0-3
0-4
0-5
    Den første omgangen er nå i gang.
    Albion Ademi (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra høyre på Wiklof Holding Arena.
    3'
    Mål for HJK Helsinki!
    IFK Mariehamn 0 - 1 HJK Helsinki
    Mål: Markus Halsti
    Målgivende: Yanga Balison
    Mål! HJK Helsinki tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Markus Halsti. Det er en fin assist fra David Browne.
    10'
    Skudd utenfor mål, HJK Helsinki
    15'
    Skudd utenfor mål, IFK Mariehamn
    17'
    IFK Mariehamn 0 - 2 HJK Helsinki
    Mål: Roope Riski
    HJK Helsinki øker ledelsen til 0-2 etter en heading av Roope Riski. Flott spill fra David Browne før målet.
    20'
    IFK Mariehamn må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra HJK Helsinki.
    23'
    Hjørnespark til HJK Helsinki
    25'
    I Mariehamn slår Lucas Lingman en corner fra høyre.
    25'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    26'
    Lucas Lingman
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) avanserer forover på Wiklof Holding Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Antti Munukka tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Wiklof Holding Arena.
    33'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    33'
    33'
    33'
    I Mariehamn slår David Browne en corner fra venstre.
    33'
    35'
    HJK Helsinki angriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    38'
    IFK Mariehamn 0 - 3 HJK Helsinki
    Mål! Roope Riski (HJK Helsinki) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 0-3 på Wiklof Holding Arena.
    38'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til IFK Mariehamn.
    40'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Dmytro Bilonoh
    Dmytro Bilonoh (IFK Mariehamn) får et gult kort av dommer Antti Munukka.
    42'
    43'
    43'
    43'
    44'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Eetu Vertainen
    Ut: Riku Riski
    HJK Helsinki gjør sitt første bytte. Riku Riski erstattes av Eetu Vertainen.
    46'
    Inn: Valtteri Moren
    Ut: Tenho
    Toni Koskela gjør dagens fjerde bytte i Mariehamn, når han tar ut Miro Tenho og setter inn Valtteri Moren.
    46'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Frankline Okoye
    Ut: Dmytro Bilonoh
    Lukas Syberyjski gjør dagens andre bytte i Mariehamn, når han tar ut Dmytro Bilonoh og setter inn Frankline Okoye.
    46'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    55'
    IFK Mariehamn 0 - 4 HJK Helsinki
    Mål: Eetu Vertainen
    I Mariehamn øker HJK Helsinki ledelsen til 0-4 takket være et mål av Eetu Vertainen.
    55'
    57'
    Inn: Pyry Petteri Hannola
    Ut: Lucas Lingman
    Bytte for HJK Helsinki. Pyry Petteri Hannola kommer inn for Lucas Lingman på Wiklof Holding Arena.
    57'
    Inn: Tim Vayrynen
    Ut: Roope Riski
    Toni Koskela (HJK Helsinki) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tim Vayrynen erstatter Roope Riski.
    58'
    Inn: Saku Ylatupa
    Ut: Yanga Balison
    IFK Mariehamn bytter ut Yanga Balison med Saku Ylatupa. Dette er det første byttet som Lukas Syberyjski gjør i dagens kamp.
    58'
    59'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til IFK Mariehamn.
    64'
    Gustaf Backaliden
    IFK Mariehamn angriper. Gustaf Backaliden får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    I Mariehamn har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    HJK Helsinki fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    66'
    Inn: Maximo Tolonen
    Ut: Albion Ademi
    IFK Mariehamn bytter ut Albion Ademi med Maximo Tolonen. Dette er det tredje byttet som Lukas Syberyjski gjør i dagens kamp.
    67'
    Frispark HJK Helsinki.
    67'
    Niilo Maenpaa
    Dommer Antti Munukka viser Niilo Maenpaa (IFK Mariehamn) det gule kortet.
    67'
    Nikolai Alho
    HJK Helsinki avanserer forover i Mariehamn. Nikolai Alho avslutter, men treffer ikke mål.
    69'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    71'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Markus Halsti
    Dommeren gir Markus Halsti (HJK Helsinki) et gult kort.
    71'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    73'
    74'
    Inn: Henri Toivomaki
    Ut: Nikolai Alho
    Toni Koskela (HJK Helsinki) gjør sitt femte bytte for dagen. Henri Toivomaki erstatter Nikolai Alho.
    74'
    I Mariehamn har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    79'
    Kan IFK Mariehamn utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    Pyry Petteri Hannola
    Pyry Petteri Hannola (HJK Helsinki) mottar sitt første gule kort for dagen på Wiklof Holding Arena.
    79'
    Maximo Tolonen
    IFK Mariehamn angriper i Mariehamn. Maximo Tolonen fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    82'
    82'
    IFK Mariehamn 0 - 5 HJK Helsinki
    Mål: Tim Vayrynen
    Tim Vayrynen setter ballen i mål og øker HJK Helsinkis ledelse til 0-5 i Mariehamn. David Browne var nest sist på ballen.