IK Sirius tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Kalmar FF får tildelt et frispark
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Kalmar FF på egen banehalvdel.
    6'
    Tashreeq Matthews
    Kristoffer Karlsson tildeler IK Sirius en corner. Tashreeq Matthews sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Skudd på mål, IK Sirius
    Jakob Voelkerling Persson
    Sjanse til IK Sirius! Jakob Voelkerling Persson er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Skudd på mål, Kalmar FF
    Kevin Jensen
    Målsjanse til Kalmar FF! Kevin Jensen treffer mål, men keeper redder.
    8'
    Kalmar FF, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Kalmar FF scorer selvmål!
    IK Sirius 1 - 0 Kalmar FF
    Mål: Axel Lindahl
    Selvmål! En sønderknust Axel Lindahl kan bli kampens syndebukk på Studenternas IP etter å ha rotet ballen i eget mål. 1-0.
    11'
    Johan Karlsson
    Målsjanse! Johan Karlsson (Kalmar FF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    IK Sirius angriper. Tashreeq Matthews får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    16'
    Mål for IK Sirius!
    IK Sirius 2 - 0 Kalmar FF
    Mål: Melker Heier
    I Uppsala øker IK Sirius ledelsen til 2-0 takket være et mål av Melker Heier.
    16'
    IK Sirius 3 - 0 Kalmar FF
    Mål: Joakim Persson
    Mål! Joakim Persson gir IK Sirius en komfortabel 3-0 ledelse.
    19'
    Frispark for IK Sirius på egen banehalvdel.
    22'
    Jakob Tannander (IK Sirius) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Studenternas IP.
    23'
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: David Mitov Nilsson
    Ut: Jakob Tannander
    David Mitov Nilsson (IK Sirius) erstatter Jakob Tannander som muligens er skadet.
    26'
    Joeri De Kamps
    Frispark til Kalmar FF på halvdelen til IK Sirius.
    29'
    30'
    Kalmar FF får tildelt et hjørnespark
    Kevin Jensen (Kalmar FF) løfter inn en corner fra venstre på Studenternas IP.
    32'
    Romário
    Sjanse i Uppsala! Romário (Kalmar FF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    35'
    Simon Skrabb
    Kalmar FF angriper, men avslutningen til Simon Skrabb går utenfor.
    38'
    Gult kort til IK Sirius
    Dennis Widgren
    Dennis Widgren (IK Sirius) får et gult kort av dommer Kristoffer Karlsson.
    39'
    Frispark Kalmar FF.
    39'
    Lars Sætra
    Kalmar FF angriper på Studenternas IP, men Lars Sætra header utenfor.
    40'
    Gult kort til Kalmar FF
    Lars Sætra
    Lars Sætra (Kalmar FF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Frispark for Kalmar FF på egen banehalvdel.
    44'
    Johan Karlsson (Kalmar FF) kommer til en målsjanse på Studenternas IP, men klarer ikke å score.
    45'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Kalmar FF.
    45'+3
    Spillerbytte - Kalmar FF
    Inn: Melker Hallberg
    Ut: Jacob Trenskow
    Kalmar FF bytter ut Jacob Trenskow med Melker Hallberg.
    46'
    Inn: Noah Shamoun
    Ut: Kevin Jensen
    Kalmar FF bytter ut Kevin Jensen med Noah Shamoun. Dette er det andre byttet som Henrik Jensen gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Nahom Girmai
    Ut: Axel Lindahl
    Kalmar FF gjør sitt tredje bytte. Axel Lindahl erstattes av Nahom Girmai.
    46'
    Sjanse! Kalmar FF avanserer forover, men Simon Skrabb avslutter utenfor.
    47'
    Joakim Persson
    Joakim Persson (IK Sirius) avanserer forover på Studenternas IP. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    49'
    I Uppsala har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Kalmar FF avanserer forover i Uppsala. Simon Skrabb avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    Noah Shamoun
    54'
    Skudd utenfor mål, IK Sirius
    Tashreeq Matthews (IK Sirius) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    58'
    Tashreeq Matthews (IK Sirius) kommer til avslutning på Studenternas IP - i stolpen! Oi, oi, oi.
    59'
    59'
    Jakob Voelkerling Persson (IK Sirius) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Dommer Kristoffer Karlsson venter med å sette i gang spillet fordi Wessam Abou Ali ligger nede.
    61'
    Inn: Arash Motaraghebjafarpour
    Ut: Rony Jansson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kalmar FF. Inn kommer Arash Motaraghebjafarpour, mens Rony Jansson tar plass på benken.
    63'
    Inn: Oli Valur Omarsson
    Ut: Wessam Abou Ali
    Wessam Abou Ali, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Oli Valur Omarsson kommer inn for IK Sirius.
    63'
    Inn: Herman Sjogrell
    Ut: Melker Heier
    Melker Heier (IK Sirius) erstattes av Herman Sjogrell.
    63'
    Inn: Adam Vikman
    Ut: Joeri De Kamps
    Bytte for IK Sirius. Adam Vikman kommer inn for Joeri De Kamps på Studenternas IP.
    63'
    Frispark IK Sirius.
    71'
    Daniel Tom John Stensson
    Daniel Tom John Stensson (IK Sirius) slår en corner fra venstre side på Studenternas IP.
    74'
    74'
    Mileta Rajovic
    Mileta Rajovic (Kalmar FF) header utenfor.
    76'
    Inn: Deniz Hummet
    Ut: Romário
    Romário (Kalmar FF) erstattes av Deniz Hummet.
    77'
    Dommer Kristoffer Karlsson viser Noah Shamoun (Kalmar FF) det gule kortet.
    78'
    Frisparket tildelt IK Sirius er farlig nær Kalmar FFs målområde.
    78'
    Tashreeq Matthews (IK Sirius) kommer seg fri på Studenternas IP, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IK Sirius på egen banehalvdel.
    80'
    Kalmar FF angriper, men avslutningen til Mileta Rajovic går utenfor.
    81'
    Inn: Emil Ozkan
    Ut: Tashreeq Matthews
    IK Sirius bytter ut Tashreeq Matthews med Emil Ozkan.
    86'
    86'
    Arash Motaraghebjafarpour
    89'
    Melker Hallberg
    90'
    Deniz Hummet
    Kalmar FF angriper i Uppsala. Deniz Hummet avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    Målsjanse på Studenternas IP! Daniel Tom John Stensson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.