Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 0 Seinajoen JK
    Mål: Pyry Soiri
    Målgivende: Anthony Olusanya
    Mål! Pyry Soiri gir HJK Helsinki en 1-0 ledelse. Flott spill fra Anthony Olusanya før målet.
    8'
    Pyry Petteri Hannola
    Sjanse i Helsingfors! Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Seinajoen JK angriper, men Pyry Petteri Hannola vinkes av for offside.
    12'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nassim Boujellab (HJK Helsinki) vrir seg av smerte i gresset.
    13'
    Seinajoen JK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    Nassim Boujellab er tilbake i kampen igjen.
    14'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    15'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Seinajoen JK.
    17'
    Seinajoen JKs Jake Jervis blåses av for offside på Helsinki Football Stadium.
    18'
    Mål for Seinajoen JK!
    HJK Helsinki 1 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Jake Mario Jervis
    Målgivende: Pyry Petteri Hannola
    Mål! Jake Jervis utligner til 1-1. Pyry Petteri Hannola var nest sist på ballen.
    19'
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    22'
    Terho (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    23'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    23'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Offside! Pyry Soiri (HJK Helsinki) er alene igjennom, men dommer Ville Nevalainen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    24'
    Skudd utenfor mål, Seinajoen JK
    26'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    34'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Diego Rojas
    Diego Rojas (Seinajoen JK) pådrar seg et gult kort.
    38'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    39'
    Atomu
    Atom (HJK Helsinki) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    42'
    42'
    Tuomas Kaukua
    Tuomas Kaukua (Seinajoen JK) mottar sitt første gule kort for dagen på Helsinki Football Stadium.
    44'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    44'
    I Helsingfors slår Santeri Hostikka en corner fra venstre.
    45'+1
    45'+2
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    47'
    Frispark Seinajoen JK.
    48'
    Ville Nevalainen tildeler HJK Helsinki en corner. Terho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Skudd utenfor mål, HJK Helsinki
    49'
    Ville Nevalainen tildeler HJK Helsinki en corner. Santeri Hostikka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Frisparket tildelt HJK Helsinki er farlig nær Seinajoen JKs målområde.
    52'
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    53'
    53'
    53'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til HJK Helsinki.
    54'
    I Helsingfors slår Terho en corner fra høyre.
    57'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Yanga Balison
    Ut: Pyry Soiri
    HJK Helsinki bytter ut Pyry Soiri med David Browne. Dette er det første byttet som Toni Koskela gjør i dagens kamp.
    57'
    Lucas Lingman
    Sjanse til HJK Helsinki! Lucas Lingman er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    59'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) får et gult kort av dommer Ville Nevalainen.
    59'
    61'
    62'
    63'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    64'
    Inn: Perparim Hetemaj
    Ut: Atomu
    Toni Koskela gjør dagens andre bytte i Helsingfors, når han tar ut Atom og setter inn Perparim Hetemaj.
    65'
    Inn: Abdul Malik Abubakari
    Ut: Santeri Hostikka
    Bytte for HJK Helsinki. Abdul Malik Abubakari kommer inn for Santeri Hostikka på Helsinki Football Stadium.
    65'
    66'
    Nassim Boujellab
    Målsjanse! Nassim Boujellab (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Seinajoen JK angriper i Helsingfors. Pyry Petteri Hannola avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    69'
    I Helsingfors slår Moshtagh Yaghoubi en corner fra venstre.
    71'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Babacar Fati
    Ut: Pablo Andrade
    Seinajoen JK gjør sitt første bytte. Pablo Andrade erstattes av Babacar Fati.
    71'
    Inn: Nooa Laine
    Ut: Diego Rojas
    Joaquin Gomez (Seinajoen JK) gjør sitt andre bytte for dagen. Nooa Laine erstatter Diego Rojas.
    71'
    Hjørnespark til Seinajoen JK
    71'
    72'
    Frispark i en god posisjon for HJK Helsinki!
    75'
    76'
    Babacar Fati
    Dommeren gir Babacar Fati (Seinajoen JK) et gult kort.
    77'
    80'
    81'
    Inn: Matti Peltola
    Ut: Nassim Boujellab
    HJK Helsinki bytter ut Nassim Boujellab med Matti Peltola.
    81'
    HJK Helsinki angriper, men Ville Nevalainen blåser for offside.
    82'
    83'
    84'
    HJK Helsinki 2 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Perparim Hetemaj
    Målgivende: Lucas Lingman
    Mål! HJK Helsinki tar ledelsen 2-1 ved Perparim Hetemaj. Lucas Lingman sto for den målgivende pasningen.
    87'
    Moshtagh Yaghoubi (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    88'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    89'
    Kan HJK Helsinki utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+1
    Inn: Kingsley Ofori
    Ut: Felipe Aspegren
    Bytte for Seinajoen JK. Kingsley Ofori kommer inn for Felipe Aspegren på Helsinki Football Stadium.
    90'+1
    Inn: Josepablo Monreal
    Ut: Jake Dunwoody
    Joaquin Gomez (Seinajoen JK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Josepablo Monreal erstatter Jake Dunwoody.
    90'+2
    Ville Nevalainen tildeler HJK Helsinki en corner. David Browne sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    Det blir farlig! Frispark for HJK Helsinki er nær straffområde.
    90'+2
    Seinajoen JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra HJK Helsinki.