Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til IFK Mariehamn.
    2'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    7'
    Jamie Hopcutt (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra høyre på Wiklof Holding Arena.
    9'
    Frisparket tildelt IFK Mariehamn er farlig nær HJK Helsinkis målområde.
    10'
    Jamie Hopcutt
    Jamie Hopcutt (IFK Mariehamn) kommer til en målsjanse på Wiklof Holding Arena, men klarer ikke å score.
    11'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Kan HJK Helsinki utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    13'
    Joni Hyytia tildeler HJK Helsinki en corner. Jukka Raitala sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    19'
    Bojan Radulovic
    Sjanse i Mariehamn! Bojan Radulovic (HJK Helsinki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    23'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    23'
    23'
    Hjørnespark til HJK Helsinki
    23'
    Frispark HJK Helsinki.
    26'
    Jukka Raitala (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Wiklof Holding Arena.
    28'
    Kai Meriluoto
    HJK Helsinki angriper i Mariehamn. Kai Meriluoto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    Hjørnespark til IFK Mariehamn
    30'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    31'
    Joni Hyytia tildeler HJK Helsinki en corner. Aleksi Paananen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til HJK Helsinki like utenfor IFK Mariehamn-området.
    36'
    38'
    Anthony Olusanya
    HJK Helsinki angriper i Mariehamn. Anthony Olusanya fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Jamie Hopcutt vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    41'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Oskari Sallinen
    Ut: Jamie Hopcutt
    Oskari Sallinen (IFK Mariehamn) erstatter Jamie Hopcutt som ser ut til å måtte forlate Wiklof Holding Arena med en skade.
    42'
    42'
    Skudd utenfor mål, IFK Mariehamn
    43'
    45'
    46'
    I Mariehamn slår Aleksi Paananen en corner fra venstre.
    49'
    Usman Suleman
    Usman Suleman (IFK Mariehamn) kommer seg fri på Wiklof Holding Arena, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    50'
    Topi Keskinen (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Wiklof Holding Arena.
    51'
    Skudd utenfor mål, HJK Helsinki
    51'
    52'
    Aleksi Paananen
    HJK Helsinki angriper, men avslutningen til Aleksi Paananen går utenfor.
    58'
    Perparim Hetemaj
    Perparim Hetemaj (HJK Helsinki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    HJK Helsinki avanserer forover i Mariehamn. Anthony Olusanya avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Santeri Hostikka
    Ut: Kai Meriluoto
    Kai Meriluoto (HJK Helsinki) erstattes av Santeri Hostikka.
    61'
    Inn: Abdulfattah Tawfiq Asiri
    Ut: Riku Sjoroos
    IFK Mariehamn bytter ut Riku Sjoroos med Abdulfattah Tawfiq Asiri. Dette er det andre byttet som Daniel Norrmen gjør i dagens kamp.
    62'
    HJK Helsinki angriper, men avslutningen til Anthony Olusanya går utenfor.
    64'
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Wiklof Holding Arena.
    67'
    67'
    I Mariehamn har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    I Mariehamn slår Jukka Raitala en corner fra høyre.
    70'
    I Mariehamn har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    75'
    79'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Perparim Hetemaj (HJK Helsinki) får et gult kort av dommer Joni Hyytia.
    80'
    80'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til IFK Mariehamn.
    81'
    Dommer Joni Hyytia viser Aleksi Paananen (HJK Helsinki) det gule kortet.
    82'
    Inn: Leo Andersson
    Ut: Usman Suleman
    IFK Mariehamn bytter ut Usman Suleman med Leo Andersson.
    82'
    Santeri Hostikka
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) avanserer forover på Wiklof Holding Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    83'
    85'
    86'
    HJK Helsinki angriper, men Joni Hyytia blåser for offside.
    87'
    Inn: Roope Riski
    Ut: Anthony Olusanya
    Bytte for HJK Helsinki. Roope Riski kommer inn for Anthony Olusanya på Wiklof Holding Arena.
    88'
    90'
    90'+1
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Abdulfattah Tawfiq Asiri
    Abdulfattah Tawfiq Asiri (IFK Mariehamn) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.