0-3
0-4
86
193

Hei, og velkommen til livedekningen av den første runden i cupen mellom Hinna og Bryne fra Wintershall Dea-banen i Stavanger!
    Sist gang Hinna spilte en tellende fotballkamp var helt tilbake i 2019. Da gjestet dagens hjemmelag Egersund 2 og gikk seirende ut 6-1. Risa, Mæle (x3), Gergerechi og Assad noterte seg for scoringene. Sesongen endte med 1. plass i 4. divisjon avdeling 1, men sesongen 2020 ble kansellert som følge av pandemien. I år blir det både NM og 3. divisjon på laget fra Stavanger.
    Hinna kvalifiserte seg til NM 2019 etter å ha slått både Riska og Klepp. I første runde møtte de Sola og vant 2-0. Da var det Thioune og Lima som stod for målene. Neste runde møtte de Eliteserie-laget Viking. Nivåforskjellen mellom lagene var klar fra avspark, og til pause ledet Viking 3-0. Aano reduserte for Hinna like etter pause, men det endte til slutt 4-1 til Viking. Det var også det lengste Hinna har kommet i NM i deres historie.
    Bryne sin sesong startet i mai. Laget som om dagen kanskje er mest kjent for å være der Erling Braut Haaland startet fotballkarrieren sin spiller for øyeblikket i 1. divisjon. Der ligger de på 8. plass etter å ha kapret 17 poeng på 13 kamper. Sist onsdag gjestet de Sandnes Ulf og tapte 0-1. I NM 2019 kom Bryne helt til den 3. runden etter å ha slått ut Ålgård og Egersund på veien. Dagens bortelag ble til slutt slått ut av Haugesund etter å ha tapt 2-6. El Ghaouti noterte seg for de to scoringene til Bryne.
    Det er meldt 21 grader og sol i Stavanger i dag, så her ligger alt til rette for en festdag for fotballen!
    Da er lagoppstillingene ute! Hinna går ut i det som ser ut som en 4-4-2-formasjon med Aano og Lima på topp. Bryne gjør fem endringer på laget som tapte for Sandnes Ulf. Ut går Spiridonov, Hay, Aamodt, Dybevik og Olsen. Inn kommer Kyllingstad, Andersen, Robson, Jensen og Dabove.
    0'
    Bortelaget sparker i gang kampen!
    1'
    Asserson kommer til avslutning inne i feltet, men skuddet er svakt og går rett på Kyllingstad.
    2'
    Andersen slår langt mot Holte som jager i bakrom, men Fossmark er får ryddet opp.
    3'
    Lima blir felt på midtbanen og vinner et frispark. Hinna velger å flytte laget opp før det spilles kort. Ender i ingenting.
    4'
    Aano prøver å finte seg forbi Rotihaug ute til venstre, men backen lar seg ikke lure og takler bort ballen.
    5'
    Selås slår et innlegg inn i feltet, men Kyllingstad er ute og plukker ballen enkelt.
    5'
    Andersen slår en meget fin pasning i bakrom mot Dabove, men linjedommeren er oppe med flagget og vinker for offside på kantspilleren.
    6'
    Hjemmelaget som har startet klart best de første minuttene. Bryne ligger lavt og prøver å slå i bakrom når de finner ballen, men uten hell.
    8'
    Dabove tester skuddfoten fra 18 meter, men skuddet flyr over målet til Billington.
    9'
    Denne gangen er det Melhus som slår i bakrom mot Asserson, men pasningen er altfor hard og ballen ruller inn til Kyllingstad.
    11'
    Mæle prøver å chippe ballen over Bryne-forsvaret og mot Lima, men forsøket er upresist og bortelaget overtar.
    12'
    Ender med ny corner til bortelaget etter et brukbart skuddforsøk fra Robson.
    13'
    Klareres.
    13'
    For en sjanse til Bryne! Jensen vinner ballen høyt og spiller til Dabove som legger inn mot bakerste hvor Undheim får stå helt alene. Har klarer imidlertid ikke å styre headingen mot mål. Skulle nok ha scoret der.
    14'
    Bryne som styrer kampen nå. Bortelaget har løftet seg etter Hinna-dominansen de første minuttene.
    16'
    Gergerechi vender spillet lekkert ut mot Lima ute til høyre. Han drar seg innover før han fyrer av, men skuddet går over tverrliggeren.
    17'
    Robson utfordrer nedover venstrekanten og kommer seg forbi to motspillere, men backen stoppes til slutt av Selås.
    18'
    Hinna tar seg god tid på utspark og innkast for øyeblikket. Hjemmelaget ønsker nok å roe ned tempoet i kampen for å ødelegget Bryne sitt momentum.
    20'
    Ender i fanget til Billington.
    21'
    Innkast til Hinna langt oppe i banen. Gergerechi bruker god tid før han hiver kort til Asserson, men vingen ender opp med å slurve ballen ut over sidelinjen.
    22'
    Holtan kommer alene med Billington, men det dommeren blåser av for offside på angriperen.
    23'
    Hinna har sluppet inn hele ti mål på de to treningskampene de har hatt så langt i år, men halvveis inn i første omgang henger de greit med 1. divisjonslaget Bryne.
    24'
    Bryne triller mye ball inne på sin egen banehalvdel uten noe særlig mening. Hjemmelaget har lagt seg lave og venter på muligheter til å stjele ballen.
    27'
    Gult kort til Bryne
    Rogvi Baldvinsson
    Kommer altfor sent inn i en takling på Mæle. Klokkeklart gult.
    27'
    Martinsen slår frisparket langt opp og inn i feltet, men linjedommeren er oppe med flagget og vinker for offside.
    28'
    Billington slår langt opp mot Mæle som går i duell med Andersen, men midtstopperen kommer klart seirende ut av den duellen.
    30'
    Aano kommer seg rundt ute til venstre og slår lavt inn foran mål, men der er Baldvinsson først frempå og banker unna.
    31'
    Mål for Bryne!
    Hinna 0 - 1 Bryne
    Mål: Robert Undheim
    Målgivende: Vegard Aasen
    Der sitter scoringen for bortelaget! Aasen med lekkert forarbeid idet han trer gjennom Undheim som kommer alene med Billington. Spissen er iskald og setter ballen kontrollert inn i nærmeste hjørne.
    31'
    Assad prøver å tre gjennom Lima, men Baldvinsson leser pasningen og får blokkert.
    33'
    Hinna 0 - 2 Bryne
    Mål: Joacim Holtan
    Målgivende: Robert Undheim
    Holtan snubler inn 2-0 til Bryne! Undheim kommer seg fri ute til høyre og stormer inn i feltet. Han legger lavt inn hvor både Holtan og Dabove er klare for å avslutte. Det er førstnevnte som regelrett snubler ballen i mål etter det som ser ut som et forsøk på en avslutning.
    34'
    Hinna vil ha hjørnespark etter en duell mellom Rotihaug og Aano, men dommeren velger å dømme utspark.
    35'
    Rotihaug kommer seg ned til dødlinjen og slår 45 grader ut, men der er Fossmark og får klarert.
    36'
    Aano prøver å skyte fra 20 meter, men Baldvinsson får slengt seg foran og blokkert.
    39'
    Andersen får gå og gå før han til slutt velger å skyte fra 30 meter. Skuddet er hardt og lavt, men ballen går til side for målet til Billington.
    39'
    Holtan forsøker å sette den lavt til venstre, men der er Billington lynraskt nede og redder!
    40'
    Billington river ned Holtan på klumsete vis. Straffe til Bryne!
    40'
    Gult kort til Hinna
    Lars Moe Billington
    Får det gule for fellingen av Holtan.
    40'
    Skal vi se om den redningen har klart å skape liv i hjemmelaget, da? Lima jager en lang ball i bakrom, men der er Kyllingstad kjapt ute og banker unna.
    43'
    Dabove slår hardt inn fra venstre, og både Undheim og Holtan har løpt seg fri inne i feltet, men ingen av de klarer å få en tå på ballen.
    45'
    Det legges til to minutter.
    45'+1
    Gergerechi slår inn fra venstre, men Baldvinsson er våken og får klarert.
    45'+2
    Rasmus Martinsen
    Kommer for sent inn i en takling på Undheim. Ser ut som hodene kolliderer og begge spillere blir liggende nede. Frispark til Bryne på hjørnet av sekstenmeteren.
    45'+2
    Begge spillerne kommer seg på beina igjen, og Bryne gjør seg klare for å ta frisparket.
    45'+4
    Romslo slår frisparket inn i feltet, men ballen ender i fanget til Billington.
    45'+4
    45'+4
    Da er det pause i Stavanger, og Bryne leder fullt fortjent 2-0. Hjemmelaget startet best, men Bryne fikk raskt grep om kampen og skapte flere gode sjanser. Undheim fikk hull på byllen etter en halvtime spilt før Holtan økte til 2-0. Samme mann hadde mulighet til å sette 3-0 på straffespark, men Billington vartet opp med en fin redning. Vi er straks tilbake med andre omgang!
    45'
    Hjemmelaget sparker i gang de siste 45.
    46'
    Spillerbytte - Bryne
    Inn: Meinhard Olsen
    Ut: Robert Undheim
    46'
    Asserson slår inn fra venstre mot bakerste, men der er Robson og header unna. Mæle plukker opp returen og fyrer av fra 19 meter, men skuddet går over mål.
    47'
    Denne gangen er det Mæle som slår inn fra venstre, men igjen får Robson hodet på ballen. Corner til hjemmelaget.
    48'
    Klareres.
    48'
    Olsen vinner ballen på midtbanen og stormer fremover. Innbytteren kommer seg helt inn i sekstenmeteren før han spiller til Dabove, men angriperen klarer ikke å kontrollere ballen og Hinna overtar.
    49'
    Hinna som har styrt de første minuttene av andre omgang likt de gjorde i første, men sjansene uteblir, enn så lenge.
    51'
    Robson spiller videre til Dabove som utfordrer ute til venstre. Ender med at kantspilleren får lagt inn foran mål, men der er det ingen medspillere som har løpt seg fri og det ender med utspark.
    53'
    Inn: Andreas Dybevik
    Ut: Vegard Aasen
    53'
    Hinna vinner frispark på midtbanen etter en sen og sløv takling av Romslo. Bortelaget har hatt en meget slurvete start på andre omgangen.
    55'
    Holtan kommer seg ned til dødlinjen og får lagt inn, men innlegget klareres av Fossmark.
    56'
    Denne gangen er det Asserson som kommer seg ned dødlinjen og får lagt inn. Mæle har løpt seg fri på bakerste og prøver å legge igjen til Lima, men Andersen er frempå og klarerer.
    57'
    Olsen prøver et skudd fra kanten av sekstenemeteren, men avslutning er utrolig svak og ballen går faktisk ut til innkast.
    59'
    Hinna 0 - 3 Bryne
    Mål: Sixten Dalen Jensen
    Målgivende: Andreas Dybevik
    Dybevik vinner ballen utenfor Hinna sin sekstenmeter før han spiller videre til Jensen. Han har få problemer med å smelle ballen i nota fra ti meter.
    59'
    Spørs om ikke det målet var spikeren i kista. Nå ser dette veldig vanskelig ut for hjemmelaget.
    61'
    Lima setter fart og kommer seg rundt ute på høyrekanten. Han drar seg innover før han mister ballen i duell med Robson. Ser ut som backen bruker armen og skulle fått frispark i mot.
    63'
    Trener Egeli får det gule kortet for litt aggressiv munnbruk. Er nok lite fornøyd med at Lima ikke fikk det frisparket.
    63'
    Tas kort før ballen spilles inn i feltet. Holtan kommer til avslutning, men skuddet går rett på Billington.
    64'
    Dabove spiller videre til Jensen som fyrer av fra 18 meter. Skuddet er bra, men igjen varter Billington opp med en fin redning.
    66'
    Klareres ved første stolpe.
    66'
    Spillerbytte - Hinna
    Inn: Daniel Torp Holt
    Ut: Simen Melhus
    67'
    Inn: Tobias Guddal
    Ut: Rogvi Baldvinsson
    67'
    Jakobsen prøver seg fra 17 meter, men skuddet blokkeres og Bryne overtar.
    69'
    Tobias Guddal
    Tok ikke mange minutter før innbytteren fikk det gule kortet. Kommer for sent inn i en takling på Gergerechi.
    70'
    Baldvinsson slår langt mot Holtan som jager det meste, men angriperen får ikke uttelling på løpet og ballen ender i beina til Billington.
    71'
    Olsen slår et fint innlegg inn fra høyre og ballen lander i beina til Jensen. Han avslutter på halvvolley, men skuddet går like over tverrliggeren.
    72'
    Klareres.
    73'
    Jensen triller ballen videre til Olsen som drar seg inn i feltet med fint fotarbeid før han avslutter, men skuddet er ikke like bra og går over mål.
    74'
    Inn: Felix Aleksander Berger Lillehammer
    Ut: Rasmus Martinsen
    74'
    Heades ut av Lillehammer.
    75'
    Gergerechi sitter nede med det som ser ut som krampe. Hinna-spilleren kommer seg på beina igjen etterhvert.
    76'
    Inn: Tobias Bakken Dalbye
    Ut: Thierry Dabove
    78'
    Hinna vinner kula høyt og kommer tre mot tre, men Andersen gjør en solid jobb idet han får taklet bort ballen.
    80'
    Lima vinner ballen ute til høyre og prøver å tre gjennom Jakobsen, men innbytteren leser ikke pasningen og bortelaget overtar.
    82'
    Kyllingstad banker ballen opp mot Holtan, men pasningen blir for upresis og går ut til innkast til hjemmelaget.
    83'
    Lima ligger nede etter å ha pådratt seg en krampe. Spissen kommer seg tilbake på beina igjen etterhvert.
    84'
    Olsen får avsluttet fra åtte meter, men skuddet blokkeres ut til corner.
    85'
    Klareres.
    85'
    Hjørnespark til Bryne
    86'
    Hinna 0 - 4 Bryne
    Etter litt klabb og babb i feltet ender ballen i beina til Holtan. Han takker og bukker, og angriperen smeller inn sitt andre mål for dagen.
    87'
    Romslo kommer seg rundt ute til høyre før han slår lavt inn foran mål, men Billington er ute og plukker ballen.
    88'
    Hjemmelaget har lite å by på ute på gressmatta for øyeblikket. Venter nok på at dommeren skal blåse for fulltid snart.
    89'
    Det legges til minimum tre minutter.
    90'
    Ballen faller til Olsen som fyrer av fra 13 meter. Skuddet fra innbytteren er hardt, men Billington varter opp med en herlig redning.
    90'+1
    Går over alt og alle.
    90'+1
    I tverrliggeren fra Jensen! Jensen og Dalbye kombinerer lekkert nedover venstrekanten før førstnevnte kommer til skudd fra tolv meter. Han smeller til, men avslutningen går rett i tverrliggeren og ut.
    90'+2
    90'+3
    Da er det over! Bryne vinner komfortabelt 4-0 over Hinna og flere mål kunne det blitt. Hjemmelaget hang bra med den første halvtimen, men etter det var det kun ett lag på banen. Jensen punkterte kampen da vi nærmet oss én time spilt, før Holtan satte 4-0 like før slutt. Bortelaget hadde flere store sjanser, men tverrliggeren og noen fine redninger fra Billington hindret flere mål. Vi gratulerer Bryne med avansementet og ønsker en strålende lørdag videre!