Jesus Ferreira
    FC Dallas angriper i Houston. Jesus Ferreira fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Ismail Elfath tildeler Houston Dynamo en corner. Hector Herrera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    I Houston har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Gult kort til Houston Dynamo
    Teenage Hadebe
    Dommeren gir Teenage Hadebe (Houston Dynamo) et gult kort.
    8'
    Skudd på mål, FC Dallas
    10'
    Houston Dynamo, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til FC Dallas.
    12'
    Frispark Houston Dynamo.
    14'
    Houston Dynamo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    16'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    21'
    Ivan Franco
    Ivan Franco (Houston Dynamo) kommer seg fri på BBVA Compass Stadium, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Frispark til FC Dallas på halvdelen til Houston Dynamo.
    29'
    Ivan Franco
    Ivan Franco (Houston Dynamo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Houston Dynamo fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    31'
    Bradley Shaun Smith
    Bradley Shaun Smith (Houston Dynamo) kommer til en målsjanse på BBVA Compass Stadium, men klarer ikke å score.
    33'
    Ivan Franco
    Houston Dynamo avanserer forover i Houston. Ivan Franco avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    I Houston slår Hector Herrera en corner fra høyre.
    36'
    Skudd utenfor mål, Houston Dynamo
    36'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Houston Dynamo like utenfor FC Dallas-området.
    37'
    Hector Herrera
    Houston Dynamo angriper i Houston. Hector Herrera avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Hector Herrera (Houston Dynamo) løfter inn en corner fra venstre på BBVA Compass Stadium.
    39'
    Ivan Franco
    Ivan Rene Franco Diaz (Houston Dynamo) visar framfötterna men nickar utanför.
    39'
    Gult kort til FC Dallas
    Nkosi Tafari
    Nkosi Tafari (FC Dallas) mottar sitt første gule kort for dagen på BBVA Compass Stadium.
    41'
    41'
    42'
    42'
    44'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Houston Dynamo.
    51'
    Ivan Franco
    Ivan Franco (Houston Dynamo) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Hector Herrera (Houston Dynamo) slår en corner fra høyre side på BBVA Compass Stadium.
    53'
    56'
    Skudd utenfor mål, FC Dallas
    58'
    Spillerbytte - Houston Dynamo
    Inn: Nelson Quinones
    Ut: Bradley Shaun Smith
    Houston Dynamo gjør sitt første bytte. Bradley Shaun Smith erstattes av Nelson Quinones.
    59'
    Inn: Adalberto Carrasquilla
    Ut: Ivan Franco
    Houston Dynamo bytter ut Ivan Franco med Adalberto Carrasquilla. Dette er det andre byttet som Ben Olsen gjør i dagens kamp.
    59'
    Frispark i en god posisjon for Houston Dynamo!
    61'
    Spillet på BBVA Compass Stadium er stoppet midlertidig fordi Marco Farfan ligger nede.
    64'
    Skudd på mål, Houston Dynamo
    65'
    65'
    65'
    65'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Paxton Pomykal
    Ut: Facundo Quignon
    FC Dallas bytter ut Facundo Quignon med Paxton Pomykal.
    66'
    67'
    FC Dallas slipper å klare seg uten Marco Farfan som kommer tilbake på banen igjen.
    67'
    68'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Adalberto Carrasquilla
    Dommer Ismail Elfath gir Adalberto Carrasquilla (Houston Dynamo) et gult kort.
    71'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    72'
    Paxton Pomykal
    Paxton Pomykal (FC Dallas) kommer seg fri på BBVA Compass Stadium, men avslutningen går utenfor.
    73'
    76'
    77'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    78'
    Nelson Quinones
    Sjanse i Houston! Nelson Quinones (Houston Dynamo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    Inn: Liam Fraser
    Ut: Paul Arriola
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dallas. Inn kommer Liam Fraser, mens Paul Arriola tar plass på benken.
    79'
    Inn: Jader Obrian
    Ut: Alan Velasco
    Nico Estevez gjør dagens tredje bytte i Houston, når han tar ut Alan Velasco og setter inn Jader Obrian.
    79'
    Inn: Ethan Bartlow
    Ut: Erik Sviatchenko
    Ben Olsen (Houston Dynamo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ethan Bartlow erstatter Erik Sviatchenko.
    81'
    82'
    Hector Herrera (Houston Dynamo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    I Houston slår Jesus Ferreira en corner fra høyre.
    85'
    Houston Dynamo fosser fremover, men Ismail Elfath blåser for offside på BBVA Compass Stadium.
    86'
    Inn: Ibrahim Aliyu
    Ut: Teenage Hadebe
    Teenage Hadebe (Houston Dynamo) erstattes av Ibrahim Aliyu.
    87'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) løfter inn en corner fra høyre på BBVA Compass Stadium.
    88'
    Målsjanse til Houston Dynamo! Adalberto Carrasquilla treffer mål, men keeper redder.