2-2
    Dagens dommer, Petri Viljanen, blåser i gang kampen.
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    2'
    Petri Viljanen tildeler FC KTP Kotka en corner. Alain Ebwelle sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Asier Arranz Martin
    Sjanse til FC KTP Kotka! Asier Arranz Martin er nær ved å score, men keeper redder.
    4'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Helsingfors slår Thomas Agyiri en corner fra venstre.
    4'
    Moshtagh Hossain Yaghoubi
    HIFK avanserer forover i Helsingfors. Moshtagh Yaghoubi avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Offside! Ian Garrett (FC KTP Kotka) er alene igjennom, men dommer Petri Viljanen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    12'
    FC KTP Kotka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Asier Arranz Martin (FC KTP Kotka) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    17'
    Jusif Ali
    HIFK fosser forover og Jusif Ali fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    FC KTP Kotka, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Juanan Entrena
    På Helsinki Football Stadium fyrer Juanan Entrena (HIFK) av et skudd - i stolpen!
    18'
    Jusif Ali (HIFK) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    19'
    I Helsingfors slår Felipe Saez en corner fra høyre.
    23'
    Felipe Saez (HIFK) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    23'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til HIFK.
    24'
    Frispark for FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til HIFK
    Jukka Halme
    Dommeren gir Jukka Halme (HIFK) et gult kort.
    27'
    29'
    FC KTP Kotka har fått straffe!
    32'
    FC KTP Kotka scorer på straffe!
    HIFK 0 - 1 FC KTP Kotka
    Mål: Asier Arranz Martin
    Asier Arranz Martin dundrer inn et straffespark på Helsinki Football Stadium. Stillingen er nå 0-1.
    33'
    Frispark til HIFK på halvdelen til FC KTP Kotka.
    36'
    Gult kort til FC KTP Kotka
    Michael Ogungbaro
    Michael Ogungbaro (FC KTP Kotka) får et gult kort av dommer Petri Viljanen.
    37'
    Jusif Ali
    HIFK angriper. Jusif Ali får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    38'
    Juanan Entrena (HIFK) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Felipe Saez (HIFK) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    41'
    Mål for HIFK!
    HIFK 1 - 1 FC KTP Kotka
    Mål: Jani Backman
    Mål! hjemmelag utligner ved Jani Backman. Stillingen er nå 1-1.
    41'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Tino Palmasto
    Ut: Jani Backman
    Jani Backman (HIFK) erstattes av Tino Palmasto.
    46'
    Antti Makijarvi
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Antti Makijarvi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    46'
    Petri Viljanen tildeler HIFK en corner. Moshtagh Yaghoubi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    49'
    50'
    Asier Arranz Martin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    FC KTP Kotka slipper å klare seg uten Asier Arranz Martin som kommer tilbake på banen i Helsingfors.
    52'
    Frispark i en god posisjon for HIFK!
    52'
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    56'
    Dommer Petri Viljanen venter med å sette i gang spillet fordi Aleksi Tarvonen ligger nede.
    56'
    Spillerbytte - FC KTP Kotka
    Inn: Johannes Laaksonen
    Ut: Aleksi Tarvonen
    FC KTP Kotka bytter ut Aleksi Tarvonen med Johannes Laaksonen.
    56'
    Inn: Aatu Kujanpaa
    Ut: Juanan Entrena
    HIFK gjør sitt andre bytte. Juanan Entrena erstattes av Aatu Kujanpaa.
    60'
    Aatu Kujanpaa
    Målsjanse til HIFK! Aatu Kujanpaa treffer mål, men keeper redder.
    62'
    62'
    Frispark HIFK.
    64'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Johannes Laaksonen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    67'
    Inn: David Ramadingaye
    Ut: Niklas Leinonen
    Bytte for FC KTP Kotka. David Ramadingaye kommer inn for Niklas Leinonen på Helsinki Football Stadium.
    69'
    FC KTP Kotka slipper å klare seg uten Johannes Laaksonen som kommer tilbake på banen igjen.
    70'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    70'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og HIFK får straffe!
    70'
    HIFK får tildelt et straffespark på Helsinki Football Stadium. Moshtagh Yaghoubi tar straffen ... og bommer!
    72'
    72'
    Alain Ebwelle
    Alain Ebwelle (FC KTP Kotka) pådrar seg et gult kort.
    72'
    Matej Hradecky
    HIFK fosser forover og Matej Hradecky fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    Ian Garrett ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    74'
    Inn: Mosawer Ahadi
    Ut: Jusif Ali
    Joaquin Gomez gjør dagens tredje bytte i Helsingfors, når han tar ut Jusif Ali og setter inn Mosawer Ahadi.
    75'
    Ian Garrett ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Helsingfors.
    76'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    78'
    Thomas Agyiri
    FC KTP Kotka angriper i Helsingfors. Thomas Agyiri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    Alain Ebwelle (FC KTP Kotka) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    82'
    Mål for FC KTP Kotka!
    HIFK 1 - 2 FC KTP Kotka
    Mål: Antti Makijarvi
    Målgivende: Alain Ebwelle
    Antti Makijarvi dundrer ballen i mål og FC KTP Kotka tar ledelsen 1-2 på Helsinki Football Stadium. Det er en fin assist fra Alain Ebwelle.
    83'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    86'
    Inn: Anton Eerola
    Ut: Ian Garrett
    Ian Garrett (FC KTP Kotka) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Anton Eerola.
    86'
    86'
    88'
    Sjanse til HIFK! Matej Hradecky er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    Asier Arranz Martin (FC KTP Kotka) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    90'+3
    Inn: Jean-Claude Mabinda Kinzumba
    Ut: Keaton Isaksson
    HIFK bytter ut Keaton Isaksson med Jean Mabinda. Dette er det fjerde byttet som Joaquin Gomez gjør i dagens kamp.
    90'+3
    Spillet på Helsinki Football Stadium er stoppet midlertidig fordi Paavo Voutilainen ligger nede.
    90'+5
    HIFK 2 - 2 FC KTP Kotka
    Mål: Tino Palmasto
    Målgivende: Macario Hing-Glover
    Tino Palmasto (HIFK) utligner med en heading på Helsinki Football Stadium. Stillingen er nå 2-2. Flott spill fra Macario Hing-Glover før målet.