Glenn Nyberg signaliserer et frispark til BK Häcken.
    Frispark til BK Häcken på halvdelen til IF Elfsborg.
    IF Elfsborg angriper, men blir avblåst for offside.
    10'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg like utenfor BK Häcken-området.
    12'
    I Borås slår Jesper Karlsson en corner fra venstre.
    13'
    Frispark for BK Häcken på egen banehalvdel.
    14'
    Frisparket tildelt BK Häcken er farlig nær IF Elfsborgs målområde.
    16'
    Gult kort til BK Häcken
    Leo Bengtsson
    Leo Bengtsson (BK Häcken) får et gult kort av dommer Glenn Nyberg.
    16'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    16'
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    I Borås har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Glenn Nyberg tildeler IF Elfsborg en corner. Jesper Karlsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Jesper Karlsson
    Jesper Karlsson (IF Elfsborg) kommer seg fri på Borås Arena, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Frispark IF Elfsborg.
    20'
    Adam Andersson
    BK Häcken angriper. Adam Andersson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Mål for IF Elfsborg!
    IF Elfsborg 1 - 0 BK Häcken
    Mål: Johan Larsson
    Målgivende: Simon Olsson
    Mål! IF Elfsborg tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Johan Larsson på Borås Arena. Simon Olsson sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Frispark BK Häcken.
    25'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra høyre på Borås Arena.
    27'
    Gustav Henriksson
    IF Elfsborg angriper på Borås Arena. Gustav Henriksson header utenfor.
    28'
    29'
    Patrik Walemark
    Målsjanse til BK Häcken! Patrik Walemark treffer mål, men keeper redder.
    29'
    29'
    Rasmus Alm
    Målsjanse! Rasmus Alm (IF Elfsborg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Jesper Karlsson (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Borås Arena.
    32'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Patrik Walemark (BK Häcken) slår en corner fra høyre side på Borås Arena.
    36'
    IF Elfsborg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    38'
    Gult kort til IF Elfsborg
    Jesper Karlsson (IF Elfsborg) pådrar seg et gult kort.
    38'
    39'
    Daleho Irandust
    BK Häcken fosser forover og Daleho Irandust fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    40'
    Glenn Nyberg tildeler BK Häcken en corner. Daleho Irandust sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Joona Toivio
    Joona Toivio (BK Häcken) header mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    43'
    Gustav Henriksson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    45'+2
    Daleho Irandust (BK Häcken) løfter inn en corner fra høyre på Borås Arena.
    45'+4
    Elohor Godswill
    Godswill Ekpolo (BK Häcken) kommer til en målsjanse på Borås Arena, men klarer ikke å score.
    45'+4
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Alexander Faltsetas
    Ut: Gustav Berggren
    Gustav Berggren (BK Häcken) erstattes av Alexander Faltsetas.
    46'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Christopher McVey
    Ut: Gustav Henriksson
    Jimmy Thelin gjør dagens første bytte i Borås, når han tar ut Gustav Henriksson og setter inn Christopher McVey.
    46'
    46'
    47'
    Leo Väisänen
    Leo Vaisanen (IF Elfsborg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Rasmus Lindgren
    Rasmus Lindgren (BK Häcken) header ballen mot mål, men IF Elfsborg klarerer.
    47'
    47'
    Johan Larsson
    IF Elfsborg avanserer forover i Borås. Johan Larsson avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    49'
    49'
    Sjanse til BK Häcken! Rasmus Lindgren er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    Jesper Karlsson (IF Elfsborg) avanserer forover på Borås Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    54'
    Målsjanse på Borås Arena! Patrik Walemark fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    BK Häcken angriper i Borås. Daleho Irandust avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    En av IF Elfsborgs spillere blir avblåst for offside på Borås Arena.
    56'
    I Borås slår Daleho Irandust en corner fra høyre.
    57'
    IF Elfsborg fosser fremover, men Glenn Nyberg blåser for offside på Borås Arena.
    58'
    58'
    Jesper Karlsson (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra venstre på Borås Arena.
    60'
    Målsjanse til IF Elfsborg! Johan Larsson treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) slår en corner fra høyre side på Borås Arena.
    61'
    Glenn Nyberg tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    62'
    Frederik Holst
    Dommeren gir Frederik Holst (IF Elfsborg) et gult kort.
    62'
    BK Häcken fosser forover og Rasmus Lindgren fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    63'
    Per Frick
    Per Frick mottar et gult kort i Borås, og må dermed stå over en kamp for IF Elfsborg.
    63'
    65'
    BK Häcken angriper i Borås. Adam Andersson fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Inn: Ahmed Yasin
    Ut: Leo Bengtsson
    BK Häcken bytter ut Leo Bengtsson med Ahmed Yasin.
    70'
    Inn: Jasse Tuominen
    Ut: Alexander Søderlund
    Andreas Alm (BK Häcken) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jasse Tuominen erstatter Alexander Søderlund.
    70'
    Simon Olsson
    Dommer Glenn Nyberg gir Simon Olsson (IF Elfsborg) et gult kort.
    72'
    72'
    BK Häcken avanserer forover i Borås. Adam Andersson avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    BK Häcken angriper i Borås. Patrik Walemark fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    75'
    Jasse Tuominen
    Sjanse i Borås! Jasse Tuominen (BK Häcken) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    75'
    76'
    Inn: Samuel Holmen
    Ut: Simon Olsson
    Bytte for IF Elfsborg. Samuel Holmen kommer inn for Simon Olsson på Borås Arena.
    76'
    Ahmed Yasin
    Kjempesjanse! Ahmed Yasin (BK Häcken) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    77'
    Rasmus Alm
    Rasmus Alm (IF Elfsborg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Alexander Faltsetas
    Alexander Faltsetas (BK Häcken) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    80'
    80'
    Inn: Simon Strand
    Ut: Jesper Karlsson
    IF Elfsborg gjør sitt tredje bytte. Jesper Karlsson erstattes av Simon Strand.
    82'
    Inn: Viktor Lundberg
    Ut: Patrik Walemark
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BK Häcken. Inn kommer Viktor Lundberg, mens Patrik Walemark tar plass på benken.
    82'
    I Borås slår Adam Andersson en corner fra høyre.
    82'
    Glenn Nyberg tildeler BK Häcken en corner. Adam Andersson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Sjanse! BK Häcken avanserer forover, men Rasmus Lindgren avslutter utenfor.
    83'
    83'
    84'
    Målsjanse på Borås Arena! Jasse Tuominen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.