Federico Dionisi signaliserer et frispark til Inter på egen banehalvdel.
    Mål for Inter!
    Inter 1 - 0 Empoli
    Mål: Federico Dimarco
    Målgivende: Alessandro Bastoni
    Inter leder 1-0 etter en scoring av Federico Dimarco. Alessandro Bastoni sto for den målgivende pasningen.
    5'
    Inter fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    9'
    Szymon Zurkowski
    Empoli avanserer forover i Milano. Szymon Zurkowski avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Empoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Inter tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Federico Dionisi signaliserer et frispark til Empoli på egen banehalvdel.
    14'
    En av Empolis spillere går i offside.
    15'
    Federico Dionisi signaliserer et frispark til Inter.
    18'
    Alessandro Bastoni
    Alessandro Bastoni (Inter) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    19'
    I Milano slår Razvan Marin en corner fra høyre.
    21'
    Mbaye Niang
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Mbaye Niang fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Lautaro Martinez
    Målsjanse til Inter! Lautaro Martinez treffer mål, men keeper redder.
    23'
    Empoli, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Razvan Marin
    Empoli fosser forover og Razvan Marin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    27'
    Federico Dionisi tildeler Empoli en corner. Razvan Marin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Frispark for Empoli på egen banehalvdel.
    30'
    Mbaye Niang
    Målsjanse! Mbaye Niang (Empoli) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Frispark i en god posisjon for Empoli!
    32'
    Frispark Inter.
    33'
    Federico Dimarco (Inter) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    38'
    40'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Nicolo Cambiaghi
    Nicolo Cambiaghi (Empoli) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    Simone Bastoni (Empoli) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    41'
    42'
    Federico Dionisi tildeler Inter en corner. Federico Dimarco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Frispark til Inter på halvdelen til Empoli.
    47'
    I Milano slår Federico Dimarco en corner fra høyre.
    48'
    49'
    50'
    Sebastiano Luperto
    Sebastiano Luperto (Empoli) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    51'
    Nicolo Barella
    Inter angriper i Milano. Nicolo Barella fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    53'
    Benjamin Pavard
    Sjanse! Inter avanserer forover, men Benjamin Pavard avslutter utenfor.
    54'
    54'
    Razvan Marin (Empoli) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    55'
    Hakan Calhanoglu (Inter) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    57'
    Henrikh Mkhitaryan
    Inter angriper i Milano. Henrikh Mkhitaryan fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Frispark Empoli.
    59'
    Skudd utenfor mål, Empoli
    62'
    Federico Dimarco (Inter) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    63'
    64'
    Gult kort til Empoli
    Nicolo Cambiaghi (Empoli) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    65'
    66'
    Skudd på mål, Inter
    66'
    66'
    Empoli avanserer forover i Milano. Nicolo Cambiaghi avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Kristjan Asllani
    Ut: Hakan Calhanoglu
    Hakan Calhanoglu (Inter) erstattes av Kristjan Asllani.
    69'
    Inn: Carlos Augusto
    Ut: Federico Dimarco
    Simone Inzaghi (Inter) gjør sitt andre bytte for dagen. Carlos Augusto erstatter Federico Dimarco.
    69'
    71'
    Inter angriper. Lautaro Martinez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    I Milano slår Kristjan Asllani en corner fra venstre.
    72'
    Federico Dionisi tildeler Inter en corner. Kristjan Asllani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Spillerbytte - Empoli
    Inn: Liberato Cacace
    Ut: Giuseppe Pezzella
    Empoli gjør sitt første bytte. Giuseppe Pezzella erstattes av Liberato Cacace.
    73'
    Inn: Jacopo Fazzini
    Ut: Simone Bastoni
    Empoli bytter ut Simone Bastoni med Jacopo Fazzini.
    73'
    74'
    75'
    Hjørnespark til Empoli
    76'
    Liberato Cacace
    Empoli angriper, men avslutningen til Liberato Cacace går utenfor.
    76'
    Inn: Denzel Dumfries
    Ut: Alessandro Bastoni
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter. Inn kommer Denzel Dumfries, mens Alessandro Bastoni tar plass på benken.
    77'
    Inn: Alexis Sanchez
    Ut: Lautaro Martinez
    Inter bytter ut Lautaro Martinez med Alexis Sanchez.
    77'
    Kristjan Asllani
    Inter angriper i Milano. Kristjan Asllani avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Benjamin Pavard (Inter) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    81'
    Inter 2 - 0 Empoli
    Mål: Alexis Sanchez
    Målgivende: Marcus Thuram
    Mål! Alexis Sanchez øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Marcus Thuram før målet.