Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    11'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til FC Utrecht.
    12'
    Sam Lammers
    FC Utrecht angriper. Sam Lammers får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Hjørnespark til FC Utrecht
    13'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    14'
    Skudd på mål, Heerenveen
    14'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    15'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    15'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Frispark FC Utrecht.
    26'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til FC Utrecht.
    29'
    30'
    Osame Sahraoui ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    33'
    Anas Tahiri
    Målsjanse på Abe Lenstra Stadion! Anas Tahiri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    34'
    Frispark til FC Utrecht på halvdelen til SC Heerenveen.
    35'
    37'
    Mål for FC Utrecht!
    Heerenveen 0 - 1 FC Utrecht
    Mål: Isac Lidberg
    Mål! Isac Lidberg gir FC Utrecht en 0-1 ledelse.
    37'
    SC Heerenveen slipper å klare seg uten Osame Sahraoui som kommer tilbake på banen i Heerenveen.
    37'
    Gult kort til FC Utrecht
    Victor Jensen
    Dommer Jeroen Manschot viser Victor Jensen (FC Utrecht) det gule kortet.
    39'
    40'
    Skade: Heerenveen
    40'
    Tilbake fra skade: Heerenveen
    41'
    Oscar Fraulo
    FC Utrecht avanserer forover i Heerenveen. Oscar Fraulo avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    45'+2
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    Skudd utenfor mål, FC Utrecht
    47'
    Heerenveen 0 - 2 FC Utrecht
    Mål: Sam Lammers
    Målgivende: Isac Lidberg
    Mål! FC Utrecht øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Sam Lammers på Abe Lenstra Stadion. Isac Lidberg sto for den målgivende pasningen.
    48'
    50'
    51'
    Simon Olsson
    Sjanse i Heerenveen! Simon Olsson (SC Heerenveen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    Souffian El Karouani
    Souffian El Karouani (FC Utrecht) kommer til en målsjanse på Abe Lenstra Stadion, men klarer ikke å score.
    55'
    Dommer Jeroen Manschot venter med å sette i gang spillet fordi Osame Sahraoui ligger nede.
    56'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Ion Nicolaescu
    Ut: Osame Sahraoui
    Kees Van Wonderen gjør dagens første bytte i Heerenveen, når han tar ut Osame Sahraoui og setter inn Ion Nicolaescu.
    57'
    Inn: Patrik Walemark
    Ut: Anas Tahiri
    SC Heerenveen bytter ut Anas Tahiri med Patrik Walemark.
    57'
    58'
    Mark Van der Maarel
    Mark Van der Maarel (FC Utrecht) kommer seg fri på Abe Lenstra Stadion, men avslutningen går utenfor.
    58'
    61'
    61'
    Patrik Walemark
    SC Heerenveen fosser forover og Patrik Walemark fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    64'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mark Van der Maarel (FC Utrecht) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Othman Boussaid
    Ut: Victor Jensen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Utrecht. Inn kommer Othman Boussaid, mens Victor Jensen tar plass på benken.
    66'
    Inn: Espen Van Ee
    Ut: Mats Kohlert
    Mats Kohlert (SC Heerenveen) erstattes av Espen Van Ee.
    66'
    Inn: Syb Van Ottele
    Ut: Che Nunnely
    SC Heerenveen gjør sitt femte bytte. Che Nunnely erstattes av Syb Van Ottele.
    66'
    Inn: Nazjir Held
    Ut: Mark Van der Maarel
    FC Utrecht gjør sitt første bytte. Mark Van der Maarel erstattes av Nazjir Held.
    66'
    Mark Van der Maarel er på beina igjen og fortsetter kampen på Abe Lenstra Stadion.
    67'
    69'
    69'
    Gult kort til Heerenveen
    Oliver Braude
    Oliver Braude (SC Heerenveen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    71'
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Simon Olsson fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    75'
    Andre gule kort til Heerenveen
    Utvisning! SC Heerenveen må klare seg resten av kampen uten Oliver Braude etter at han får sitt andre gule.
    77'
    Skade: FC Utrecht
    78'
    79'
    Tilbake fra skade: FC Utrecht
    79'
    Målsjanse til FC Utrecht! Souffian El Karouani treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    80'
    Heerenveen 0 - 3 FC Utrecht
    Målgivende: Othman Boussaid
    Mål! Sam Lammers gir FC Utrecht en komfortabel 0-3 ledelse. Det er en fin assist fra Othman Boussaid.
    83'
    Inn: Zidane Iqbal
    Ut: Jens Toornstra
    Ron Jans (FC Utrecht) gjør sitt tredje bytte for dagen. Zidane Iqbal erstatter Jens Toornstra.
    84'
    Inn: Nathan Tjoe-a-On
    Ut: Pelle van Amersfoort
    Pelle van Amersfoort (SC Heerenveen) erstattes av Nathan Tjoe-a-On.
    85'
    Skudd på mål, FC Utrecht
    86'
    86'
    89'
    Inn: Can Bozdogan
    Ut: Oscar Fraulo
    FC Utrecht bytter ut Oscar Fraulo med Can Bozdogan.
    89'
    Inn: Adrian Blake
    Ut: Isac Lidberg
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Utrecht. Inn kommer Adrian Blake, mens Isac Lidberg tar plass på benken.