1 FC Kaiserslautern får tildelt et hjørnespark
    I Berlin slår Tobias Raschl en corner fra høyre.
    Hertha BSC blir avblåst for offside
    Fabian Reese
    Hertha BSCs Fabian Reese blåses av for offside på Olympiastadion.
    5'
    Daniel Schlager tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Tobias Raschl sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Tymoteusz Puchacz
    Tymoteusz Puchacz (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra venstre på Olympiastadion.
    12'
    Tobias Raschl (1 FC Kaiserslautern) slår en corner fra høyre side på Olympiastadion.
    14'
    Skudd utenfor mål, 1 FC Kaiserslautern
    Kenny Prince Redondo
    1 FC Kaiserslautern angriper på Olympiastadion. Kenny Prince Redondo header utenfor.
    15'
    Hertha BSC får tildelt et frispark
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til Hertha BSC på egen banehalvdel.
    16'
    Straffe til Hertha BSC
    17'
    Skudd på mål, Hertha BSC
    17'
    Hertha BSC, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    VAR sjekker om det er straffe til Hertha BSC
    18'
    Dommeren dømmer straffe til Hertha BSC
    19'
    Hertha BSC scorer på straffe!
    Hertha BSC 1 - 0 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Haris Tabakovic
    Haris Tabakovic scorer og Hertha BSC leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    20'
    1 FC Kaiserslautern får tildelt et frispark
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern.
    21'
    Marlon Ritter
    1 FC Kaiserslautern avanserer forover i Berlin. Marlon Ritter avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Jan Elvedi
    Jan Elvedi (1 FC Kaiserslautern) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    23'
    Frispark for Hertha BSC på egen banehalvdel.
    24'
    1 FC Kaiserslautern må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Hertha BSC.
    25'
    Ben Zolinski
    Ben Zolinski (1 FC Kaiserslautern) pådrar seg et gult kort.
    25'
    Ben Zolinski ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    26'
    Ben Zolinski er tilbake på banen igjen.
    27'
    1 FC Kaiserslautern angriper i Berlin. Tymoteusz Puchacz fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Hertha BSC får tildelt et hjørnespark
    Jonjoe Kenny
    I Berlin slår Jonjoe Kenny en corner fra høyre.
    29'
    1 FC Kaiserslautern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til Hertha BSC
    Deyovaisio Zeefuik
    Dommeren gir Deyovaisio Zeefuik (Hertha BSC) et gult kort.
    29'
    Jean Zimmer
    Jean Zimmer (1 FC Kaiserslautern) får et gult kort av dommer Daniel Schlager.
    30'
    Spillet på Olympiastadion er stoppet midlertidig fordi Ben Zolinski ligger nede.
    31'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Aaron Opoku
    Ut: Ben Zolinski
    Friedhelm Funkel (1 FC Kaiserslautern) tar ut Ben Zolinski som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Aaron Opoku.
    32'
    Skudd utenfor mål, Hertha BSC
    Haris Tabakovic
    Haris Tabakovic (Hertha BSC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Frisparket tildelt 1 FC Kaiserslautern er farlig nær Hertha BSCs målområde.
    38'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    Hertha BSC 1 - 1 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Marlon Ritter
    Marlon Ritter scorer og utligningen er et faktum på Olympiastadion. 1-1.
    39'
    Palko Dardai
    Palko Dardai (Hertha BSC) slår en corner fra venstre side på Olympiastadion.
    42'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    44'
    Mål for Hertha BSC!
    Hertha BSC 2 - 1 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Jeremy Dudziak
    Målgivende: Fabian Reese
    I Berlin tar Hertha BSC ledelsen 2-1 etter et mål av Jeremy Dudziak. Det er en fin assist fra Fabian Reese.
    45'+3
    Frispark Hertha BSC.
    49'
    Hertha BSC angriper, men avslutningen til Fabian Reese går utenfor.
    50'
    Tobias Raschl (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra høyre på Olympiastadion.
    53'
    1 FC Kaiserslautern blir avblåst for offside
    Aaron Opoku
    En av 1 FC Kaiserslauterns spillere går i offside.
    53'
    Skudd på mål, 1 FC Kaiserslautern
    Jan Elvedi
    I Berlin får Jan Elvedi (1 FC Kaiserslautern) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    56'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Dommer Daniel Schlager venter med å sette i gang spillet fordi Linus Jasper Gechter ligger nede.
    58'
    Linus Jasper Gechter er tilbake i kampen igjen.
    59'
    62'
    Fabian Reese (Hertha BSC) kommer til avslutning på Olympiastadion - i stolpen! Oi, oi, oi.
    63'
    Inn: Philipp Klement
    Ut: Nikola Soldo
    Bytte for 1 FC Kaiserslautern. Philipp Klement kommer inn for Nikola Soldo på Olympiastadion.
    64'
    Spillerbytte - Hertha BSC
    Inn: Marc Kempf
    Ut: Bilal Hussein
    Bilal Hussein (Hertha BSC) erstattes av Marc Kempf.
    64'
    Hertha BSC 3 - 1 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Fabian Reese
    Fabian Reese øker Hertha BSCs ledelse til 3-1!
    66'
    73'
    Daniel Schlager tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Tymoteusz Puchacz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Målsjanse! Kenny Prince Redondo (1 FC Kaiserslautern) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Marton Dardai
    Marton Dardai (Hertha BSC) kommer seg fri på Olympiastadion, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Aaron Opoku
    Aaron Opoku (1 FC Kaiserslautern) kommer til en målsjanse på Olympiastadion, men klarer ikke å score.
    78'
    Inn: Marten Winkler
    Ut: Palko Dardai
    Hertha BSC bytter ut Palko Dardai med Marten Winkler. Dette er det andre byttet som Pal Dardai gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Derry Lionel Scherhant
    Ut: Ibrahim Maza
    Pal Dardai gjør dagens tredje bytte i Berlin, når han tar ut Ibrahim Maza og setter inn Derry Lionel Scherhant.
    79'
    79'
    Marten Winkler
    Dommer Daniel Schlager viser Marten Winkler (Hertha BSC) det gule kortet.
    79'
    Hertha BSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Frispark til 1 FC Kaiserslautern på halvdelen til Hertha BSC.
    81'
    83'
    Inn: Peter Pekarik
    Ut: Jeremy Dudziak
    Pal Dardai (Hertha BSC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Peter Pekarik erstatter Jeremy Dudziak.
    83'
    Inn: Florian Niederlechner
    Ut: Haris Tabakovic
    Hertha BSC bytter ut Haris Tabakovic med Florian Niederlechner. Dette er det femte byttet som Pal Dardai gjør i dagens kamp.
    84'
    85'
    Inn: Afeez Aremu
    Ut: Kenny Prince Redondo
    Friedhelm Funkel (1 FC Kaiserslautern) gjør sitt tredje bytte for dagen. Aremu Afeez erstatter Kenny Prince Redondo.
    85'
    Inn: Dickson Abiama
    Ut: Tobias Raschl
    Friedhelm Funkel gjør dagens fjerde bytte i Berlin, når han tar ut Tobias Raschl og setter inn Dickson Abiama.
    85'
    Frispark i en god posisjon for 1 FC Kaiserslautern!
    86'
    Hertha BSC avanserer forover i Berlin. Jonjoe Kenny avslutter, men treffer ikke mål.