0-1
0-2
Udo60'
    Kuopion Palloseura må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra IFK Mariehamn.
    2'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    3'
    Skudd på mål, Kuopion Palloseura
    3'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    I Mariehamn har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Hjørne til Kuopion Palloseura.
    6'
    Skudd utenfor mål, Kuopion Palloseura
    7'
    Hjørnespark til IFK Mariehamn
    11'
    Hjørnespark til Kuopion Palloseura
    13'
    13'
    15'
    Skade: Kuopion Palloseura
    15'
    Tilbake fra skade: Kuopion Palloseura
    16'
    17'
    IFK Mariehamn angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    20'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Nana Boateng
    Nana Boateng (Kuopion Palloseura) avanserer forover på Wiklof Holding Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    24'
    25'
    Aniekpeno Udo
    Sjanse til Kuopion Palloseura! Aniekpeno Udo er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    26'
    Bruno Rodrigues
    Kuopion Palloseura avanserer forover i Mariehamn. Bruno Rodrigues avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    30'
    Urho Nissila
    Kuopion Palloseura angriper. Urho Nissila får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    30'
    Peter Michael Makrillos
    Peter Makrillos (IFK Mariehamn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Peter Makrillos (IFK Mariehamn) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Wiklof Holding Arena.
    32'
    Peter Makrillos kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Wiklof Holding Arena.
    33'
    Arttu Heinonen
    Målsjanse på Wiklof Holding Arena! Arttu Heinonen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    35'
    Usman Sale
    Målsjanse til Kuopion Palloseura! Usman Sale treffer mål, men keeper redder.
    36'
    36'
    36'
    Igors Tarasovs
    I Mariehamn header Igors Tarasovs (Kuopion Palloseura) mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    En av IFK Mariehamns spillere blir avblåst for offside.
    37'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    IFK Mariehamn 0 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Jiri Nissinen
    Mål! Kuopion Palloseura tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Jiri Nissinen på Wiklof Holding Arena.
    38'
    39'
    Frispark til IFK Mariehamn på halvdelen til Kuopion Palloseura.
    41'
    Skade: IFK Mariehamn
    42'
    Tilbake fra skade: IFK Mariehamn
    44'
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    45'+2
    45'+3
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    46'
    50'
    51'
    En av IFK Mariehamns spillere går i offside.
    52'
    56'
    57'
    57'
    Usman Sale
    Usman Sale (Kuopion Palloseura) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Kuopion Palloseura angriper i Mariehamn, men blir avblåst for offside.
    59'
    IFK Mariehamn 0 - 2 Kuopion Palloseura
    Mål: Aniekpeno Udo
    Kuopion Palloseura går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Aniekpeno Udo.
    60'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Maximo Tolonen
    Ut: Dmytro Bilonoh
    Lukas Syberyjski (IFK Mariehamn) gjør sitt første bytte for dagen. Maximo Tolonen erstatter Dmytro Bilonoh.
    61'
    Inn: Saku Ylatupa
    Ut: Riku Sjoroos
    Bytte for IFK Mariehamn. Saku Ylatupa kommer inn for Riku Sjoroos på Wiklof Holding Arena.
    61'
    Kuopion Palloseura angriper, men Jari Jarvinen blåser for offside.
    64'
    65'
    67'
    68'
    Peter Makrillos (IFK Mariehamn) kommer seg fri på Wiklof Holding Arena, men avslutningen går utenfor.
    68'
    69'
    71'
    Kuopion Palloseura angriper i Mariehamn. Aniekpeno Udo fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    74'
    77'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Lucas Rangel Nunes Goncalves
    Ut: Aniekpeno Udo
    Kuopion Palloseura bytter ut Aniekpeno Udo med Rangel.
    77'
    Inn: Petteri Pennanen
    Ut: Bruno Rodrigues
    Kuopion Palloseura bytter ut Bruno Rodrigues med Petteri Pennanen. Dette er det andre byttet som Arne Erlandsen gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Aapo Maenpaa
    Ut: Lassi Jarvenpaa
    Lukas Syberyjski gjør dagens tredje bytte i Mariehamn, når han tar ut Lassi Jarvenpaa og setter inn Aapo Maenpaa.
    77'
    Maximo Tolonen
    IFK Mariehamn angriper, og Maximo Tolonen sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    81'
    81'
    Inn: Saku Savolainen
    Ut: Usman Sale
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopion Palloseura. Inn kommer Saku Savolainen, mens Usman Sale tar plass på benken.