AZ Alkmaar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Målsjanse! Simon Olsson (SC Heerenveen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Dommeren gir Pelle van Amersfoort (SC Heerenveen) et gult kort.
    9'
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    9'
    Dommer Sander van der Eijk venter med å sette i gang spillet fordi Riechedly Bazoer ligger nede.
    10'
    Riechedly Bazoer er tilbake i kampen igjen.
    10'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    10'
    Sander van der Eijk tildeler AZ Alkmaar en corner. Riechedly Bazoer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Jordy Clasie
    AZ Alkmaar angriper i Heerenveen. Jordy Clasie fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Sven Mijnans
    Sven Mijnans (AZ Alkmaar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Frispark SC Heerenveen.
    17'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Mål for AZ Alkmaar!
    Heerenveen 0 - 1 AZ Alkmaar
    Mål: Vangelis Pavlidis
    Målgivende: Denso Kasius
    Vangelis Pavlidis setter ballen i nettet og AZ Alkmaar leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Denso Kasius.
    19'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    21'
    Skudd på mål, AZ Alkmaar
    22'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    22'
    22'
    22'
    22'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Dani De Wit
    Dani De Wit (AZ Alkmaar) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    23'
    23'
    AZ Alkmaar scorer selvmål!
    Heerenveen 1 - 1 AZ Alkmaar
    Mål: Jordy Clasie
    Mål! Jordy Clasie utligner til 1-1.
    24'
    Skudd utenfor mål, AZ Alkmaar
    27'
    Frispark i en god posisjon for AZ Alkmaar!
    29'
    Riechedly Bazoer (AZ Alkmaar) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    30'
    Offside! Vangelis Pavlidis (AZ Alkmaar) er alene igjennom, men dommer Sander van der Eijk ser at linjemannen er oppe med flagget.
    30'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    31'
    Sven Mijnans (AZ Alkmaar) får et gult kort av dommer Sander van der Eijk.
    33'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    34'
    Hjørnespark til Heerenveen
    37'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til SC Heerenveen like utenfor AZ Alkmaar-området.
    37'
    AZ Alkmaar må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SC Heerenveen.
    38'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    38'
    Rødt kort til AZ Alkmaar
    Denso Kasius
    Denso Kasius sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! AZ Alkmaar må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    40'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    40'
    Rødt kort!
    Spilleren på AZ Alkmaar får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    41'
    45'+2
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Wouter Goes
    Ut: Dani De Wit
    AZ Alkmaar bytter ut Dani De Wit med Wouter Goes.
    46'
    Inn: Ernest Poku
    Ut: Mayckel Lahdo
    Maarten Martens gjør dagens andre bytte i Heerenveen, når han tar ut Mayckel Lahdo og setter inn Ernest Poku.
    46'
    46'
    48'
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 2 - 1 AZ Alkmaar
    Mål: Luuk Brouwers
    Målgivende: Osame Sahraoui
    Mål! SC Heerenveen tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Luuk Brouwers på Abe Lenstra Stadion. Osame Sahraoui var nest sist på ballen.
    51'
    53'
    Skudd på mål, Heerenveen
    57'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    58'
    Hjørnespark til AZ Alkmaar
    60'
    63'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Thom Haye
    Ut: Syb Van Ottele
    SC Heerenveen bytter ut Syb Van Ottele med Thom Haye. Dette er det første byttet som Kees Van Wonderen gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Daniel Seland Karlsbakk
    Ut: Pelle van Amersfoort
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Daniel Seland Karlsbakk, mens Pelle van Amersfoort tar plass på benken.
    65'
    Inn: Ruben van Bommel
    Ut: Myron Van Brederode
    Myron Van Brederode (AZ Alkmaar) erstattes av Ruben van Bommel.
    69'
    70'
    Inn: Che Nunnely
    Ut: Patrik Walemark
    Bytte for SC Heerenveen. Che Nunnely kommer inn for Patrik Walemark på Abe Lenstra Stadion.
    75'
    78'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    78'
    79'
    Inn: Mees De Wit
    Ut: Riechedly Bazoer
    Maarten Martens (AZ Alkmaar) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mees De Wit erstatter Riechedly Bazoer.
    79'
    Inn: Jens Odgaard
    Ut: Sven Mijnans
    Maarten Martens (AZ Alkmaar) gjør sitt femte bytte for dagen. Jens Odgaard erstatter Sven Mijnans.
    79'
    80'
    Luuk Brouwers
    Luuk Brouwers (SC Heerenveen) mottar sitt første gule kort for dagen på Abe Lenstra Stadion.
    80'
    84'
    85'
    88'
    88'
    88'
    Heerenveen scorer selvmål!
    Heerenveen 2 - 2 AZ Alkmaar
    Mål: Pawel Bochniewicz
    Selvmål! Pawel Bochniewicz er dagens uheldigste i Heerenveen, der stillingen nå er 2-2.