Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    Målsjanse! Simon Zoller (VfL Bochum) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    I Kiel har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    22'
    Skudd på mål, Bochum
    Gerrit Holtmann
    Målsjanse på Holstein-Stadion! Gerrit Holtmann fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    Bochum, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Holstein Kiel får tildelt et hjørnespark
    Alexander Muhling
    Robert Schroder tildeler Holstein Kiel en corner. Alexander Muhling sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    I Kiel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Danilo Soares
    Danilo Soares (VfL Bochum) kommer til en målsjanse på Holstein-Stadion, men klarer ikke å score.
    26'
    VAR sjekker om det er straffe til Holstein Kiel
    29'
    Dommeren dømmer straffe til Holstein Kiel
    30'
    Holstein Kiel har fått straffespark på Holstein-Stadion!
    31'
    Holstein Kiel scorer på straffe!
    Holstein Kiel 1 - 0 Bochum
    Mål: Alexander Muhling
    Mål! Alexander Muhling gir Holstein Kiel ledelsen 1-0 på Holstein-Stadion. Målet kom på et straffespark.
    31'
    Bochum får tildelt et hjørnespark
    Robert Zulj
    I Kiel slår Robert Zulj en corner fra høyre.
    32'
    Mål for Bochum!
    Holstein Kiel 1 - 1 Bochum
    Mål: Simon Zoller
    Målgivende: Maxim Leitsch
    Mål! Simon Zoller utligner for VfL Bochum. Stillingen er dermed 1-1 i Kiel. Det er en fin assist fra Maxim Leitsch.
    33'
    Bochum blir avblåst for offside
    Offside! Simon Zoller blir vinket av og VfL Bochum må dermed bygge opp et nytt angrep.
    34'
    Kan Holstein Kiel utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    36'
    Frispark VfL Bochum.
    37'
    Danny Blum
    Danny Blum (VfL Bochum) slår en corner fra høyre side på Holstein-Stadion.
    38'
    Holstein Kiel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Fabian Reese
    Fabian Reese (Holstein Kiel) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    46'
    Frispark for VfL Bochum på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark til VfL Bochum på halvdelen til Holstein Kiel.
    52'
    Danny Blum
    Danny Blum (VfL Bochum) løfter inn en corner fra høyre på Holstein-Stadion.
    55'
    Det blir farlig! Frispark for VfL Bochum er nær straffområde.
    56'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til VfL Bochum.
    58'
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Joshua Mees
    Ut: Fabian Reese
    Ole Werner gjør dagens første bytte i Kiel, når han tar ut Fabian Reese og setter inn Joshua Mees.
    58'
    59'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til VfL Bochum på egen banehalvdel.
    60'
    Alexander Muhling (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra venstre på Holstein-Stadion.
    61'
    Mål for Holstein Kiel!
    Holstein Kiel 2 - 1 Bochum
    Mål: Fin Bartels
    Målgivende: Janni Serra
    Fin Bartels dundrer ballen i mål og Holstein Kiel tar ledelsen 2-1 på Holstein-Stadion. Janni Serra var nest sist på ballen.
    64'
    Holstein Kiel 3 - 1 Bochum
    Mål: Jae-sung Lee
    Målgivende: Hauke Wahl
    I Kiel øker Holstein Kiel ledelsen til 3-1 takket være et mål av Lee Jae-sung. Flott spill fra Hauke Wahl før målet.
    65'
    66'
    Spillerbytte - Bochum
    Inn: Silvere Ganvoula
    Ut: Gerrit Holtmann
    Thomas Reis (VfL Bochum) gjør sitt første bytte for dagen. Silvere Ganvoula erstatter Gerrit Holtmann.
    67'
    Robert Zulj
    Robert Schroder tildeler VfL Bochum en corner. Robert Zulj sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Danny Blum
    Sjanse i Kiel! Danny Blum (VfL Bochum) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Skudd på mål, Holstein Kiel
    Janni Serra
    Sjanse til Holstein Kiel! Janni Serra er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    I Kiel slår Alexander Muhling en corner fra venstre.
    71'
    Jae-sung Lee
    Holstein Kiel fosser forover og Lee Jae-sung fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    Holstein Kiel angriper. Lee Jae-sung får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    72'
    Inn: Thomas Eisfeld
    Ut: Robert Tesche
    VfL Bochum bytter ut Robert Tesche med Thomas Eisfeld.
    72'
    Robert Zulj
    Robert Zulj (VfL Bochum) slår en corner fra høyre side på Holstein-Stadion.
    75'
    75'
    Silvere Ganvoula
    Silvere Ganvoula (VfL Bochum) kommer seg fri på Holstein-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Robert Zulj
    VfL Bochum angriper i Kiel. Robert Zulj avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Inn: Herbert Bockhorn
    Ut: Danny Blum
    VfL Bochum bytter ut Danny Blum med Herbert Bockhorn. Dette er det tredje byttet som Thomas Reis gjør i dagens kamp.
    79'
    Janni Serra
    Målsjanse til Holstein Kiel! Janni Serra treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    Inn: Niklas Hauptmann
    Ut: Jae-sung Lee
    Bytte for Holstein Kiel. Niklas Hauptmann kommer inn for Lee Jae-sung på Holstein-Stadion.
    80'
    Herbert Bockhorn
    Sjanse til VfL Bochum! Herbert Bockhorn er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    81'
    81'
    83'
    84'
    85'
    87'
    Inn: Finn Porath
    Ut: Fin Bartels
    Holstein Kiel gjør sitt tredje bytte. Fin Bartels erstattes av Finn Porath.
    87'
    90'+1
    90'+2
    Gult kort til Bochum
    Anthony Losilla
    Anthony Losilla (VfL Bochum) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.