2-0
    Kampen er i gang på Erve Asito.
    I Almelo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Allard Lindhout tildeler Heracles Almelo en corner. Bilal Basacikoglu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    1'
    Orestis Kiomourtzoglou
    Heracles Almelo angriper og Orestis Kiomourtzoglou får avsluttet. Headingen treffer ikke PEC Zwolle-målet.
    2'
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    6'
    Nikolai Laursen
    Målsjanse på Erve Asito! Nikolai Laursen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    PEC Zwolle, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Frispark Heracles Almelo.
    7'
    Sinan Bakis
    Heracles Almelo avanserer forover i Almelo. Sinan Bakis avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    12'
    15'
    Kan Heracles Almelo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    15'
    I Almelo slår Bilal Basacikoglu en corner fra høyre.
    17'
    Bilal Basacikoglu (Heracles Almelo) løfter inn en corner fra høyre på Erve Asito.
    18'
    Bilal Basacikoglu (Heracles Almelo) slår en corner fra høyre side på Erve Asito.
    18'
    Heracles Almelo avanserer forover på Erve Asito og Nikolai Laursen kommer til avslutning. Headingen blir klarert av PEC Zwolle.
    18'
    18'
    Mål for Heracles!
    Heracles 1 - 0 PEC Zwolle
    Mål: Luca de la Torre
    Målgivende: Anas Ouahim
    Heracles Almelo leder 1-0 etter en scoring av Luca de la Torre. Anas Ouahim sto for den målgivende pasningen.
    19'
    PEC Zwolle må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Heracles Almelo.
    22'
    23'
    Orestis Kiomourtzoglou (Heracles Almelo) kommer seg fri på Erve Asito, men avslutningen går utenfor.
    23'
    26'
    Allard Lindhout tildeler PEC Zwolle en corner. Pelle Clement sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Oussama Darfalou
    Oussama Darfalou (PEC Zwolle) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Frispark til Heracles Almelo på halvdelen til PEC Zwolle.
    29'
    Noah Fadiga
    Målsjanse til Heracles Almelo! Noah Fadiga treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    Bilal Basacikoglu (Heracles Almelo) løfter inn en corner fra venstre på Erve Asito.
    32'
    Giacomo Quagliata
    Målsjanse! Giacomo Quagliata (Heracles Almelo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    36'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til PEC Zwolle.
    36'
    Oussama Darfalou (PEC Zwolle) kommer til avslutning på Erve Asito, men headingen blir reddet.
    37'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Frispark til PEC Zwolle på halvdelen til Heracles Almelo.
    38'
    Noah Fadiga
    Heracles Almelo angriper, men avslutningen til Noah Fadiga går utenfor.
    40'
    I Almelo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Djavan Anderson
    Ut: Mustafa Saymak
    Mustafa Saymak (PEC Zwolle) erstattes av Djavan Anderson.
    46'
    Inn: Maikel Van Der Werff
    Ut: Siemen Voet
    Dick Schreuder gjør dagens andre bytte i Almelo, når han tar ut Siemen Voet og setter inn Maikel Van Der Werff.
    46'
    Djavan Anderson
    Djavan Anderson (PEC Zwolle) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    49'
    Offside! Sinan Bakis (Heracles Almelo) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    52'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    55'
    Heracles 2 - 0 PEC Zwolle
    Mål: Sinan Bakis
    Sinan Bakis øker Heracles Almelos ledelse til 2-0!
    55'
    PEC Zwolle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Inn: Max De Waal
    Ut: Thomas Van Den Belt
    PEC Zwolle gjør sitt tredje bytte. Thomas Van Den Belt erstattes av Max De Waal.
    59'
    Sinan Bakis
    Heracles Almelo fosser forover og Sinan Bakis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Justin Hoogma
    Ut: Anas Ouahim
    Heracles Almelo bytter ut Anas Ouahim med Justin Hoogma. Dette er det første byttet som Frank Wormuth gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Emil Hansson
    Ut: Bilal Basacikoglu
    Heracles Almelo bytter ut Bilal Basacikoglu med Emil Hansson.
    62'
    Orestis Kiomourtzoglou (Heracles Almelo) header utenfor.
    63'
    Luca de la Torre
    Sjanse! Heracles Almelo avanserer forover, men Luca de la Torre avslutter utenfor.
    64'
    I Almelo slår Nikolai Laursen en corner fra venstre.
    67'
    Giacomo Quagliata (Heracles Almelo) kommer til en målsjanse på Erve Asito, men klarer ikke å score.
    67'
    Inn: Luka Adzic
    Ut: Pelle Clement
    Dick Schreuder (PEC Zwolle) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Luka Adzic erstatter Pelle Clement.
    70'
    Inn: Gervane Kastaneer
    Ut: Eliano Reijnders
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PEC Zwolle. Inn kommer Gervane Kastaneer, mens Eliano Reijnders tar plass på benken.
    71'
    Allard Lindhout tildeler PEC Zwolle en corner. Luka Adzic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    I Almelo slår Luka Adzic en corner fra høyre.
    71'
    Luka Adzic (PEC Zwolle) løfter inn en corner fra venstre på Erve Asito.
    72'
    Skudd utenfor mål, PEC Zwolle
    72'
    Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    74'
    Sjanse til Heracles Almelo! Orestis Kiomourtzoglou er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Inn: Kristian Samuel Armenteros Nunez Jansson
    Ut: Sinan Bakis
    Bytte for Heracles Almelo. Samuel Armenteros kommer inn for Sinan Bakis på Erve Asito.
    75'
    76'
    Luka Adzic (PEC Zwolle) slår en corner fra høyre side på Erve Asito.
    78'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    79'
    Heracles Almelo fosser fremover, men Samuel Armenteros går rett i offsidefella.
    80'
    Skudd på mål, PEC Zwolle
    81'
    81'
    Kristian Samuel Armenteros Nunez Jansson
    Målsjanse! Samuel Armenteros (Heracles Almelo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Skade: Heracles
    82'
    Tilbake fra skade: Heracles
    83'
    Inn: Elias Sierra
    Ut: Luca de la Torre
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Heracles Almelo. Inn kommer Elias Sierra, mens Luca de la Torre tar plass på benken.