Östersunds FK får tildelt et hjørnespark
    Frispark for Helsingborgs IF på egen banehalvdel.
    Helsingborgs IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Blair Turgott (Östersunds FK) header ballen i tverrliggeren på Olympia! Oi, oi, oi.
    Frispark til Helsingborgs IF på halvdelen til Östersunds FK.
    9'
    Skudd på mål, Helsingborgs IF
    Brandur Hendriksson Olsen
    Sjanse i Helsingborg! Brandur Hendriksson (Helsingborgs IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    Helsingborgs IF, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Skudd utenfor mål, Helsingborgs IF
    Max Svensson
    Helsingborgs IF avanserer forover i Helsingborg. Max Svensson avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Frisparket tildelt Helsingborgs IF er farlig nær Östersunds FKs målområde.
    15'
    Helsingborgs IF får tildelt et hjørnespark
    Martin Olsson
    Martin Olsson (Helsingborgs IF) løfter inn en corner fra venstre på Olympia.
    16'
    Anthony van den Hurk
    Anthony van den Hurk (Helsingborgs IF) kommer seg fri på Olympia, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Adam Eriksson
    Målsjanse til Helsingborgs IF! Adam Eriksson treffer mål, men keeper redder.
    17'
    17'
    Helsingborgs IF avanserer forover i Helsingborg. Anthony van den Hurk avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Bojan Pandzic tildeler Helsingborgs IF en corner. Martin Olsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Östersunds FK får tildelt et frispark
    Bojan Pandzic signaliserer et frispark til Östersunds FK på egen banehalvdel.
    20'
    I Helsingborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Max Svensson (Helsingborgs IF) kommer til avslutning på Olympia, men headingen blir reddet.
    22'
    22'
    I Helsingborg slår Max Svensson en corner fra høyre.
    25'
    Frispark for Östersunds FK på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til Helsingborgs IF
    Kebba Ceesay
    Kebba Ceesay (Helsingborgs IF) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    30'
    Spillerbytte - Östersunds FK
    Inn: Simon Kroon
    Ut: Nebiyou Perry
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Östersunds FK. Inn kommer Simon Kroon, mens Nebiyou Perry tar plass på benken.
    30'
    Skudd på mål, Östersunds FK
    Sjanse til Östersunds FK! Blair Turgott er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    Östersunds FK, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    33'
    Gult kort til Östersunds FK
    Blair Turgott (Östersunds FK) får et gult kort av dommer Bojan Pandzic.
    33'
    Frispark Östersunds FK.
    34'
    34'
    34'
    Helsingborgs IF angriper. Brandur Hendriksson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    36'
    37'
    Östersunds FK blir avblåst for offside
    Östersunds FK fosser fremover, men Blair Turgott går rett i offsidefella.
    38'
    39'
    I Helsingborg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    42'
    Bojan Pandzic signaliserer et frispark til Helsingborgs IF på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    Östersunds FK angriper og Thomas Isherwood får avsluttet. Headingen treffer ikke Helsingborgs IF-målet.
    45'+1
    Offside! Blair Turgott (Östersunds FK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    46'
    Felix Hörberg
    Bojan Pandzic tildeler Östersunds FK en corner. Felix Horberg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    49'
    52'
    Noah Sonko Sundberg
    Noah Sonko Sundberg (Östersunds FK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    55'
    56'
    Ludvig Fritzson
    Dommeren gir Ludvig Fritzson (Östersunds FK) et gult kort.
    56'
    Östersunds FK angriper, men avslutningen til Blair Turgott går utenfor.
    58'
    62'
    Jakob Voelkerling Persson
    Jakob Voelkerling Persson (Helsingborgs IF) kommer til en målsjanse på Olympia, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Inn: Jerell Sellars
    Ut: Blair Turgott
    Amir Azrafshan gjør dagens andre bytte i Helsingborg, når han tar ut Blair Turgott og setter inn Jerell Sellars.
    63'
    Östersunds FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Anthony van den Hurk (Helsingborgs IF) mottar et gult kort på Olympia, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    64'
    67'
    Spillerbytte - Helsingborgs IF
    Inn: Alex Emilio Timossi Andersson
    Ut: Martin Olsson
    Helsingborgs IF bytter ut Martin Olsson med Alex Timossi Andersson.
    67'
    Inn: Marcus Olsson
    Ut: Brandur Hendriksson Olsen
    Helsingborgs IF bytter ut Brandur Hendriksson med Marcus Olsson. Dette er det andre byttet som Olof Mellberg gjør i dagens kamp.
    67'
    Max Svensson (Helsingborgs IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    71'
    Rasmus Jönsson
    Rasmus Jönsson (Helsingborgs IF) kommer til en målsjanse på Olympia, men klarer ikke å score.
    71'
    Felix Horberg (Östersunds FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    73'
    Målsjanse på Olympia! Max Svensson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    74'
    Mål for Östersunds FK!
    Helsingborgs IF 0 - 1 Östersunds FK
    Mål: Jerell Sellars
    Målgivende: Kalpi Ouattara
    Mål! Jerell Sellars gir Östersunds FK ledelsen 0-1 i Helsingborg. Kalpi Ouattara sto for den målgivende pasningen.
    76'
    Inn: Samuel Mensah
    Ut: Kalpi Ouattara
    Östersunds FK gjør sitt tredje bytte. Kalpi Ouattara erstattes av Sam Mensiro.
    76'
    Inn: Henrik Bellman
    Ut: Eirik Haugan
    Bytte for Östersunds FK. Henrik Bellman kommer inn for Eirik Haugan på Olympia.
    77'
    79'
    Francis Jno-Baptiste
    Dommer Bojan Pandzic viser Francis Jno-Baptiste (Östersunds FK) det gule kortet.
    79'
    Inn: Mohammed Abubakari
    Ut: Jakob Voelkerling Persson
    Olof Mellberg (Helsingborgs IF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mohammed Abubakari erstatter Jakob Voelkerling Persson.
    79'
    Östersunds FK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Helsingborgs IF.
    80'
    81'
    82'
    82'
    84'
    Offside! Francis Jno-Baptiste blir vinket av og Östersunds FK må dermed bygge opp et nytt angrep.
    85'
    Inn: Alhaji Gero
    Ut: Max Svensson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Helsingborgs IF. Inn kommer Alhaji Gero, mens Max Svensson tar plass på benken.
    87'
    87'
    90'
    Bojan Pandzic signaliserer et frispark til Östersunds FK like utenfor Helsingborgs IF-området.