Jani Laaksonen signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 0 IFK Mariehamn
    Mål: Riku Riski
    Målgivende: Luis Murillo
    HJK Helsinki leder 1-0 etter en scoring av Riku Riski. Flott spill fra Luis Murillo før målet.
    8'
    Det blir farlig! Frispark for IFK Mariehamn er nær straffområde.
    9'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Valtteri Moren
    Dommer Jani Laaksonen gir Valtteri Moren (HJK Helsinki) et gult kort.
    9'
    Mål for IFK Mariehamn!
    HJK Helsinki 1 - 1 IFK Mariehamn
    Mål: Albion Ademi
    Mål! bortelag utligner ved Albion Ademi. Stillingen er nå 1-1.
    10'
    HJK Helsinki 2 - 1 IFK Mariehamn
    Mål: Atomu
    Målgivende: Riku Riski
    Mål! Atomu Tanaka gir HJK Helsinki ledelsen 2-1 i Helsingfors. Det er en fin assist fra Riku Riski.
    11'
    Peter Michael Makrillos
    Sjanse i Helsingfors! Peter Makrillos (IFK Mariehamn) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark til IFK Mariehamn på halvdelen til HJK Helsinki.
    14'
    Nikolai Alho
    Nikolai Alho (HJK Helsinki) pådrar seg et gult kort.
    14'
    Atomu
    HJK Helsinki angriper. Atomu Tanaka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    15'
    Riku Riski
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Riku Riski fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    Atomu Tanaka (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    18'
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors, men blir avblåst for offside.
    18'
    Lucas Lingman
    Sjanse! HJK Helsinki avanserer forover, men Lucas Lingman avslutter utenfor.
    19'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    24'
    HJK Helsinki 3 - 1 IFK Mariehamn
    Mål: Roope Riski
    Roope Riski setter ballen i mål og øker HJK Helsinkis ledelse til 3-1 i Helsingfors.
    29'
    Albion Ademi (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    31'
    I Helsingfors slår Mikko Sumusalo en corner fra høyre.
    31'
    Robin Buwalda
    Sjanse! IFK Mariehamn avanserer forover, men Robin Buwalda avslutter utenfor.
    31'
    Jani Laaksonen signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    35'
    HJK Helsinki 4 - 1 IFK Mariehamn
    Mål! Roope Riski øker HJK Helsinkis ledelse til 4-1 på Helsinki Football Stadium.
    41'
    Atomu
    Målsjanse til HJK Helsinki! Atomu Tanaka treffer mål, men keeper redder.
    41'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    43'
    Nikolai Alho (HJK Helsinki) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Lassi Jarvenpaa
    Ut: Aapo Maenpaa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Mariehamn. Inn kommer Lassi Jarvenpaa, mens Aapo Maenpaa tar plass på benken.
    46'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Skade: HJK Helsinki
    50'
    Tilbake fra skade: HJK Helsinki
    51'
    IFK Mariehamn angriper, men Jani Laaksonen blåser for offside.
    51'
    Frispark HJK Helsinki.
    52'
    HJK Helsinki angriper. Nikolai Alho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    58'
    Albion Ademi
    Sjanse til IFK Mariehamn! Albion Ademi er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til IFK Mariehamn.
    60'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Akseli Pelvas
    Dommeren gir Akseli Pelvas (IFK Mariehamn) et gult kort.
    60'
    Luis Murillo
    Luis Murillo (HJK Helsinki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    64'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Eetu Vertainen
    Ut: Yanga Balison
    HJK Helsinki gjør sitt første bytte. David Browne erstattes av Eetu Vertainen.
    64'
    Inn: Riku Sjoroos
    Ut: Mikko Sumusalo
    IFK Mariehamn bytter ut Mikko Sumusalo med Riku Sjoroos. Dette er det andre byttet som Lukas Syberyjski gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Johannes Laaksonen
    Ut: Peter Michael Makrillos
    Lukas Syberyjski (IFK Mariehamn) gjør sitt tredje bytte for dagen. Johannes Laaksonen erstatter Peter Makrillos.
    64'
    I Helsingfors slår Lucas Lingman en corner fra høyre.
    67'
    Atomu Tanaka (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    68'
    HJK Helsinki 5 - 1 IFK Mariehamn
    69'
    Jani Laaksonen signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    70'
    Bubacar Djalo
    Bubacar Djalo (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    72'
    HJK Helsinki 6 - 1 IFK Mariehamn
    I Helsingfors øker HJK Helsinki ledelsen til 6-1 takket være et mål av Riku Riski.
    73'
    Riku Riski
    Målsjanse til HJK Helsinki! Riku Riski treffer mål, men keeper redder.
    73'
    Inn: Casper Terho
    Ut: Riku Riski
    Riku Riski (HJK Helsinki) erstattes av Casper Terho.
    74'
    Inn: Pyry Petteri Hannola
    Ut: Bubacar Djalo
    Toni Koskela gjør dagens tredje bytte i Helsingfors, når han tar ut Bubacar Djalo og setter inn Pyry Petteri Hannola.
    74'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Inn: Joel Karlstrom
    Ut: Niilo Maenpaa
    Bytte for IFK Mariehamn. Joel Karlstrom kommer inn for Niilo Maenpaa på Helsinki Football Stadium.
    75'
    77'
    Atomu
    Atomu Tanaka (HJK Helsinki) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    Jani Laaksonen tildeler IFK Mariehamn en corner. Albion Ademi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    Kalle Taimi
    IFK Mariehamn avanserer forover i Helsingfors. Kalle Taimi avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    Jani Laaksonen signaliserer et frispark til HJK Helsinki like utenfor IFK Mariehamn-området.
    80'
    82'
    Inn: Maximo Tolonen
    Ut: Albion Ademi
    IFK Mariehamn bytter ut Albion Ademi med Maximo Tolonen. Dette er det femte byttet som Lukas Syberyjski gjør i dagens kamp.
    82'
    83'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    86'
    86'
    90'
    90'+1
    Gustaf Backaliden
    Gustaf Backaliden (IFK Mariehamn) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.