2-1
Plange90'+3
3-1
    Kampen har startet.
    Clinton Antwi (Kuopion Palloseura) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    2'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    9'
    Topi Keskinen
    HJK Helsinki angriper, men avslutningen til Topi Keskinen går utenfor.
    12'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Kan Kuopion Palloseura utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    20'
    I Helsingfors slår Petteri Pennanen en corner fra venstre.
    20'
    Frisparket tildelt Kuopion Palloseura er farlig nær HJK Helsinkis målområde.
    22'
    Clinton Antwi
    Kuopion Palloseura angriper på Helsinki Football Stadium og Clinton Antwi skyter i stolpen!
    23'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Kuopion Palloseura.
    24'
    Antti Munukka tildeler Kuopion Palloseura en corner. Clinton Antwi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    27'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    27'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    33'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    36'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    HJK Helsinki 0 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Petteri Pennanen
    Mål! Kuopion Palloseura tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Petteri Pennanen på Helsinki Football Stadium.
    38'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    41'
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    44'
    Aapo Halme
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Aapo Halme fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Topi Keskinen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Luke Plange
    Ut: Hans Nunoo Sarpei
    Toni Korkeakunnas gjør dagens første bytte i Helsingfors, når han tar ut Hans Nunoo Sarpei og setter inn Luke Plange.
    46'
    Inn: Michael Boamah
    Ut: Hassane Bande
    Hassane Bande (HJK Helsinki) erstattes av Michael Boamah.
    46'
    Petteri Pennanen
    Sjanse i Helsingfors! Petteri Pennanen (Kuopion Palloseura) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    52'
    53'
    57'
    57'
    Petteri Pennanen (Kuopion Palloseura) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    58'
    64'
    66'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Otto Ruoppi
    Ut: Petteri Pennanen
    Kuopion Palloseura bytter ut Petteri Pennanen med Otto Ruoppi. Dette er det første byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Joslyn Luyeye-Lutumba
    Ut: Saku Savolainen
    Kuopion Palloseura bytter ut Saku Savolainen med Joslyn Luyeye-Lutumba.
    69'
    69'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Diogo Tomas
    Dommeren gir Diogo Tomas (HJK Helsinki) et gult kort.
    71'
    71'
    Lucas Lingman
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) pådrar seg et gult kort.
    73'
    I Helsingfors slår Lucas Lingman en corner fra høyre.
    73'
    HJK Helsinki avanserer forover på Helsinki Football Stadium og Lucas Lingman kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Kuopion Palloseura.
    74'
    74'
    Inn: Anthony Olusanya
    Ut: Kevin Kouassivi-Benissan
    Toni Korkeakunnas (HJK Helsinki) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Anthony Olusanya erstatter Kevin Kouassivi-Benissan.
    75'
    Inn: Liam Moller
    Ut: Diogo Tomas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Liam Moller, mens Diogo Tomas tar plass på benken.
    75'
    Inn: Arttu Heinonen
    Ut: Jonathan Muzinga
    Kuopion Palloseura gjør sitt tredje bytte. Jonathan Muzinga erstattes av Arttu Heinonen.
    75'
    Antti Munukka tildeler Kuopion Palloseura en corner. Clinton Antwi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    78'
    79'
    Liam Moller
    Målsjanse! Liam Moller (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Liam Moller
    Målgivende: Luke Plange
    Utligning! Liam Moller setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Luke Plange før målet.
    81'
    HJK Helsinki 2 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Noah Pallas
    Målgivende: Topi Keskinen
    I Helsingfors tar HJK Helsinki ledelsen 2-1 etter et mål av Noah Pallas. Det er en fin assist fra Topi Keskinen.
    82'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    84'
    85'
    Inn: Jerry Voutilainen
    Ut: Matias Siltanen
    Bytte for Kuopion Palloseura. Jerry Voutilainen kommer inn for Matias Siltanen på Helsinki Football Stadium.
    86'
    Inn: Kristopher Da Graca
    Ut: Axel Vidjeskog
    Kuopion Palloseura bytter ut Axel Vidjeskog med Kristopher Da Graca. Dette er det femte byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Atomu
    Ut: Santeri Hostikka
    HJK Helsinki gjør sitt femte bytte. Santeri Hostikka erstattes av Atom.
    86'
    89'
    89'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Matias Siltanen
    Matias Siltanen fra Kuopion Palloseura er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    90'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    90'+1
    HJK Helsinki 3 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Luke Plange
    Målgivende: Lucas Lingman
    Mål! HJK Helsinki øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Luke Plange på Helsinki Football Stadium. Lucas Lingman sto for den målgivende pasningen.