1-0
3-0
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Mikko Leino tildeler FC Lahti en corner. Eemeli Virta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    I Mariehamn slår Philip Mantilla en corner fra venstre.
    6'
    Pavel Osipov
    Sjanse i Mariehamn! Pavel Osipov (FC Lahti) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    FC Lahti angriper, men Jasin Assehnoun vinkes av for offside.
    17'
    Philip Mantilla (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra venstre på Wiklöf Holding Arena.
    18'
    Aleksei Kangaskolkka
    Aleksei Kangaskolkka (IFK Mariehamn) kommer seg fri på Wiklöf Holding Arena, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Philip Mantilla (IFK Mariehamn) slår en corner fra høyre side på Wiklöf Holding Arena.
    22'
    Ville Salmikivi (FC Lahti) vinkes av for offside i Mariehamn.
    23'
    FC Lahtis Henri Anier blåses av for offside på Wiklöf Holding Arena.
    25'
    Robin Sid
    Robin Sid (IFK Mariehamn) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    25'
    IFK Mariehamn angriper i Mariehamn. Aleksei Kangaskolkka fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Pavel Osipov (FC Lahti) kommer til en målsjanse på Wiklöf Holding Arena, men klarer ikke å score.
    29'
    IFK Mariehamn angriper. Aleksei Kangaskolkka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    Amos Ekhalie
    Amos Ekhalie (IFK Mariehamn) kommer til en målsjanse på Wiklöf Holding Arena, men klarer ikke å score.
    31'
    31'
    Mikko Leino tildeler IFK Mariehamn en corner. Philip Mantilla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Mål for IFK Mariehamn!
    IFK Mariehamn 1 - 0 FC Lahti
    Mål: Kristian Kojola
    Målgivende: Philip Mantilla
    Mål! Kristian Kojola gir IFK Mariehamn en 1-0 ledelse. Philip Mantilla sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Ville Salmikivi
    Ville Salmikivi (FC Lahti) kommer seg fri på Wiklöf Holding Arena, men avslutningen går utenfor.
    33'
    FC Lahti fosser forover og Ville Salmikivi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    Robin Sid
    Robin Sid (IFK Mariehamn) avanserer forover på Wiklöf Holding Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    Simon Silverholt
    IFK Mariehamn avanserer forover i Mariehamn. Simon Silverholt avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Sjanse! IFK Mariehamn avanserer forover, men Simon Silverholt avslutter utenfor.
    49'
    Oskari Forsman (FC Lahti) slår en corner fra høyre side på Wiklöf Holding Arena.
    52'
    IFK Mariehamn 2 - 0 FC Lahti
    Mål: Aleksei Kangaskolkka
    Målgivende: Simon Silverholt
    I Mariehamn øker IFK Mariehamn ledelsen til 2-0 takket være et mål av Aleksei Kangaskolkka. Simon Silverholt var nest sist på ballen.
    56'
    Dommer Mikko Leino ser at linjemannen løfter flagget, og IFK Mariehamns Simon Silverholt blåses av for offside.
    61'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Stenio
    Ut: Jasin Assehnoun
    Sami Ristila gjør dagens første bytte i Mariehamn, når han tar ut Jasin Assehnoun og setter inn Stenio.
    64'
    Philip Mantilla (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra høyre på Wiklöf Holding Arena.
    64'
    Henri Anier
    Målsjanse på Wiklöf Holding Arena! Henri Anier fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    I Mariehamn slår Pavel Osipov en corner fra høyre.
    66'
    Gult kort til FC Lahti
    Loorents Hertsi
    Loorents Hertsi (FC Lahti) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Inn: Timi Voutilainen
    Ut: Josimar Lima
    Josimar Lima (FC Lahti) erstattes av Timi Voutilainen.
    72'
    Robin Sid
    Målsjanse! Robin Sid (IFK Mariehamn) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Henri Anier
    FC Lahti angriper i Mariehamn. Henri Anier fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Stenio
    FC Lahti avanserer forover i Mariehamn. Stenio avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Inn: Irfan Sadik
    Ut: Eemeli Virta
    FC Lahti bytter ut Eemeli Virta med Irfan Sadik.
    77'
    Simon Silverholt (IFK Mariehamn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    81'
    Philip Mantilla (IFK Mariehamn) slår en corner fra venstre side på Wiklöf Holding Arena.
    82'
    82'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Keaton Isaksson
    Ut: Amos Ekhalie
    IFK Mariehamn gjør sitt første bytte. Amos Ekhalie erstattes av Keaton Isaksson.
    84'
    Inn: Pontus Åsbrink
    Ut: Aleksei Kangaskolkka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Mariehamn. Inn kommer Pontus Asbrink, mens Aleksei Kangaskolkka tar plass på benken.
    87'
    Loorents Hertsi (FC Lahti) kommer til en målsjanse på Wiklöf Holding Arena, men klarer ikke å score.
    88'
    Inn: Nicklas Maripuu
    Ut: Robin Sid
    IFK Mariehamn bytter ut Robin Sid med Nicklas Maripuu.
    88'
    Mikko Leino tildeler FC Lahti en corner. Henri Anier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Mikko Leino tildeler FC Lahti en corner. Pavel Osipov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    IFK Mariehamn 3 - 0 FC Lahti
    Mål: Pontus Åsbrink
    Målgivende: Keaton Isaksson
    Mål! Pontus Asbrink gir IFK Mariehamn en komfortabel 3-0 ledelse. Det er en fin assist fra Keaton Isaksson.