Oliver Reitala signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    1'
    Jasse Tuominen
    Kuopion Palloseura angriper i Helsingfors. Jasse Tuominen fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Oliver Reitala tildeler Kuopion Palloseura en corner. Clinton Antwi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    8'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Kuopion Palloseura angriper, men Oliver Reitala blåser for offside.
    9'
    I Helsingfors slår Eliton Pardinho Toreta Junior en corner fra venstre.
    12'
    Skade: HJK Helsinki
    13'
    Tilbake fra skade: HJK Helsinki
    13'
    Clinton Antwi
    Kuopion Palloseura angriper i Helsingfors. Clinton Antwi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Clinton Antwi (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    14'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    HJK Helsinki 0 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Axel Vidjeskog
    Målgivende: Anton Popovitch
    Mål! Axel Vidjeskog gir Kuopion Palloseura en 0-1 ledelse. Anton Popovitch var nest sist på ballen.
    14'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til HJK Helsinki.
    17'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Lucas Lingman
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    20'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    HJK Helsinki må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kuopion Palloseura.
    25'
    Tuomas Ollila (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    28'
    Tuomas Ollila
    HJK Helsinki fosser forover og Tuomas Ollila fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    30'
    Topi Keskinen
    HJK Helsinki angriper. Topi Keskinen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    31'
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    32'
    Oliver Reitala tildeler HJK Helsinki en corner. Tuomas Ollila sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Pyry Soiri
    Sjanse til HJK Helsinki! Pyry Soiri er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    33'
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Sjanse! Kuopion Palloseura avanserer forover, men Jasse Tuominen avslutter utenfor.
    36'
    37'
    38'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Collins Shichenje
    Dommeren gir Collins Shichenje (Kuopion Palloseura) et gult kort.
    40'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til HJK Helsinki like utenfor Kuopion Palloseura-området.
    40'
    Frispark i en god posisjon for HJK Helsinki!
    41'
    I Helsingfors slår Santeri Hostikka en corner fra venstre.
    43'
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Matti Peltola
    Målgivende: Bojan Radulovic
    Mål! HJK Helsinki utligner på Helsinki Football Stadium. Målscorer: Matti Peltola. Bojan Radulovic sto for den målgivende pasningen.
    44'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    50'
    HJK Helsinki 2 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Bojan Radulovic
    Målgivende: Topi Keskinen
    Mål! HJK Helsinki tar ledelsen 2-1 ved Bojan Radulovic. Flott spill fra Topi Keskinen før målet.
    50'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    Frispark HJK Helsinki.
    54'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    55'
    57'
    HJK Helsinki 2 - 2 Kuopion Palloseura
    Mål: Tete Yengi
    Tete Yengi utligner til 2-2 på Helsinki Football Stadium. Det er en fin assist fra Anton Popovitch.
    58'
    62'
    Tenho
    Tenho (HJK Helsinki) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    Det blir farlig! Frispark for Kuopion Palloseura er nær straffområde.
    66'
    Skudd utenfor mål, Kuopion Palloseura
    67'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Hassane Bande
    Ut: Pyry Soiri
    Toni Korkeakunnas gjør dagens første bytte i Helsingfors, når han tar ut Pyry Soiri og setter inn Hassane Bande.
    69'
    Inn: Kevin Kouassivi-Benissan
    Ut: Topi Keskinen
    Bytte for HJK Helsinki. Kevin Kouassivi-Benissan kommer inn for Topi Keskinen på Helsinki Football Stadium.
    70'
    Inn: Perparim Hetemaj
    Ut: Santeri Hostikka
    Toni Korkeakunnas (HJK Helsinki) gjør sitt tredje bytte for dagen. Perparim Hetemaj erstatter Santeri Hostikka.
    70'
    70'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Jaakko Oksanen
    Ut: Anton Popovitch
    Kuopion Palloseura bytter ut Anton Popovitch med Jaakko Oksanen.
    70'
    Skudd utenfor mål, HJK Helsinki
    73'
    Kan HJK Helsinki utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    77'
    Inn: Saku Savolainen
    Ut: Axel Vidjeskog
    Kuopion Palloseura bytter ut Axel Vidjeskog med Saku Savolainen. Dette er det andre byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Gabriel Bispo
    Ut: Jake Mario Jervis
    Kuopion Palloseura gjør sitt tredje bytte. Jake Mario Jervis erstattes av Gabriel Bispo.
    79'
    Skade: Kuopion Palloseura
    80'
    Tilbake fra skade: Kuopion Palloseura
    82'
    Inn: Giorgos Kanellopoulos
    Ut: Lucas Lingman
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) erstattes av Giorgos Kanellopoulos.
    82'
    87'
    Inn: Taneli Hamalainen
    Ut: Ibrahim Cisse
    Jani Honkavaara (Kuopion Palloseura) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Taneli Hamalainen erstatter Ibrahim Cisse.
    88'
    Inn: Arttu Heinonen
    Ut: Jasse Tuominen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopion Palloseura. Inn kommer Arttu Heinonen, mens Jasse Tuominen tar plass på benken.