Marcus Berg (IFK Göteborg) mottar sitt første gule kort for dagen på Gamla Ullevi.
    Dommer Kristoffer Karlsson gir Sebastian Ring (Kalmar FF) et gult kort.
    Hosam Aiesh skyter i stolpen! Stor sjanse for IFK Göteborg i Gøteborg.
    10'
    Frispark for Kalmar FF på egen banehalvdel.
    11'
    Isak Jansson
    Isak Jansson (Kalmar FF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    11'
    Frispark til IFK Göteborg på halvdelen til Kalmar FF.
    11'
    Kalmar FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Kalmar FF på egen banehalvdel.
    14'
    En av Kalmar FFs spillere blir avblåst for offside.
    14'
    Jonathan Ring
    Sjanse! Kalmar FF avanserer forover, men Jonathan Ring avslutter utenfor.
    15'
    Mål for Kalmar FF!
    IFK Göteborg 0 - 1 Kalmar FF
    Mål: Romário
    Mål! Kalmar FF tar ledelsen 0-1 ved Romário.
    18'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Kalmar FF.
    20'
    Kalmar FF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra IFK Göteborg.
    22'
    Carl Johansson
    Carl Johansson (IFK Göteborg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IFK Göteborg.
    23'
    24'
    27'
    Piotr Johansson
    Målsjanse! Piotr Johansson (Kalmar FF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IFK Göteborg på egen banehalvdel.
    30'
    Oscar Vilhelmsson
    IFK Göteborg angriper, men avslutningen til Oscar Vilhelmsson går utenfor.
    34'
    Frisparket tildelt IFK Göteborg er farlig nær Kalmar FFs målområde.
    37'
    39'
    42'
    44'
    Dommer Kristoffer Karlsson viser Carl Johansson (IFK Göteborg) det gule kortet.
    44'
    IFK Göteborg angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    45'+1
    Hosam Aiesh (IFK Göteborg) slår en corner fra høyre side på Gamla Ullevi.
    47'
    Kristoffer Karlsson tildeler IFK Göteborg en corner. Hosam Aiesh sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Bernardo Vilar
    Sjanse! IFK Göteborg avanserer forover, men Bernardo Vilar avslutter utenfor.
    49'
    Oscar Vilhelmsson (IFK Göteborg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Jonathan Ring (Kalmar FF) avanserer forover på Gamla Ullevi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    50'
    IFK Göteborg, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Frispark til Kalmar FF på halvdelen til IFK Göteborg.
    51'
    52'
    Spillerbytte - Kalmar FF
    Inn: Victor Backman
    Ut: Isak Jansson
    Henrik Rydstrom (Kalmar FF) gjør sitt første bytte for dagen. Victor Backman erstatter Isak Jansson.
    53'
    Sebastian Ring ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    56'
    Sebastian Ring er på beina igjen og fortsetter kampen på Gamla Ullevi.
    56'
    August Erlingmark
    IFK Göteborg angriper i Gøteborg. August Erlingmark avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    Kalmar FF, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    IFK Göteborg 0 - 2 Kalmar FF
    Mål: Jonathan Ring
    Mål! Jonathan Ring (Kalmar FF) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 0-2 på Gamla Ullevi.
    60'
    Det blir farlig! Frispark for IFK Göteborg er nær straffområde.
    61'
    Victor Backman
    Dommeren gir Victor Backman (Kalmar FF) et gult kort.
    61'
    IFK Göteborg angriper. Oscar Vilhelmsson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    62'
    63'
    Inn: Filip Sachpekidis
    Ut: Nils Fröling
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kalmar FF. Inn kommer Filip Sachpekidis, mens Nils Froling tar plass på benken.
    67'
    Inn: Douglas Berggvist
    Ut: Noah Shamoun
    Henrik Rydstrom gjør dagens tredje bytte i Gøteborg, når han tar ut Noah Shamoun og setter inn Douglas Berggvist.
    67'
    IFK Göteborg angriper, men Kristoffer Karlsson blåser for offside.
    68'
    Filip Sachpekidis (Kalmar FF) løfter inn en corner fra venstre på Gamla Ullevi.
    69'
    70'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Lars Sætra (Kalmar FF) vrir seg av smerte i gresset.
    73'
    Lars Sætra ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Gøteborg.
    74'
    Kalmar FF angriper i Gøteborg, men blir avblåst for offside.
    74'
    Spillerbytte - IFK Göteborg
    Inn: Gustaf Norlin
    Ut: Alexander Jallow
    Bytte for IFK Göteborg. Gustaf Norlin kommer inn for Alexander Jallow på Gamla Ullevi.
    75'
    Kan IFK Göteborg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    I Gøteborg slår Oliver Berg en corner fra høyre.
    77'
    Frispark Kalmar FF.
    78'
    Jonathan Ring ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    78'
    Jonathan Ring kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Gamla Ullevi.
    79'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Kalmar FF like utenfor IFK Göteborg-området.
    80'
    Inn: Erik Israelsson
    Ut: Romário
    Kalmar FF gjør sitt fjerde bytte. Romário erstattes av Erik Israelsson.
    80'
    Frispark for IFK Göteborg på egen banehalvdel.
    81'
    82'
    August Erlingmark (IFK Göteborg) får et gult kort av dommer Kristoffer Karlsson.