spilt fint fri og skal bare sette ballen forbi Opdal. Star-keeperen får satt ut en fot og redder avslutningen fra dansken. Der burde det stått 1-0.
    42'
    1 minutt lagt til.
    45'+1
    45'+2
    Pause i Haugesund. Det står 0-0 i en litt rotete kamp. Det startet lovende, men etterhvert ble det mange feilpasninger og dårlige valg. Kampens største sjanse fikk Søren Christensen, men alene med Opdal satte han ballen i foten til Start-keeperen. Forhåpentligvis blir det flere målsjanser og mål i andre omgang.
    45'
    Da er vi i gang med andre omgang.
    46'
    Spillerbytte - Start
    Inn: Jon Hodnemyr
    Ut: Andreas Hollingen
    46'
    Hodnemyr går inn på høyre midtbane, mens Dahle flytter over til venstre.
    47'
    Vilhjamsson skyter fra 16 meter, men skuddet er dårlig og triller inn til Bråtveit.
    49'
    Mål for Start!
    Haugesund 0 - 1 Start
    Målgivende: Matthias Vilhjalmsson
    Et innlegg fra venstre blir headet ned til Ajer av Vilhjamsson. Ajer får en enkel jobb med å sette ballen i mål.
    50'
    FKH vil slå fort tilbake. Ett innlegg fra venstre finner til slutt Diedhiou som brenner til. Skuddet er bra, men det går rett i fanget til Opdal.
    52'
    FKH får en kjempemulighet. Haraldseid drar seg ned til dødlinjen og legger inn. Der finner han Christensen på full fart inn i feltet. Dansken skyter, men skuddet blir reddet på streken av en Start-forsvarer.
    55'
    FKH og Gytkjær setter ballen i mål, men nok en gang blir dansken avblåst for offside.
    57'
    Farlig frispark til Start, Vikstøl og Kjaransson gjør seg klar.
    58'
    Vikstøl skrur ballen over muren, men et tigersprang fra Bråtveit hindrer mål.
    58'
    Start får tildelt et hjørnespark
    Rolf Daniel Vikstøl
    FKH får klarert.
    58'
    Gult kort til Start
    Emil Dahle
    Han saboterer en kontringsmulighet for FKH.
    59'
    Den finner Diedhiou som brenner til. Skuddet går langt utenfor.
    62'
    FKH gjør klart sitt første bytte. Joakim Våge Nilsen skal innpå.
    64'
    Gytkjær vender og skyter. Han treffer ikke skikkelig så Opdal redder enkelt avslutningen.
    65'
    Haukås vender innover og skyter fra 20 meter. Avslutningen går rett i en Start-fot.
    68'
    FKH kommer igjen. Bamberg prøver å tre Diedhiou gjennom, men pasningen er for dårlig og triller inn til Opdal.
    69'
    Den header Vikstøl unna.
    69'
    Etter en sterk FKH-periode har spillet jevnet seg mer ut.
    72'
    Hjemmepublikumet er misfornøyd med dommer Berntsen sin avgjørelser nå. Pipekonsert på staion mot dommeren.
    74'
    Våge Nilsen legger inn fra venstre. Ballen går forbi alt og alle.
    76'
    Bamberg legger inn fra høyre. Innlegget er godt, men strålende arbeid fra Vikstøl gjør at ingen FKH-spillere får satt foten på ballen.
    77'
    77'
    Haraldseid får en smell i hodet og tar telling. Han må ut for å få litt medisinsk behandling.
    79'
    Inn: Lars-Jørgen Salvesen
    Ut: Emil Dahle
    80'
    Diedhiou finner Gytkjær innefor 16-meteren. Danske er uheldig med touchet sitt så Opdal får snappet ballen like før Gytkjær skal avslutte.
    82'
    Spillerbytte - Haugesund
    Inn: Alexander Stølås
    Ut: Michael Haukås
    83'
    Stølås legger inn fra venstre, men De John er først på ballen og header den unna.
    85'
    Haugesund 0 - 2 Start
    Ajer gjør ingen feil når han kommer alene med Bråtveit etter en flott stikker av Owello.
    85'
    Inn: John Olav Norheim
    Ut: Jon Hodnemyr
    86'
    Vilhjalmsson får en kjempemulighet til å sette 3-0, men han skyter rett på Bråtveit.
    88'
    Gult kort til Haugesund
    Han feller Christensen.
    88'
    Inn: Arent-Emil Hauge
    Ut: Søren Christensen
    89'
    Stølås kommer seg fri på venstresiden, men Opdal får en fot på innlegget og Start får klarert.
    90'
    3 minutter lagt til.
    90'
    Start rir på ledelsen nå. Hjemmelaget virker å ha resignert.
    90'+3
    Bamberg skyter via en Start-forsvarer og til corner.
    90'+3
    90'+3
    Den går over alle.
    90'+3
    90'+4
    Da er det over i Haugesund. Start tar en viktig borteseier og kan reise fornøyde hjem etter 2-0 mot FKH. Kristoffer Ajer ble sammen med Håkon Opdal den store helten for bortelaget med sine to scoringer. Dermed går Start forbi FKH på tabellen. Begge står med 12 poeng, men sørlendingene har bedre målforskjell. For hjemmelaget ble dette en solid nedtur fra kampen mot Strømsgodset. Spillemessig var de fullt på høyde med Start, men bortelaget maktet å omsette sin muligheter og stakk dermed av med seieren.