Danielson (sm)10'
1-0
1-1
    Kampen er i gang på Nya Parken.
    Gudmundur Thorarinsson (IFK Norrköping) slår en corner fra høyre side på Nya Parken.
    2'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Gudmundur Thorarinsson
    IFK Norrköping angriper. Gudmundur Thorarinsson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    Jesper Karlstrom
    Djurgårdens IF angriper, men avslutningen til Jesper Karlstrom går utenfor.
    3'
    Gudmundur Thorarinsson (IFK Norrköping) løfter inn en corner fra venstre på Nya Parken.
    5'
    Målsjanse! Gudmundur Thorarinsson (IFK Norrköping) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    IFK Norrköping tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    9'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til IFK Norrköping på egen banehalvdel.
    9'
    Djurgårdens IF scorer selvmål!
    IFK Norrköping FK 1 - 0 Djurgårdens IF
    Mål: Marcus Danielson
    Marcus Danielsson setter ballen i eget mål! 1-0.
    10'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til IFK Norrköping.
    11'
    12'
    I Norrkøping har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Hjørnespark til Djurgårdens IF
    15'
    Fredrik Ulvestad
    Sjanse til Djurgårdens IF! Fredrik Ulvestad er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    En av Djurgårdens IFs spillere blir avblåst for offside på Nya Parken.
    19'
    Skudd utenfor mål, Djurgårdens IF
    24'
    Alexander Fransson
    Alexander Fransson (IFK Norrköping) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Henrik Castegren
    IFK Norrköping fosser forover og Henrik Castegren fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    27'
    Kaspar Sjoberg tildeler IFK Norrköping en corner. Gudmundur Thorarinsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    29'
    David Moberg Karlsson
    Sjanse i Norrkøping! David Moberg Karlsson (IFK Norrköping) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    IFK Norrköping angriper i Norrkøping. Gudmundur Thorarinsson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    30'
    Frispark for IFK Norrköping på egen banehalvdel.
    31'
    34'
    Jonathan Ring
    Målsjanse til Djurgårdens IF! Jonathan Ring treffer mål, men keeper redder.
    34'
    I Norrkøping slår Gudmundur Thorarinsson en corner fra høyre.
    36'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    40'
    40'
    Jacob Une Larsson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    41'
    Jacob Une Larsson ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Norrkøping.
    42'
    44'
    Frispark til IFK Norrköping på halvdelen til Djurgårdens IF.
    45'
    45'+2
    Frispark IFK Norrköping.
    50'
    Frispark Djurgårdens IF.
    53'
    Aliou Badji
    Aliou Badji (Djurgårdens IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    54'
    56'
    En av Djurgårdens IFs spillere går i offside.
    59'
    Sjanse! IFK Norrköping avanserer forover, men Henrik Castegren avslutter utenfor.
    60'
    I Norrkøping har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Gudmundur Thorarinsson (IFK Norrköping) løfter inn en corner fra høyre på Nya Parken.
    62'
    62'
    Aliou Badji
    Målsjanse! Aliou Badji (Djurgårdens IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    66'
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Jonathan Ring (Djurgårdens IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    66'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Omar Eddahri
    Ut: Jonathan Ring
    Djurgårdens IF bytter ut Jonathan Ring med Omar Eddahri.
    67'
    Mål for Djurgårdens IF!
    IFK Norrköping FK 1 - 1 Djurgårdens IF
    Mål: Aliou Badji
    Målgivende: Nicklas Bärkroth
    Mål! Aliou Badji utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Nicklas Bärkroth.
    69'
    71'
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Jordan Larsson
    Ut: Kalle Holmberg
    IFK Norrköping bytter ut Karl Holmberg med Jordan Larsson. Dette er det første byttet som Jens Gustafsson gjør i dagens kamp.
    71'
    Omar Eddahri
    Omar Eddahri (Djurgårdens IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Kerim Mrabti
    Djurgårdens IF angriper i Norrkøping. Kerim Mrabti fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    75'
    Simon Thern
    Simon Thern (IFK Norrköping) kommer til en målsjanse på Nya Parken, men klarer ikke å score.
    75'
    Inn: Alexander Jakobsen
    Ut: Simon Skrabb
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Norrköping. Inn kommer Alexander Jakobsen, mens Simon Skrabb tar plass på benken.
    76'
    77'
    Inn: Kevin Walker
    Ut: Jesper Karlstrom
    Jesper Karlstrom (Djurgårdens IF) erstattes av Kevin Walker.
    78'
    IFK Norrköping angriper. Alexander Fransson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.