Kampen er i gang på Östgötaporten.
    Jack Lahne
    Örebro SK angriper i Norrkøping. Jack Lahne avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Christoffer Nyman
    Christoffer Nyman (IFK Norrköping FK) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    3'
    Örebro SK, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Andreas Skovgaard
    Andreas Skovgaard (Örebro SK) kommer seg fri på Östgötaporten, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Örebro SK på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til IFK Norrköping FK på halvdelen til Örebro SK.
    14'
    I Norrkøping har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    Isak Bergmann Johanneson (IFK Norrköping FK) slår en corner fra høyre side på Östgötaporten.
    16'
    Frispark IFK Norrköping FK.
    17'
    Frispark for Örebro SK på egen banehalvdel.
    18'
    I Norrkøping slår David Seger en corner fra høyre.
    20'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Örebro SK.
    21'
    Gult kort til IFK Norrköping FK
    Simon Thern
    Simon Thern (IFK Norrköping FK) mottar sitt første gule kort for dagen på Östgötaporten.
    21'
    IFK Norrköping FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Eric Smith (IFK Norrköping FK) vrir seg av smerte i gresset.
    22'
    Eric Smith kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Östgötaporten.
    23'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    27'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Norrkøping fordi Simon Thern får behandling for en skade på banen.
    27'
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Andreas Blomqvist
    Ut: Simon Thern
    Simon Thern, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Andreas Blomqvist kommer inn for IFK Norrköping FK.
    28'
    I Norrkøping har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    IFK Norrköping FK fosser fremover, men Christoffer Nyman går rett i offsidefella.
    32'
    Örebro SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Offside! Jack Lahne (Örebro SK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    35'
    Sead Haksabanovic
    Sjanse til IFK Norrköping FK! Sead Haksabanovic er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    39'
    Frispark for IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    41'
    IFK Norrköping FK fosser forover og Sead Haksabanovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    Mohammed Al-Hakim tildeler IFK Norrköping FK en corner. Isak Bergmann Johanneson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Eric Smith
    IFK Norrköping FK angriper. Eric Smith får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    44'
    45'
    Johan Mårtensson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'
    Spillerbytte - Örebro SK
    Inn: Nahir Besara
    Ut: Johan Mårtensson
    Örebro SK bytter ut Johan Mårtensson som ikke ser ut til å kunne fortsette. Axel Kjall blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Nahir Besara.
    45'+1
    Jack Lahne
    Örebro SK angriper i Norrkøping. Jack Lahne fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+5
    45'+5
    45'+6
    Inn: Jonathan Levi
    Ut: Alexander Fransson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Norrköping FK. Inn kommer Jonathan Levi, mens Alexander Fransson tar plass på benken.
    46'
    Isak Bergmann Johanneson
    IFK Norrköping FK avanserer forover i Norrkøping. Isak Bergmann Johanneson avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    Sead Haksabanovic (IFK Norrköping FK) løfter inn en corner fra venstre på Östgötaporten.
    49'
    Mohammed Al-Hakim tildeler IFK Norrköping FK en corner. Lars Gerson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    IFK Norrköping FK angriper, men avslutningen til Sead Haksabanovic går utenfor.
    49'
    Robin Book
    Robin Book (Örebro SK) kommer til en målsjanse på Östgötaporten, men klarer ikke å score.
    50'
    Isak Bergmann Johanneson (IFK Norrköping FK) avanserer forover på Östgötaporten. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    52'
    Jake Larsson
    Örebro SK avanserer forover i Norrkøping. Jake Larsson avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    53'
    I Norrkøping slår Sead Haksabanovic en corner fra venstre.
    55'
    Eric Smith
    Eric Smith (IFK Norrköping FK) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    56'
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) løfter inn en corner fra høyre på Östgötaporten.
    57'
    Jonathan Levi
    Målsjanse til IFK Norrköping FK! Jonathan Levi treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    Det blir farlig! Frispark for IFK Norrköping FK er nær straffområde.
    60'
    IFK Norrköping FK angriper i Norrkøping. Sead Haksabanovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Sead Haksabanovic (IFK Norrköping FK) slår en corner fra venstre side på Östgötaporten.
    61'
    Mohammed Al-Hakim tildeler IFK Norrköping FK en corner. Sead Haksabanovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Inn: Simon Amin
    Ut: David Seger
    Örebro SK bytter ut David Seger med Simon Amin.
    62'
    Albin Granlund ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    63'
    Albin Granlund ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Norrkøping.
    64'
    67'
    Eric Smith
    Eric Smith får gult kort og må stå over en kamp for IFK Norrköping FK!
    67'
    Mål for IFK Norrköping FK!
    IFK Norrköping FK 1 - 0 Örebro SK
    Mål: Sead Haksabanovic
    Målgivende: Henrik Castegren
    Mål! IFK Norrköping FK tar ledelsen 1-0 ved Sead Haksabanovic. Flott spill fra Henrik Castegren før målet.
    70'
    77'
    Målsjanse! Sead Haksabanovic (IFK Norrköping FK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Simon Amin
    Målsjanse til Örebro SK! Simon Amin treffer mål, men keeper redder.
    78'
    78'
    Nahir Besara (Örebro SK) slår en corner fra høyre side på Östgötaporten.
    78'
    IFK Norrköping FK 2 - 0 Örebro SK
    Mål: Christoffer Nyman
    Målgivende: Jonathan Levi
    Christoffer Nyman øker IFK Norrköping FKs ledelse til 2-0! Jonathan Levi sto for den målgivende pasningen.
    81'
    82'
    Inn: Pontus Almqvist
    Ut: Christoffer Nyman
    Christoffer Nyman (IFK Norrköping FK) erstattes av Pontus Almqvist.
    84'
    Inn: Kevin Wright
    Ut: Robin Book
    Axel Kjall (Örebro SK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kevin Wright erstatter Robin Book.
    85'
    Inn: Hussein Ali
    Ut: Jake Larsson
    Örebro SK bytter ut Jake Larsson med Ali Hussein. Dette er det fjerde byttet som Axel Kjall gjør i dagens kamp.
    85'
    Benjamin Hjertstrand
    Sjanse i Norrkøping! Benjamin Hjertstrand (Örebro SK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.