Målsjanse! Amor Layouni (BK Häcken) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    IK Sirius tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for BK Häcken på egen banehalvdel.
    4'
    Målsjanse på Studenternas IP! Amor Layouni fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    5'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    I Uppsala slår Amor Layouni en corner fra høyre.
    6'
    Mål for BK Häcken!
    IK Sirius 0 - 1 BK Häcken
    Mål: Julius Lindberg
    Målgivende: Simon Gustafson
    Mål! BK Häcken tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Julius Lindberg på Studenternas IP. Det er en fin assist fra Simon Gustafson.
    6'
    Srdan Hristic (BK Häcken) slår en corner fra venstre side på Studenternas IP.
    11'
    IK Sirius 0 - 2 BK Häcken
    Mål: Srdan Hristic
    Målgivende: Adam Lundqvist
    Srdan Hristic øker BK Häckens ledelse til 0-2! Flott spill fra Adam Lundqvist før målet.
    17'
    Joakim Ostling signaliserer et frispark til IK Sirius på egen banehalvdel.
    19'
    Yousef Salech (IK Sirius) vinkes av for offside i Uppsala.
    20'
    Mikkel Rygaard
    Mikkel Rygaard Jensen (BK Häcken) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Uppsala fordi Daniel Tom John Stensson får behandling for en skade på banen.
    23'
    IK Sirius slipper å klare seg uten Daniel Tom John Stensson som kommer tilbake på banen i Uppsala.
    25'
    Simon Gustafson (BK Häcken) løfter inn en corner fra venstre på Studenternas IP.
    27'
    IK Sirius 0 - 3 BK Häcken
    Mål: Zeidane Inoussa
    Målgivende: Amane Romeo
    Mål! Zeidane Inoussa (BK Häcken) header inn 0-3 på Studenternas IP. Amane Romeo var nest sist på ballen.
    27'
    Joakim Ostling tildeler IK Sirius en corner. Melker Heier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    I Uppsala slår Melker Heier en corner fra høyre.
    31'
    IK Sirius angriper, men blir avblåst for offside.
    32'
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Spillet på Studenternas IP er stoppet midlertidig fordi Daniel Tom John Stensson ligger nede.
    34'
    Daniel Tom John Stensson ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Uppsala.
    35'
    Daniel Tom John Stensson (IK Sirius) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Studenternas IP.
    36'
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: Adam Vikman
    Ut: Daniel Tom John Stensson
    Det virker som Daniel Tom John Stensson ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Adam Vikman.
    37'
    Leo Walta
    Leo Walta (IK Sirius) kommer til en målsjanse på Studenternas IP, men klarer ikke å score.
    40'
    40'
    Joakim Ostling signaliserer et frispark til BK Häcken.
    41'
    Melker Heier (IK Sirius) løfter inn en corner fra venstre på Studenternas IP.
    43'
    Joakim Ostling signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    45'+3
    Gult kort til IK Sirius
    Melker Heier
    Melker Heier (IK Sirius) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+3
    Inn: Herman Sjogrell
    Ut: Andre Alsanati
    Christer Mattiasson (IK Sirius) gjør sitt andre bytte for dagen. Herman Sjogrell erstatter Andre Alsanati.
    46'
    Inn: Malcolm Jeng
    Ut: Jakob Voelkerling Persson
    Christer Mattiasson gjør dagens tredje bytte i Uppsala, når han tar ut Jakob Voelkerling Persson og setter inn Malcolm Jeng.
    46'
    Frispark til IK Sirius på halvdelen til BK Häcken.
    47'
    50'
    Dennis Widgren
    IK Sirius angriper, men avslutningen til Dennis Widgren går utenfor.
    51'
    Frispark BK Häcken.
    52'
    Frisparket tildelt BK Häcken er farlig nær IK Siriuss målområde.
    56'
    Patrick Nwadike
    Dommeren gir Patrick Nwadike (IK Sirius) et gult kort.
    56'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Adam Lundqvist (BK Häcken) vrir seg av smerte i gresset.
    57'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Jacob Laursen
    Ut: Adam Lundqvist
    Jacob Laursen (BK Häcken) erstatter Adam Lundqvist som muligens er skadet.
    58'
    58'
    I Uppsala har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    Amane Romeo
    Sjanse! BK Häcken avanserer forover, men Amane Romeo avslutter utenfor.
    63'
    Yousef Salech
    Yousef Salech (IK Sirius) kommer til en målsjanse på Studenternas IP, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    64'
    IK Sirius angriper, men avslutningen til Patrick Nwadike går utenfor.
    65'
    68'
    Herman Sjogrell
    IK Sirius avanserer forover i Uppsala. Herman Sjogrell avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Joakim Ostling signaliserer et frispark til IK Sirius like utenfor BK Häcken-området.
    70'
    Gult kort til BK Häcken
    Zeidane Inoussa
    Zeidane Inoussa (BK Häcken) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Noel Milleskog
    Noel Milleskog (IK Sirius) kommer seg fri på Studenternas IP, men avslutningen går utenfor.
    71'
    Inn: Blair Turgott
    Ut: Srdan Hristic
    Bytte for BK Häcken. Blair Turgott kommer inn for Srdan Hristic på Studenternas IP.
    71'
    BK Häcken må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra IK Sirius.
    72'
    Adam Vikman
    Dommer Joakim Ostling viser Adam Vikman (IK Sirius) det gule kortet.
    73'
    73'
    Inn: Marcus Lindberg
    Ut: Noel Milleskog
    Noel Milleskog (IK Sirius) erstattes av Marcus Lindberg.
    74'
    Det blir farlig! Frispark for BK Häcken er nær straffområde.
    75'
    Simon Gustafson
    Sjanse i Uppsala! Simon Gustafson (BK Häcken) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    76'
    BK Häcken angriper i Uppsala. Zeidane Inoussa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    Hjørnespark til BK Häcken
    78'
    Kan BK Häcken utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    Frispark i en god posisjon for BK Häcken!
    79'
    Julius Lindberg
    Julius Lindberg (BK Häcken) mottar sitt første gule kort for dagen på Studenternas IP.
    80'
    Leo Walta
    Sjanse! IK Sirius avanserer forover, men Leo Walta avslutter utenfor.
    81'
    Yousef Salech (IK Sirius) prøver å heade ballen i mål på Studenternas IP, men mislykkes.
    83'
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    83'
    IK Sirius angriper på Studenternas IP. Herman Sjogrell header utenfor.
    84'
    Inn: Michael Martin
    Ut: Leo Walta
    IK Sirius gjør sitt femte bytte. Leo Walta erstattes av Michael Martin.
    86'
    Kan IK Sirius utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    87'
    Inn: Pontus Dahbo
    Ut: Amor Layouni
    BK Häcken bytter ut Amor Layouni med Pontus Dahbo. Dette er det tredje byttet som Pål Arne Johansen gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Johan Hammar
    Ut: Mikkel Rygaard
    BK Häcken bytter ut Mikkel Rygaard Jensen med Johan Hammar.
    87'
    Målsjanse på Studenternas IP! Herman Sjogrell fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.