HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for IFK Mariehamn!
    HIFK 0 - 1 IFK Mariehamn
    Mål: Niilo Maenpaa
    Målgivende: Muhamed Tehe Olawale
    Mål! Niilo Maenpaa gir IFK Mariehamn en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Muhamed Tehe Olawale.
    3'
    Skudd utenfor mål, HIFK
    5'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til IFK Mariehamn.
    8'
    Eero Tamminen
    IFK Mariehamn angriper i Helsingfors. Eero Tamminen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    10'
    Jani Backman
    Målsjanse til HIFK! Jani Backman treffer mål, men keeper redder.
    16'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    17'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Skade: IFK Mariehamn
    19'
    Tilbake fra skade: IFK Mariehamn
    20'
    De
    På Helsinki Football Stadium fyrer De (IFK Mariehamn) av et skudd - i stolpen!
    25'
    De
    De (IFK Mariehamn) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    26'
    HIFK 0 - 2 IFK Mariehamn
    Mål: Mohammed Abubakari
    IFK Mariehamn går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Mohammed Abubakari. Muhamed Tehe Olawale var nest sist på ballen.
    26'
    Frispark til HIFK på halvdelen til IFK Mariehamn.
    28'
    IFK Mariehamn angriper. Eero Tamminen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    34'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til HIFK
    Jukka Halme
    Jukka Halme (HIFK) får et gult kort av dommer Dennis Antamo.
    35'
    36'
    Muhamed Tehe Olawale
    Muhamed Tehe Olawale (IFK Mariehamn) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    37'
    Hjørnespark til IFK Mariehamn
    37'
    38'
    38'
    Skudd utenfor mål, IFK Mariehamn
    42'
    Eero Tamminen (IFK Mariehamn) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    43'
    43'
    De
    IFK Mariehamn fosser forover og De fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    Dennis Antamo tildeler IFK Mariehamn en corner. Eero Tamminen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    45'
    Sakari Mattila (HIFK) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    45'+1
    Sakari Mattila (HIFK) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    45'+2
    Jusif Ali
    HIFK angriper, men avslutningen til Jusif Ali går utenfor.
    45'+2
    Frispark IFK Mariehamn.
    46'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Jean-Claude Mabinda Kinzumba
    Ut: Tino Palmasto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HIFK. Inn kommer Jean Mabinda, mens Tino Palmasto tar plass på benken.
    46'
    Inn: Juanan Entrena
    Ut: Jukka Halme
    HIFK bytter ut Jukka Halme med Juanan Entrena. Dette er det andre byttet som Joaquin Gomez gjør i dagens kamp.
    46'
    HIFK 0 - 3 IFK Mariehamn
    Mål: Robin Buwalda
    Målgivende: Aapo Maenpaa
    Robin Buwalda setter ballen i mål og øker IFK Mariehamns ledelse til 0-3 i Helsingfors. Flott spill fra Aapo Maenpaa før målet.
    47'
    Sjanse til IFK Mariehamn! Muhamed Tehe Olawale er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    I Helsingfors slår Sakari Mattila en corner fra venstre.
    52'
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Muhamed Tehe Olawale fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    Målsjanse til IFK Mariehamn! Muhamed Tehe Olawale treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    60'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    60'
    62'
    Jean-Claude Mabinda Kinzumba
    Jean Mabinda (HIFK) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    62'
    HIFK angriper, men avslutningen til Jani Backman går utenfor.
    64'
    67'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Joel Mattsson
    Ut: Eero Tamminen
    Daniel Norrmen gjør dagens første bytte i Helsingfors, når han tar ut Eero Tamminen og setter inn Joel Mattsson.
    68'
    Inn: Vahid Hambo
    Ut: De
    IFK Mariehamn bytter ut De med Vahid Hambo. Dette er det andre byttet som Daniel Norrmen gjør i dagens kamp.
    68'
    Joel Mattsson (IFK Mariehamn) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    70'
    Frispark HIFK.
    71'
    73'
    Inn: Aatu Kujanpaa
    Ut: Jake Dunwoody
    Jake Dunwoody (HIFK) erstattes av Aatu Kujanpaa.
    73'
    En av HIFKs spillere blir avblåst for offside.
    74'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Mosawer Ahadi
    Dommer Dennis Antamo gir Mosawer Ahadi (HIFK) et gult kort.
    77'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    77'
    Inn: Riku Sjoroos
    Ut: Muhamed Tehe Olawale
    Bytte for IFK Mariehamn. Riku Sjoroos kommer inn for Muhamed Tehe Olawale på Helsinki Football Stadium.
    78'
    79'
    Juanan Entrena
    Juanan Entrena (HIFK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    Riku Sjoroos
    IFK Mariehamn angriper i Helsingfors. Riku Sjoroos avslutter på mål, men greier ikke å score.