Max Watson er på beina igjen og fortsetter kampen.
    Mål for Mjällby AIF!
    IFK Norrköping FK 0 - 1 Mjällby AIF
    Mål: Seedy Muhammed Ali Jagne
    Målgivende: Timo Stavitski
    Mjällby AIF leder 0-1 etter en scoring av Seedy Muhammed Ali Jagne. Timo Stavitski sto for den målgivende pasningen.
    14'
    Skudd utenfor mål, IFK Norrköping FK
    Isak Andri Sigurgeirsson
    IFK Norrköping FK avanserer forover i Norrkøping. Isak Andri Sigurgeirsson avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Mjällby AIF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til Mjällby AIF
    Manasse Kusu
    Dommeren gir Manasse Kusu (Mjällby AIF) et gult kort.
    19'
    IFK Norrköping FK får tildelt et frispark
    Det blir farlig! Frispark for IFK Norrköping FK er nær straffområde.
    19'
    IFK Norrköping FK får tildelt et hjørnespark
    Arnor Traustason
    Arnor Traustason (IFK Norrköping FK) slår en corner fra venstre side på Nya Parken.
    21'
    Skudd på mål, IFK Norrköping FK
    Ismet Lushaku
    Målsjanse til IFK Norrköping FK! Ismet Lushaku treffer mål, men keeper redder.
    21'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Arnor Traustason (IFK Norrköping FK) løfter inn en corner fra venstre på Nya Parken.
    21'
    23'
    23'
    Jacob Bergstrom
    Mjällby AIF angriper. Jacob Bergstrom får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    Adam Ladeback signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    25'
    IFK Norrköping FK 0 - 2 Mjällby AIF
    Mål: Timo Stavitski
    Målgivende: Elliot Stroud
    Mål! Timo Stavitski øker ledelsen til 0-2. Elliot Stroud var nest sist på ballen.
    29'
    Adam Ladeback signaliserer et frispark til Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    31'
    Adam Ladeback signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK.
    33'
    I Norrkøping slår Arnor Traustason en corner fra høyre.
    37'
    Adam Ladeback signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK like utenfor Mjällby AIF-området.
    37'
    Adam Ladeback tildeler IFK Norrköping FK en corner. Arnor Traustason sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    38'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Noel Tornqvist (Mjällby AIF) vrir seg av smerte i gresset.
    38'
    Noel Tornqvist er på beina igjen og fortsetter kampen på Nya Parken.
    40'
    Skade: Mjällby AIF
    43'
    Spillerbytte - Mjällby AIF
    Inn: Alexander Lundin
    Ut: Noel Tornqvist
    Alexander Lundin (Mjällby AIF) erstatter Noel Tornqvist som ser ut til å måtte forlate Nya Parken med en skade.
    44'
    Skudd utenfor mål, Mjällby AIF
    Manasse Kusu (Mjällby AIF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Seedy Muhammed Ali Jagne
    Seedy Muhammed Ali Jagne (Mjällby AIF) slår en corner fra venstre side på Nya Parken.
    45'+2
    Adam Ladeback tildeler Mjällby AIF en corner. Seedy Muhammed Ali Jagne sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    45'+3
    45'+6
    45'+6
    Anton Eriksson
    Anton Eriksson (IFK Norrköping FK) kommer til en målsjanse på Nya Parken, men klarer ikke å score.
    45'+6
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Jesper Ceesay
    Ut: Arnor Traustason
    Bytte for IFK Norrköping FK. Jesper Ceesay kommer inn for Arnor Traustason på Nya Parken.
    46'
    Inn: Abdullah Iqbal
    Ut: Tom Pettersson
    Tom Pettersson (Mjällby AIF) erstattes av Abdullah Iqbal.
    46'
    IFK Norrköping FK blir avblåst for offside
    Christoffer Nyman
    IFK Norrköping FK angriper, men blir avblåst for offside.
    47'
    IFK Norrköping FK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Mjällby AIF.
    48'
    Målsjanse! Elliot Stroud (Mjällby AIF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Frispark IFK Norrköping FK.
    50'
    Sjanse i Norrkøping! Christoffer Nyman (IFK Norrköping FK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    52'
    Timo Stavitski
    Mjällby AIF angriper, men avslutningen til Timo Stavitski går utenfor.
    55'
    Mjällby AIF angriper i Norrkøping. Seedy Muhammed Ali Jagne fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    57'
    59'
    Inn: Carl Bjork
    Ut: Kristoffer Khazeni
    IFK Norrköping FK gjør sitt andre bytte. Kristoffer Khazeni erstattes av Carl Bjork.
    63'
    Inn: Tim Prica
    Ut: Isak Andri Sigurgeirsson
    IFK Norrköping FK bytter ut Isak Andri Sigurgeirsson med Tim Prica.
    63'
    68'
    69'
    Mål for IFK Norrköping FK!
    IFK Norrköping FK 1 - 2 Mjällby AIF
    Mål: Christoffer Nyman
    Målgivende: Tim Prica
    IFK Norrköping FK reduserer til 1-2 etter et mål av Christoffer Nyman. Det er en fin assist fra Tim Prica.
    69'
    Inn: David Moberg Karlsson
    Ut: Moutaz Neffati
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Norrköping FK. Inn kommer David Moberg Karlsson, mens Moutaz Neffati tar plass på benken.
    70'
    Frispark for IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    71'
    71'
    David Moberg Karlsson
    David Moberg Karlsson (IFK Norrköping FK) kommer seg fri på Nya Parken, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Frispark til IFK Norrköping FK på halvdelen til Mjällby AIF.
    73'
    Inn: Alexander Johansson
    Ut: Timo Stavitski
    Timo Stavitski (Mjällby AIF) erstattes av Alexander Johansson.
    73'
    Tim Prica
    Tim Prica (IFK Norrköping FK) kommer til en målsjanse på Nya Parken, men klarer ikke å score.
    76'
    IFK Norrköping FK angriper i Norrkøping, men blir avblåst for offside.
    77'
    IFK Norrköping FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    78'
    80'
    81'
    81'
    Frispark i en god posisjon for IFK Norrköping FK!
    82'
    I Norrkøping har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    83'
    85'
    Inn: Akesson Linderoth
    Ut: Manasse Kusu
    Anders Torstensson gjør dagens fjerde bytte i Norrkøping, når han tar ut Manasse Kusu og setter inn Akesson Linderoth.
    85'
    Inn: Abdoulie Manneh
    Ut: Seedy Muhammed Ali Jagne
    Anders Torstensson (Mjällby AIF) gjør sitt femte bytte for dagen. Abdoulie Manneh erstatter Seedy Muhammed Ali Jagne.
    85'
    87'
    Inn: Laorent Shabani
    Ut: Dino Salihovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Norrköping FK. Inn kommer Laorent Shabani, mens Dino Salihovic tar plass på benken.
    88'
    Akesson Linderoth
    Mjällby AIF angriper i Norrkøping. Akesson Linderoth fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Frispark til Mjällby AIF på halvdelen til IFK Norrköping FK.
    90'+2
    Gult kort til IFK Norrköping FK
    Max Watson
    Max Watson (IFK Norrköping FK) mottar sitt første gule kort for dagen på Nya Parken.
    90'+2
    Ismet Lushaku (IFK Norrköping FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.