I Huddersfield slår Wayne Rooney en corner fra høyre.
    I Huddersfield har et frispark blitt tildelt Huddersfield Townet.
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Lee Probert signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark Huddersfield Town.
    12'
    Steve Mounie
    Huddersfield Town angriper i Huddersfield. Steve Mounie avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Frispark for Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    19'
    Lee Probert tildeler Huddersfield Town en corner. Alex Pritchard sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Terence Kongolo
    Terence Kongolo (Huddersfield Town) kommer seg fri på John Smith's Stadium, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Wayne Rooney (Everton FC) slår en corner fra høyre side på John Smith's Stadium.
    28'
    Wayne Rooney
    Wayne Rooney (Everton FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Frispark til Everton FC på halvdelen til Huddersfield Town.
    29'
    Rajiv Van La Parra
    Huddersfield Town avanserer forover i Huddersfield. Rajiv van La Parra avslutter, men treffer ikke mål.
    31'
    Steve Mounie (Huddersfield Town) prøver å heade ballen i mål på John Smith's Stadium, men mislykkes.
    35'
    35'
    Lee Probert signaliserer et frispark til Huddersfield Town.
    38'
    Mål for Everton!
    Huddersfield Town 0 - 1 Everton
    Mål: Cenk Tosun
    Målgivende: Theo Walcott
    Cenk Tosun setter ballen i nettet og Everton FC leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Theo Walcott.
    39'
    Wayne Rooney (Everton FC) løfter inn en corner fra høyre på John Smith's Stadium.
    42'
    43'
    Nikola Vlasic
    Everton FC angriper. Nikola Vlasic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    Huddersfield Town, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    50'
    Gult kort til Huddersfield Town
    Jonathan Hogg
    Dommeren gir Jonathan Hogg (Huddersfield Town) et gult kort.
    50'
    Everton FC angriper i Huddersfield, men blir avblåst for offside.
    50'
    52'
    Seamus Coleman
    Målsjanse på John Smith's Stadium! Seamus Coleman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    54'
    Cenk Tosun (Everton FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på John Smith's Stadium.
    54'
    Cenk Tosun er tilbake på banen igjen.
    56'
    Sjanse til Everton FC! Seamus Coleman er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    57'
    Everton FC fosser fremover, men Lee Probert blåser for offside på John Smith's Stadium.
    59'
    Spillerbytte - Huddersfield Town
    Inn: Philip Billing
    Ut: Collin Quaner
    Huddersfield Town gjør sitt første bytte. Collin Quaner erstattes av Philip Billing.
    59'
    Lee Probert tildeler Huddersfield Town en corner. Alex Pritchard sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Inn: Scott Malone
    Ut: Jonathan Hogg
    Huddersfield Town bytter ut Jonathan Hogg med Scott Malone.
    62'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Tom Davies
    Ut: Wayne Rooney
    Wayne Rooney (Everton FC) erstattes av Tom Davies.
    63'
    67'
    Alex Pritchard (Huddersfield Town) slår en corner fra venstre side på John Smith's Stadium.
    70'
    72'
    Inn: Omar Niasse
    Ut: Cenk Tosun
    Sam Allardyce (Everton FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Oumar Niasse erstatter Cenk Tosun.
    72'
    Huddersfield Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Laurent Depoitre
    Ut: Rajiv Van La Parra
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Huddersfield Town. Inn kommer Laurent Depoitre, mens Rajiv van La Parra tar plass på benken.
    75'
    Inn: Ramiro Funes Mori
    Ut: Nikola Vlasic
    Everton FC bytter ut Nikola Vlasic med Ramiro Funes Mori.
    75'
    76'
    Huddersfield Town 0 - 2 Everton
    Mål: Idrissa Gueye
    Målgivende: Leighton Baines
    Mål! Idrissa Gueye øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Leighton Baines før målet.