Pedro Miguel Ruas Machado setter ballen i nettet og HJK Helsinki leder nå 0-1.
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til IFK Mariehamn.
    Skudd utenfor mål, IFK Mariehamn
    8'
    HJK Helsinki får tildelt et hjørnespark
    Santeri Hostikka
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Wiklof Holding Arena.
    10'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    IFK Mariehamn får tildelt et hjørnespark
    Robin Sid
    I Mariehamn slår Robin Sid en corner fra venstre.
    13'
    Robin Sid
    Petri Viljanen tildeler IFK Mariehamn en corner. Robin Sid sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Pedro Miguel Ruas Machado
    Pedro Miguel Ruas Machado (IFK Mariehamn) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    18'
    19'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Skudd utenfor mål, HJK Helsinki
    Luke Plange
    Luke Plange (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Wiklof Holding Arena, men klarer ikke å score.
    24'
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Wiklof Holding Arena.
    26'
    26'
    Mål for IFK Mariehamn!
    IFK Mariehamn 1 - 1 HJK Helsinki
    Mål: Adam Larsson
    Målgivende: Eero-Matti Auvinen
    Adam Larsson scorer og utligningen er et faktum på Wiklof Holding Arena. 1-1. Eero-Matti Auvinen var nest sist på ballen.
    28'
    30'
    Hans Nunoo Sarpei
    HJK Helsinki angriper, men avslutningen til Hans Nunoo Sarpei går utenfor.
    31'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    Topi Keskinen
    Sjanse i Mariehamn! Topi Keskinen (HJK Helsinki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    32'
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) kommer seg fri på Wiklof Holding Arena, men avslutningen går utenfor.
    33'
    IFK Mariehamn blir avblåst for offside
    Leo Andersson
    IFK Mariehamn angriper, men Petri Viljanen blåser for offside.
    38'
    I Mariehamn slår Santeri Hostikka en corner fra venstre.
    42'
    Diogo Tomas
    HJK Helsinki angriper i Mariehamn. Diogo Tomas fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    43'
    Muhamed Tehe Olawale
    Dommer Petri Viljanen viser Muhamed Tehe Olawale (IFK Mariehamn) det gule kortet.
    43'
    45'+1
    Frispark i en god posisjon for IFK Mariehamn!
    45'+2
    Dommer Petri Viljanen venter med å sette i gang spillet fordi Kevin Kouassivi-Benissan ligger nede.
    45'+3
    Kevin Kouassivi-Benissan kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Wiklof Holding Arena.
    45'+4
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Sebastian Dahlstrom
    Ut: Leo Andersson
    IFK Mariehamn gjør sitt første bytte. Leo Andersson erstattes av Sebastian Dahlstrom.
    46'
    Inn: Chukwuemeka Emmanuel Okereke
    Ut: Pedro Miguel Ruas Machado
    Pedro Miguel Ruas Machado (IFK Mariehamn) erstattes av Chukwuemeka Emmanuel Okereke.
    46'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til IFK Mariehamn like utenfor HJK Helsinki-området.
    46'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Giorgos Kanellopoulos
    Giorgos Kanellopoulos (HJK Helsinki) mottar sitt første gule kort for dagen på Wiklof Holding Arena.
    46'
    Adam Larsson
    Petri Viljanen tildeler IFK Mariehamn en corner. Adam Larsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    IFK Mariehamn fosser fremover, men Petri Viljanen blåser for offside på Wiklof Holding Arena.
    48'
    50'
    Skade: IFK Mariehamn
    51'
    Frisparket tildelt IFK Mariehamn er farlig nær HJK Helsinkis målområde.
    52'
    Målsjanse til IFK Mariehamn! Adam Larsson treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    Tilbake fra skade: IFK Mariehamn
    52'
    53'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til IFK Mariehamn.
    54'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    58'
    60'
    Michael Fonsell
    I Mariehamn slår Michael Fonsell en corner fra venstre.
    61'
    Patrik Raitanen
    IFK Mariehamn angriper i Mariehamn. Patrik Raitanen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    I Mariehamn har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Kan HJK Helsinki utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    64'
    Mål for HJK Helsinki!
    IFK Mariehamn 1 - 2 HJK Helsinki
    Mål: Aapo Halme
    Mål! HJK Helsinki tar ledelsen 1-2 ved Aapo Halme.
    64'
    Frispark IFK Mariehamn.
    65'
    Adam Larsson (IFK Mariehamn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Anthony Olusanya
    Ut: Luke Plange
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Anthony Olusanya, mens Luke Plange tar plass på benken.
    68'
    Inn: Hassane Bande
    Ut: Kevin Kouassivi-Benissan
    Toni Korkeakunnas gjør dagens andre bytte i Mariehamn, når han tar ut Kevin Kouassivi-Benissan og setter inn Hassane Bande.
    68'
    69'
    I Mariehamn har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    70'
    71'
    71'
    Inn: Daniel Enqvist
    Ut: Patrik Raitanen
    IFK Mariehamn bytter ut Patrik Raitanen med Daniel Enqvist.
    71'
    Inn: Liam Moller
    Ut: Giorgos Kanellopoulos
    HJK Helsinki bytter ut Giorgos Kanellopoulos med Liam Moller. Dette er det tredje byttet som Toni Korkeakunnas gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Michael Boamah
    Ut: Hans Nunoo Sarpei
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Michael Boamah, mens Hans Nunoo Sarpei tar plass på benken.
    72'
    75'
    80'
    82'
    83'
    Inn: Jayden Reid
    Ut: Muhamed Tehe Olawale
    Bytte for IFK Mariehamn. Jayden Reid kommer inn for Muhamed Tehe Olawale på Wiklof Holding Arena.
    84'
    Inn: Oskari Sallinen
    Ut: Adam Larsson
    IFK Mariehamn bytter ut Adam Larsson med Oskari Sallinen.
    84'
    Inn: Johannes Yli-Kokko
    Ut: Topi Keskinen
    Toni Korkeakunnas (HJK Helsinki) gjør sitt femte bytte for dagen. Johannes Yli-Kokko erstatter Topi Keskinen.
    85'
    Petri Viljanen tildeler HJK Helsinki en corner. Santeri Hostikka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    90'+1
    Frispark til IFK Mariehamn på halvdelen til HJK Helsinki.
    90'+2
    Jayden Reid
    Jayden Reid (IFK Mariehamn) slår en corner fra venstre side på Wiklof Holding Arena.