I Helsingfors tar HJK Helsinki ledelsen 1-0 etter et mål av Jair.
    2'
    Frispark til FC Haka Valkeakoski på halvdelen til HJK Helsinki.
    4'
    Janne-Pekka Laine (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    5'
    I Helsingfors slår Ishmael Yartey en corner fra høyre.
    8'
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors, men blir avblåst for offside.
    9'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    15'
    HJK Helsinki fosser fremover, men Dennis Antamo blåser for offside på Helsinki Football Stadium.
    19'
    Markus Halsti
    Målsjanse! Markus Halsti (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    HJK Helsinki 2 - 0 FC Haka Valkeakoski
    Mål: Filip Valencic
    Målgivende: Riku Riski
    Mål! Filip Valencic øker HJK Helsinkis ledelse til 2-0 på Helsinki Football Stadium. Flott spill fra Riku Riski før målet.
    27'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Frispark FC Haka Valkeakoski.
    32'
    Frisparket tildelt HJK Helsinki er farlig nær FC Haka Valkeakoskis målområde.
    33'
    34'
    Dennis Antamo tildeler FC Haka Valkeakoski en corner. Janne-Pekka Laine sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    I Helsingfors slår Janne-Pekka Laine en corner fra venstre.
    37'
    Ishmael Yartey (FC Haka Valkeakoski) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    37'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    38'
    Skudd på mål, FC Haka Valkeakoski
    39'
    39'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Jakob Tannander vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    Jakob Tannander ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Helsingfors.
    40'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    41'
    Riku Riski
    HJK Helsinki angriper, men avslutningen til Riku Riski går utenfor.
    42'
    Daniel O'Shaughnessy
    HJK Helsinki angriper. Daniel O'Shaughnessy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    FC Haka Valkeakoski, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    45'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Luis Murillo
    Ut: Matti Peltola
    HJK Helsinki bytter ut Matti Peltola med Luis Murillo.
    46'
    Inn: Atomu
    Ut: Filip Valencic
    Toni Koskela (HJK Helsinki) gjør sitt andre bytte for dagen. Atom erstatter Filip Valencic.
    46'
    Inn: Luis Henrique
    Ut: Roope Riski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Luis Henrique, mens Roope Riski tar plass på benken.
    46'
    46'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski.
    48'
    Det blir farlig! Frispark for FC Haka Valkeakoski er nær straffområde.
    53'
    55'
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Hussein Mohamed
    Ut: Eero-Matti Auvinen
    FC Haka Valkeakoski gjør sitt første bytte. Eero-Matti Auvinen erstattes av Hussein Mohamed.
    55'
    Inn: Maximus Tainio
    Ut: Jacob Bushue
    Jacob Bushue (FC Haka Valkeakoski) erstattes av Maximus Tainio.
    55'
    Skudd utenfor mål, HJK Helsinki
    56'
    Skudd utenfor mål, FC Haka Valkeakoski
    60'
    61'
    64'
    65'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Riku Riski (HJK Helsinki) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    HJK Helsinki slipper å klare seg uten Riku Riski som kommer tilbake på banen i Helsingfors.
    67'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til FC Haka Valkeakoski.
    67'
    Dennis Antamo tildeler HJK Helsinki en corner. Riku Riski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Luis Henrique
    HJK Helsinki angriper og Luis Henrique får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Haka Valkeakoski-målet.