1-0
1-1
Musa69'
    Bernard Kamungo
    FC Dallas angriper i Houston. Bernard Kamungo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    Houston Dynamo, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Frispark Houston Dynamo.
    3'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    En av Houston Dynamos spillere blir avblåst for offside på BBVA Compass Stadium.
    9'
    Jesus Ferreira
    FC Dallas angriper, men avslutningen til Jesus Ferreira går utenfor.
    12'
    Griffin Dorsey
    Målsjanse på BBVA Compass Stadium! Griffin Dorsey fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Artur
    Houston Dynamo angriper. Artur får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    16'
    Tori Penso signaliserer et frispark til Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    19'
    Tori Penso signaliserer et frispark til FC Dallas.
    22'
    Frispark til Houston Dynamo på halvdelen til FC Dallas.
    23'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    24'
    Artur
    Sjanse til Houston Dynamo! Artur er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    35'
    Skudd utenfor mål, Houston Dynamo
    Hector Herrera
    37'
    Hector Herrera (Houston Dynamo) slår en corner fra venstre side på BBVA Compass Stadium.
    40'
    Spillet på BBVA Compass Stadium er stoppet midlertidig fordi Sebastian Kowalczyk ligger nede.
    40'
    Hector Herrera (Houston Dynamo) løfter inn en corner fra venstre på BBVA Compass Stadium.
    43'
    Sebastian Kowalczyk er på beina igjen og fortsetter kampen på BBVA Compass Stadium.
    43'
    Tori Penso tildeler Houston Dynamo en corner. Hector Herrera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Tori Penso signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    44'
    Erik Sviatchenko
    Houston Dynamo angriper i Houston. Erik Sviatchenko fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    44'
    FC Dallas angriper, men Tori Penso blåser for offside.
    45'
    Houston Dynamo fosser forover og Hector Herrera fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    I Houston har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+2
    Adalberto Carrasquilla
    Målsjanse til Houston Dynamo! Adalberto Carrasquilla treffer mål, men keeper redder.
    45'+3
    45'+3
    I Houston slår Hector Herrera en corner fra venstre.
    45'+3
    45'+4
    Mål for Houston Dynamo!
    Houston Dynamo 1 - 0 FC Dallas
    Mål: Amine Bassi
    Målgivende: Daniel Steres
    Amine Bassi setter ballen i nettet og Houston Dynamo leder nå 1-0. Daniel Steres var nest sist på ballen.
    45'+7
    47'
    Frispark for Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    49'
    51'
    I Houston får Erik Sviatchenko (Houston Dynamo) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    52'
    52'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Herbert Endeley
    Ut: Ema Twumasi
    Ema Twumasi (FC Dallas) erstattes av Herbert Endeley.
    53'
    Gult kort til Houston Dynamo
    Sebastian Kowalczyk
    Dommer Tori Penso viser Sebastian Kowalczyk (Houston Dynamo) det gule kortet.
    54'
    54'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) kommer til en målsjanse på BBVA Compass Stadium, men klarer ikke å score.
    56'
    Gult kort til FC Dallas
    Nolan Norris
    Dommeren gir Nolan Norris (FC Dallas) et gult kort.
    57'
    Ibrahim Aliyu
    Sjanse i Houston! Ibrahim Aliyu (Houston Dynamo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    60'
    Houston Dynamo angriper, men blir avblåst for offside.
    61'
    Houston Dynamo fosser fremover, men Tori Penso blåser for offside på BBVA Compass Stadium.
    62'
    Inn: Tsiki Ntsabeleng
    Ut: Nolan Norris
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dallas. Inn kommer Tsiki Ntsabeleng, mens Nolan Norris tar plass på benken.
    65'
    Inn: Carl Sainte
    Ut: Patrickson Delgado
    FC Dallas bytter ut Patrickson Delgado med Carl Sainte.
    65'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) løfter inn en corner fra høyre på BBVA Compass Stadium.
    66'
    Sebastien Ibeagha
    Sebastien Ibeagha (FC Dallas) kommer til avslutning på BBVA Compass Stadium, men headingen blir reddet.
    66'
    66'
    Tsiki Ntsabeleng
    Tsiki Ntsabeleng (FC Dallas) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Spillerbytte - Houston Dynamo
    Inn: Latif Blessing
    Ut: Sebastian Kowalczyk
    Ben Olsen gjør dagens første bytte i Houston, når han tar ut Sebastian Kowalczyk og setter inn Latif Blessing.
    68'
    Mål for FC Dallas!
    Houston Dynamo 1 - 1 FC Dallas
    Mål: Petar Musa
    Målgivende: Bernard Kamungo
    Petar Musa scorer og utligner dermed til 1-1. Bernard Kamungo sto for den målgivende pasningen.
    69'
    Steve Clark vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    71'
    Inn: Andrew Tarbell
    Ut: Steve Clark
    Steve Clark, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Andrew Tarbell kommer inn for Houston Dynamo.
    73'
    75'
    Erik Sviatchenko (Houston Dynamo) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på BBVA Compass Stadium.
    77'
    Erik Sviatchenko er tilbake på banen igjen.
    78'
    79'
    Petar Musa
    Petar Musa (FC Dallas) kommer seg fri på BBVA Compass Stadium, men avslutningen går utenfor.
    80'
    I Houston har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    Inn: Logan Farrington
    Ut: Jesus Ferreira
    Bytte for FC Dallas. Logan Farrington kommer inn for Jesus Ferreira på BBVA Compass Stadium.
    81'
    Inn: Sebastian Lletget
    Ut: Petar Musa
    FC Dallas gjør sitt femte bytte. Petar Musa erstattes av Sebastian Lletget.
    81'
    FC Dallas fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    82'
    82'
    Inn: McKinze Gaines
    Ut: Hector Herrera
    Ben Olsen (Houston Dynamo) gjør sitt tredje bytte for dagen. McKinze Gaines erstatter Hector Herrera.
    83'
    Inn: Tate Schmitt
    Ut: Daniel Steres
    Houston Dynamo bytter ut Daniel Steres med Tate Schmitt. Dette er det fjerde byttet som Ben Olsen gjør i dagens kamp.
    83'
    85'
    Inn: Eugene Ansah
    Ut: Bernard Kamungo
    FC Dallas bytter ut Bernard Kamungo med Eugene Ansah.
    86'
    88'
    Dommer Tori Penso venter med å sette i gang spillet fordi McKinze Gaines ligger nede.
    89'
    Inn: Gabe Segal
    Ut: McKinze Gaines
    Ben Olsen gjør dagens femte bytte i Houston, når han tar ut McKinze Gaines og setter inn Gabe Segal.
    90'
    McKinze Gaines ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Houston.
    90'
    Houston Dynamo angriper i Houston, men blir avblåst for offside.
    90'+1
    90'+2
    Gabe Segal
    Gabe Segal (Houston Dynamo) får et gult kort av dommer Tori Penso.
    90'+3
    Tori Penso tildeler Houston Dynamo en corner. Amine Bassi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.