Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    2'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    5'
    Murilo (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    8'
    Jake Dunwoody
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Jake Dunwoody går utenfor.
    9'
    Jeremiah Streng
    Seinajoen JK fosser forover og Jeremiah Streng fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    11'
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    12'
    Pyry Petteri Hannola
    Sjanse i Helsingfors! Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    20'
    I Helsingfors slår Tuomas Ollila en corner fra høyre.
    23'
    Matti Peltola
    Målsjanse til HJK Helsinki! Matti Peltola treffer mål, men keeper redder.
    23'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Lucas Lingman
    Målsjanse! Lucas Lingman (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark Seinajoen JK.
    28'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    30'
    Bojan Radulovic
    Sjanse til HJK Helsinki! Bojan Radulovic er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    33'
    Skudd på mål, Seinajoen JK
    36'
    36'
    36'
    Seinajoen JK angriper. Pyry Petteri Hannola får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til HJK Helsinki.
    40'
    44'
    Tuomas Ollila
    Tuomas Ollila (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    45'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Anthony Olusanya
    Ut: Santeri Hostikka
    Toni Koskela gjør dagens første bytte i Helsingfors, når han tar ut Santeri Hostikka og setter inn Anthony Olusanya.
    46'
    48'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    50'
    Bojan Radulovic (HJK Helsinki) header utenfor.
    51'
    Topi Keskinen
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Topi Keskinen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    Oliver Reitala tildeler HJK Helsinki en corner. Perparim Hetemaj sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Helsingfors fordi Jeremiah Streng får behandling for en skade på banen.
    57'
    Jeremiah Streng er på beina igjen og fortsetter kampen.
    58'
    59'
    60'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Frispark HJK Helsinki.
    63'
    En av HJK Helsinkis spillere blir avblåst for offside.
    64'
    65'
    66'
    67'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Seinajoen JK.
    69'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Nooa Laine
    Ut: Pyry Petteri Hannola
    Joaquin Gomez (Seinajoen JK) gjør sitt første bytte for dagen. Nooa Laine erstatter Pyry Petteri Hannola.
    70'
    Inn: Diego Rojas
    Ut: Jeremiah Streng
    Seinajoen JK bytter ut Jeremiah Streng med Diego Rojas.
    70'
    71'
    Inn: Giorgos Kanellopoulos
    Ut: Lucas Lingman
    Bytte for HJK Helsinki. Giorgos Kanellopoulos kommer inn for Lucas Lingman på Helsinki Football Stadium.
    72'
    Inn: Miska Ylitolva
    Ut: Pyry Soiri
    HJK Helsinki bytter ut Pyry Soiri med Miska Ylitolva. Dette er det tredje byttet som Toni Koskela gjør i dagens kamp.
    72'
    Dommer Oliver Reitala venter med å sette i gang spillet fordi Dejan Iliev ligger nede.
    72'
    HJK Helsinki slipper å klare seg uten Dejan Iliev som kommer tilbake på banen igjen.
    73'
    74'
    74'
    Joona Toivio ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    74'
    Jaime Jose Moreno Ciorciari ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    75'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Jaime Jose Moreno Ciorciari
    Jaime Jose Moreno Ciorciari (Seinajoen JK) får et gult kort av dommer Oliver Reitala.
    76'
    Joona Toivio ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Helsingfors.
    76'
    76'
    Seinajoen JK slipper å klare seg uten Jaime Jose Moreno Ciorciari som kommer tilbake på banen i Helsingfors.
    77'
    80'
    84'
    Inn: Otto Kemppainen
    Ut: Kingsley Ofori
    Seinajoen JK bytter ut Kingsley Ofori med Otto Kemppainen. Dette er det tredje byttet som Joaquin Gomez gjør i dagens kamp.
    84'
    Perparim Hetemaj
    HJK Helsinki fosser forover og Perparim Hetemaj fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.