3-0
4-0
4-1
5-1
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IK Sirius like utenfor IFK Norrköping FK-området.
    2'
    Daniel Tom John Stensson (IK Sirius) slår en corner fra høyre side på Studenternas IP.
    3'
    Noel Milleskog vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    4'
    IK Sirius slipper å klare seg uten Noel Milleskog som kommer tilbake på banen igjen.
    5'
    Frispark til IFK Norrköping FK på halvdelen til IK Sirius.
    6'
    I Uppsala slår Daniel Tom John Stensson en corner fra høyre.
    7'
    Arnor Traustason (IFK Norrköping FK) løfter inn en corner fra venstre på Studenternas IP.
    8'
    Christoffer Nyman
    Christoffer Nyman (IFK Norrköping FK) kommer til en målsjanse på Studenternas IP, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Kristoffer Karlsson tildeler IK Sirius en corner. Daniel Tom John Stensson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IK Sirius på egen banehalvdel.
    10'
    Mål for IK Sirius!
    IK Sirius 1 - 0 IFK Norrköping FK
    Mål: Marcus Lindberg
    Målgivende: Melker Heier
    Mål! IK Sirius tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Marcus Lindberg på Studenternas IP. Melker Heier sto for den målgivende pasningen.
    12'
    IK Sirius tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    I Uppsala har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Tim Prica
    Tim Prica (IFK Norrköping FK) avanserer forover på Studenternas IP. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    17'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IK Sirius.
    17'
    IK Sirius 2 - 0 IFK Norrköping FK
    Mål: Noel Milleskog
    I Uppsala øker IK Sirius ledelsen til 2-0 takket være et mål av Noel Milleskog. Flott spill fra Melker Heier før målet.
    19'
    Marcus Lindberg ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    21'
    Tilbake fra skade: IK Sirius
    22'
    IK Sirius 3 - 0 IFK Norrköping FK
    Mål! Marcus Lindberg øker ledelsen til 3-0. Melker Heier var nest sist på ballen.
    23'
    Frispark IFK Norrköping FK.
    26'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK.
    31'
    Målsjanse på Studenternas IP! Christoffer Nyman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    34'
    Yousef Salech
    Målsjanse! Yousef Salech (IK Sirius) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Gult kort til IFK Norrköping FK
    Isak Ssewankambo
    Dommer Kristoffer Karlsson viser Isak Ssewankambo (IFK Norrköping FK) det gule kortet.
    37'
    Kan IK Sirius utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    37'
    Tim Prica
    IFK Norrköping FK angriper, men avslutningen til Tim Prica går utenfor.
    40'
    Marcus Lindberg
    Sjanse i Uppsala! Marcus Lindberg (IK Sirius) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Frispark for IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    42'
    Det blir farlig! Frispark for IFK Norrköping FK er nær straffområde.
    43'
    Gult kort til IK Sirius
    Henrik Castegren
    Henrik Castegren mottar et gult kort i Uppsala, og må dermed stå over en kamp for IK Sirius.
    44'
    Arnor Traustason
    I Uppsala header Arnor Traustason (IFK Norrköping FK) mot mål, men ballen går utenfor.
    44'
    Sjanse til IK Sirius! Yousef Salech er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    45'
    IK Sirius angriper i Uppsala. Yousef Salech avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    Oscar Jansson (IFK Norrköping FK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Studenternas IP.
    45'+1
    Oscar Jansson er tilbake på banen igjen.
    45'+2
    Frispark for IK Sirius på egen banehalvdel.
    45'+3
    Arnor Traustason (IFK Norrköping FK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Frispark IK Sirius.
    45'+4
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Kevin Hoog Jansson
    Ut: Isak Ssewankambo
    Bytte for IFK Norrköping FK. Kevin Hoog Jansson kommer inn for Isak Ssewankambo på Studenternas IP.
    46'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    47'
    Frispark til IK Sirius på halvdelen til IFK Norrköping FK.
    48'
    Hjørnespark til IK Sirius
    49'
    I Uppsala har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    Hjørnespark til IFK Norrköping FK
    54'
    Noel Milleskog
    Målsjanse på Studenternas IP! Noel Milleskog fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    56'
    Patrick Nwadike
    Patrick Nwadike (IK Sirius) header ballen i tverrliggeren på Studenternas IP! Oi, oi, oi.
    56'
    Sjanse! IK Sirius avanserer forover, men Marcus Lindberg avslutter utenfor.
    59'
    Frisparket tildelt IFK Norrköping FK er farlig nær IK Siriuss målområde.
    62'
    Tim Prica
    Tim Prica (IFK Norrköping FK) kommer seg fri på Studenternas IP, men avslutningen går utenfor.
    63'
    IK Sirius 4 - 0 IFK Norrköping FK
    Mål: Yousef Salech
    Målgivende: Noel Milleskog
    Mål! Yousef Salech øker IK Siriuss ledelse til 4-0 på Studenternas IP. Det er en fin assist fra Noel Milleskog.
    65'
    IFK Norrköping FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    68'
    Inn: Ture Sandberg
    Ut: Vito Hammershøj Mistrati
    IFK Norrköping FK bytter ut Vito Hammershøj Mistrati med Ture Sandberg. Dette er det andre byttet som Andreas Alm gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Carl Bjork
    Ut: Dino Salihovic
    IFK Norrköping FK gjør sitt tredje bytte. Dino Salihovic erstattes av Carl Bjork.
    69'
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: Filip Olsson
    Ut: Marcus Lindberg
    Christer Mattiasson (IK Sirius) gjør sitt første bytte for dagen. Filip Olsson erstatter Marcus Lindberg.
    70'
    Inn: Herman Sjogrell
    Ut: Noel Milleskog
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IK Sirius. Inn kommer Herman Sjogrell, mens Noel Milleskog tar plass på benken.
    70'
    Mål for IFK Norrköping FK!
    IK Sirius 4 - 1 IFK Norrköping FK
    Mål: Ture Sandberg
    Målgivende: Carl Bjork
    Ture Sandberg (IFK Norrköping FK) header ballen i mål på Studenternas IP. Stillingen er nå 4-1. Carl Bjork var nest sist på ballen.
    71'
    72'
    73'
    IK Sirius 5 - 1 IFK Norrköping FK
    Mål! Yousef Salech (IK Sirius) header inn 5-1 på Studenternas IP.
    77'
    Inn: Kristoffer Khazeni
    Ut: Tim Prica
    IFK Norrköping FK bytter ut Tim Prica med Kristoffer Khazeni.
    78'
    80'
    80'
    Inn: Adam Vikman
    Ut: Daniel Tom John Stensson
    Christer Mattiasson gjør dagens tredje bytte i Uppsala, når han tar ut Daniel Tom John Stensson og setter inn Adam Vikman.
    82'
    Inn: August Ljungberg
    Ut: Melker Heier
    IK Sirius bytter ut Melker Heier med August Ljungberg. Dette er det fjerde byttet som Christer Mattiasson gjør i dagens kamp.
    83'
    84'
    Daniel Eid
    Daniel Eid (IFK Norrköping FK) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Inn: Victor Ekstrom
    Ut: Malcolm Jeng
    Christer Mattiasson gjør dagens femte bytte i Uppsala, når han tar ut Malcolm Jeng og setter inn Victor Ekstrom.
    86'
    Inn: Marcus Baggesen
    Ut: Yahya Kalley
    Andreas Alm (IFK Norrköping FK) gjør sitt femte bytte for dagen. Marcus Baggesen erstatter Yahya Kalley.
    87'
    88'
    89'
    90'
    Carl Bjork
    Carl Bjork (IFK Norrköping FK) får et gult kort av dommer Kristoffer Karlsson.
    90'
    90'
    Leo Walta
    IK Sirius angriper i Uppsala. Leo Walta avslutter på mål, men greier ikke å score.