Den første omgangen er sparket i gang.
    Lucas Rangel Nunes Goncalves
    Kuopion Palloseura angriper i Helsingfors. Rangel fyrer av et skudd som går utenfor.
    2'
    Oliver Reitala tildeler Kuopion Palloseura en corner. Urho Nissila sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    I Helsingfors slår Urho Nissila en corner fra høyre.
    4'
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til HIFK på halvdelen til Kuopion Palloseura.
    7'
    HIFK har fått straffespark på Helsinki Football Stadium!
    10'
    HIFK scorer på straffe!
    HIFK 1 - 0 Kuopion Palloseura
    Mål: Moshtagh Hossain Yaghoubi
    Moshtagh Yaghoubi scorer og HIFK leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    11'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    12'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    13'
    Felipe Saez (HIFK) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    14'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    15'
    Kuopion Palloseura angriper, men Rangel vinkes av for offside.
    17'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    20'
    Juanan Entrena
    Sjanse! HIFK avanserer forover, men Juanan Entrena avslutter utenfor.
    25'
    27'
    Macario Hing-Glover
    Målsjanse til HIFK! Macario Hing-Glover treffer mål, men keeper redder.
    30'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Kei Kamara
    Sjanse i Helsingfors! Kei Kamara (HIFK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    Urho Nissila
    Kuopion Palloseura avanserer forover i Helsingfors. Urho Nissila avslutter, men treffer ikke mål.
    31'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til HIFK.
    32'
    Juanan Entrena (HIFK) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    33'
    34'
    Gult kort til HIFK
    Aldayr Hernandez Basanta
    Aldayr Hernandez (HIFK) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    36'
    Tim Vayrynen
    Tim Vayrynen (Kuopion Palloseura) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Felipe Saez
    Felipe Saez (HIFK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    Kuopion Palloseura angriper, men avslutningen til Urho Nissila går utenfor.
    42'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Daniel Carrillo
    Ut: Paulo Ricardo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopion Palloseura. Inn kommer Daniel Carrillo, mens Paulo Ricardo tar plass på benken.
    43'
    Sakari Mattila
    Sakari Mattila (HIFK) header utenfor.
    44'
    Kuopion Palloseura angriper på Helsinki Football Stadium og Rangel skyter i stolpen!
    45'
    Urho Nissila (Kuopion Palloseura) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    45'+2
    Inn: Janis Ikaunieks
    Ut: Axel Vidjeskog
    Simo Valakari gjør dagens andre bytte i Helsingfors, når han tar ut Axel Vidjeskog og setter inn Janis Ikaunieks.
    46'
    Inn: Aniekpeno Udo
    Ut: Henry Uzochukwu
    Henry Uzochokwu (Kuopion Palloseura) erstattes av Aniekpeno Udo.
    46'
    48'
    HIFKs Kei Kamara blåses av for offside på Helsinki Football Stadium.
    50'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    HIFK 1 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Urho Nissila
    Mål! Urho Nissila utligner til 1-1.
    50'
    Oliver Reitala tildeler Kuopion Palloseura en corner. Janis Ikaunieks sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Janis Ikaunieks
    Janis Ikaunieks (Kuopion Palloseura) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    53'
    54'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Kuopion Palloseura får straffe av Oliver Reitala på Helsinki Football Stadium.
    55'
    Kuopion Palloseura scorer på straffe!
    HIFK 1 - 2 Kuopion Palloseura
    Mål: Janis Ikaunieks
    Mål! Kuopion Palloseura får et straffespark som Janis Ikaunieks setter i mål på Helsinki Football Stadium. Stillingen er dermed 1-2.
    56'
    Jani Backman
    Jani Backman (HIFK) får et gult kort av dommer Oliver Reitala.
    56'
    HIFK 1 - 3 Kuopion Palloseura
    Målgivende: Tim Vayrynen
    Janis Ikaunieks setter ballen i mål og øker Kuopion Palloseuras ledelse til 1-3 i Helsingfors. Det er en fin assist fra Tim Vayrynen.
    59'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Jake Dunwoody
    Ut: Sakari Mattila
    Joaquin Gomez (HIFK) gjør sitt første bytte for dagen. Jake Dunwoody erstatter Sakari Mattila.
    60'
    Inn: Keaton Isaksson
    Ut: Jani Backman
    HIFK bytter ut Jani Backman med Keaton Isaksson. Dette er det andre byttet som Joaquin Gomez gjør i dagens kamp.
    60'
    Det blir farlig! Frispark for HIFK er nær straffområde.
    62'
    Frisparket tildelt HIFK er farlig nær Kuopion Palloseuras målområde.
    63'
    HIFK angriper i Helsingfors, men blir avblåst for offside.
    63'
    Urho Nissila (Kuopion Palloseura) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    64'
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til HIFK.
    65'
    HIFK 1 - 4 Kuopion Palloseura
    Mål: Lucas Rangel Nunes Goncalves
    Målgivende: Felipe Aspegren
    Mål! Kuopion Palloseura øker ledelsen til 1-4 etter en scoring av Rangel på Helsinki Football Stadium. Felipe Aspegren sto for den målgivende pasningen.
    67'
    69'
    69'
    I Helsingfors slår Janis Ikaunieks en corner fra venstre.
    70'
    Aniekpeno Udo
    Aniekpeno Udo (Kuopion Palloseura) kommer til avslutning på Helsinki Football Stadium, men headingen blir reddet.
    70'
    70'
    70'
    73'
    Inn: Aatu Kujanpaa
    Ut: Kei Kamara
    Bytte for HIFK. Aatu Kujanpaa kommer inn for Kei Kamara på Helsinki Football Stadium.
    74'
    Urho Nissila (Kuopion Palloseura) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    75'
    Kuopion Palloseura angriper på Helsinki Football Stadium og Aniekpeno Udo får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    76'
    Jake Dunwoody
    Jake Dunwoody (HIFK) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    78'
    78'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    81'
    Oliver Reitala tildeler HIFK en corner. Jake Dunwoody sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.