Joakim Latonen (IFK Mariehamn) kommer seg fri på Wiklof Holding Arena, men avslutningen går utenfor.
    Frispark til IFK Mariehamn på halvdelen til FC Lahti.
    Timi Tapio Lahti
    Timi Lahti (IFK Mariehamn) kommer til en målsjanse på Wiklof Holding Arena, men klarer ikke å score.
    5'
    De
    IFK Mariehamn avanserer forover i Mariehamn. De avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Eero Tamminen
    IFK Mariehamn angriper, men avslutningen til Eero Tamminen går utenfor.
    7'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til IFK Mariehamn.
    11'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    12'
    Skudd på mål, IFK Mariehamn
    15'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    16'
    17'
    IFK Mariehamns Riku Sjoroos blåses av for offside på Wiklof Holding Arena.
    18'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    21'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    21'
    Offside! Kevin Kouassivi-Benissan blir vinket av og FC Lahti må dermed bygge opp et nytt angrep.
    21'
    Spillet på Wiklof Holding Arena er stoppet midlertidig fordi Kevin Kouassivi-Benissan ligger nede.
    22'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Eero Tamminen (IFK Mariehamn) pådrar seg et gult kort.
    22'
    Kevin Kouassivi-Benissan er tilbake i kampen igjen.
    23'
    Oskari Hamalainen tildeler IFK Mariehamn en corner. Mikko Sumusalo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Gult kort til FC Lahti
    Juho Pirttijoki
    Dommer Oskari Hamalainen viser Juho Pirttijoki (FC Lahti) det gule kortet.
    26'
    26'
    IFK Mariehamn angriper i Mariehamn. Joakim Latonen fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Matti Klinga
    Målsjanse til FC Lahti! Matti Klinga treffer mål, men keeper redder.
    29'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Sjanse til IFK Mariehamn! Joakim Latonen er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    30'
    Oskari Hamalainen tildeler FC Lahti en corner. Albion Ademi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Sjanse! IFK Mariehamn avanserer forover, men Joakim Latonen avslutter utenfor.
    34'
    Eemeli Virta
    Eemeli Virta (FC Lahti) mottar sitt første gule kort for dagen på Wiklof Holding Arena.
    36'
    Mikko Sumusalo
    Dommeren gir Mikko Sumusalo (IFK Mariehamn) et gult kort.
    39'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark IFK Mariehamn.
    41'
    44'
    Chinedu Geoffrey
    Dommer Oskari Hamalainen gir Chinedu Geoffrey (FC Lahti) et gult kort.
    45'+1
    46'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Teemu Penninkangas
    Ut: Kevin Kouassivi-Benissan
    FC Lahti bytter ut Kevin Kouassivi-Benissan med Teemu Penninkangas.
    46'
    47'
    47'
    I Mariehamn slår Hysen Memolla en corner fra høyre.
    48'
    I Mariehamn har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Mikko Sumusalo (IFK Mariehamn) slår en corner fra høyre side på Wiklof Holding Arena.
    50'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    51'
    Macoumba Kandji
    Macoumba Kandji (FC Lahti) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Skudd utenfor mål, FC Lahti
    53'
    53'
    Offside! Chinedu Geoffrey (FC Lahti) er alene igjennom, men dommer Oskari Hamalainen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    53'
    Frispark FC Lahti.
    55'
    De
    Sjanse i Mariehamn! De (IFK Mariehamn) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    I Mariehamn har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    58'
    Albion Ademi (FC Lahti) løfter inn en corner fra venstre på Wiklof Holding Arena.
    61'
    Albion Ademi
    Albion Ademi (FC Lahti) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    Hysen Memolla
    Målsjanse! Hysen Memolla (FC Lahti) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Altin Zeqiri
    FC Lahti angriper. Altin Zeqiri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    Hjørnespark til IFK Mariehamn
    65'
    65'
    66'
    68'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Vahid Hambo
    Ut: Riku Sjoroos
    Riku Sjoroos (IFK Mariehamn) erstattes av Vahid Hambo.
    68'
    69'
    Altin Zeqiri (FC Lahti) avanserer forover på Wiklof Holding Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    71'
    71'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Lahti.
    74'
    74'
    Dommer Oskari Hamalainen ser at linjemannen løfter flagget, og IFK Mariehamns De blåses av for offside.
    74'
    75'
    Andre gule kort til IFK Mariehamn
    Utvisning! IFK Mariehamn må klare seg resten av kampen uten Eero Tamminen etter at han får sitt andre gule.
    75'
    Målsjanse til FC Lahti! Macoumba Kandji treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    Hjørnespark til FC Lahti
    76'
    76'
    Inn: Arttu Heinonen
    Ut: Matti Klinga
    Ilir Zeneli (FC Lahti) gjør sitt første bytte for dagen. Arttu Heinonen erstatter Matti Klinga.
    77'
    Inn: Robin Sid
    Ut: Joakim Latonen
    Daniel Norrmen gjør dagens andre bytte i Mariehamn, når han tar ut Joakim Latonen og setter inn Robin Sid.
    78'
    78'
    78'
    De
    De (IFK Mariehamn) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    80'
    Inn: Pyry Lampinen
    Ut: Macoumba Kandji
    FC Lahti bytter ut Macoumba Kandji med Pyry Lampinen. Dette er det andre byttet som Ilir Zeneli gjør i dagens kamp.
    82'
    FC Lahti angriper, men Hysen Memolla vinkes av for offside.
    83'
    Hysen Memolla (FC Lahti) løfter inn en corner fra høyre på Wiklof Holding Arena.
    85'
    Oskari Hamalainen tildeler FC Lahti en corner. Hysen Memolla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.