I Norrkøping slår Jonathan Levi en corner fra venstre.
    5'
    Frispark for IK Sirius på egen banehalvdel.
    6'
    Kristoffer Karlsson tildeler IK Sirius en corner. Jamie Roche sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    IFK Norrköping FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    I Norrkøping har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IK Sirius på egen banehalvdel.
    11'
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) slår en corner fra venstre side på Nya Parken.
    15'
    IK Sirius tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Christoffer Nyman (IFK Norrköping FK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Nya Parken.
    16'
    IK Sirius slipper å klare seg uten Jamie Roche som kommer tilbake på banen i Norrkøping.
    16'
    Jamie Roche (IK Sirius) løfter inn en corner fra venstre på Nya Parken.
    19'
    Christoffer Nyman er tilbake i kampen igjen.
    19'
    19'
    Frispark IK Sirius.
    21'
    22'
    Jonathan Levi
    IFK Norrköping FK avanserer forover i Norrkøping. Jonathan Levi avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    25'
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Darrell Kamdem Tibell
    Ut: Christoffer Nyman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Norrköping FK. Inn kommer Darrell Kamdem Tibell, mens Christoffer Nyman tar plass på benken.
    25'
    27'
    Spillet på Nya Parken er stoppet midlertidig fordi David Mitov Nilsson ligger nede.
    28'
    David Mitov Nilsson ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Norrkøping.
    28'
    29'
    Kristoffer Karlsson tildeler IFK Norrköping FK en corner. Jonathan Levi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    31'
    33'
    33'
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    36'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    39'
    IK Sirius angriper i Norrkøping, men blir avblåst for offside.
    40'
    I Norrkøping slår Jonathan Levi en corner fra høyre.
    41'
    Jacob Ortmark
    IFK Norrköping FK fosser forover og Jacob Ortmark fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) løfter inn en corner fra venstre på Nya Parken.
    42'
    42'
    Gult kort til IFK Norrköping FK
    Eman Markovic
    Dommer Kristoffer Karlsson gir Eman Markovic (IFK Norrköping FK) et gult kort.
    42'
    Frispark for IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    42'
    Christian Kouakou
    IK Sirius angriper på Nya Parken, men Christian Kouakou header utenfor.
    43'
    Frispark til IFK Norrköping FK på halvdelen til IK Sirius.
    45'+1
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: Filip Olsson
    Ut: Adam Hellborg
    Daniel Backstrom gjør dagens første bytte i Norrkøping, når han tar ut Adam Hellborg og setter inn Filip Olsson.
    46'
    Inn: Yukiya Sugita
    Ut: Edi Sylisufaj
    Edi Sylisufaj (IK Sirius) erstattes av Yukiya Sugita.
    46'
    48'
    Aron Bjarnason
    IK Sirius angriper, men avslutningen til Aron Bjarnason går utenfor.
    50'
    IFK Norrköping FK fosser fremover, men Daniel Eid går rett i offsidefella.
    51'
    51'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IK Sirius.
    53'
    Skudd utenfor mål, IK Sirius
    56'
    Hjørnespark til IK Sirius
    56'
    Mål for IK Sirius!
    IFK Norrköping FK 0 - 1 IK Sirius
    Mål: Yukiya Sugita
    Mål! Yukiya Sugita gir IK Sirius ledelsen 0-1 i Norrkøping.
    57'
    Dommeren gir Jacob Ortmark (IFK Norrköping FK) et gult kort.
    59'
    59'
    Inn: Lucas Lima
    Ut: Daniel Eid
    Bytte for IFK Norrköping FK. Lucas Lima kommer inn for Daniel Eid på Nya Parken.
    65'
    Inn: Maic Sema
    Ut: Egzon Binaku
    IFK Norrköping FK gjør sitt tredje bytte. Egzon Binaku erstattes av Maic Sema.
    65'
    En av IFK Norrköping FKs spillere blir avblåst for offside på Nya Parken.
    66'
    66'
    Målsjanse til IK Sirius! Aron Bjarnason treffer mål, men keeper redder.
    67'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    68'
    68'
    69'
    72'
    Skudd utenfor mål, IFK Norrköping FK
    72'
    Sjanse til IK Sirius! Christian Kouakou er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Patrik Karlsson Lagemyr (IK Sirius) løfter inn en corner fra høyre på Nya Parken.
    74'
    Tim Björkström
    Tim Björkström (IK Sirius) kommer til en målsjanse på Nya Parken, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Inn: Kevin Wright
    Ut: Patrik Karlsson Lagemyr
    IK Sirius bytter ut Patrik Karlsson Lagemyr med Kevin Wright. Dette er det tredje byttet som Daniel Backstrom gjør i dagens kamp.
    76'
    78'
    Maic Sema
    Maic Sema (IFK Norrköping FK) kommer seg fri på Nya Parken, men avslutningen går utenfor.
    78'
    81'
    Linus Wahlqvist Egnell
    Linus Wahlqvist (IFK Norrköping FK) header utenfor.
    81'
    Dommer Kristoffer Karlsson venter med å sette i gang spillet fordi David Mitov Nilsson ligger nede.
    81'
    IK Sirius slipper å klare seg uten David Mitov Nilsson som kommer tilbake på banen igjen.
    82'
    IK Sirius angriper. Christian Kouakou får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    Gult kort til IK Sirius
    Kevin Wright
    Kevin Wright (IK Sirius) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.