Sjanse! Inter Milano avanserer forover, men Lautaro Martinez avslutter utenfor.
    12'
    Inter Milano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Christian Eriksen (Inter Milano) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    17'
    Adam Marusic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    18'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Inter Milano...
    19'
    Adam Marusic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    19'
    Gult kort til Lazio
    Wesley Hoedt
    Wesley Hoedt (Lazio Roma) mottar et gult kort på Giuseppe Meazza, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    20'
    VAR sjekker om det er straffe til Inter
    21'
    Dommeren dømmer straffe til Inter
    22'
    Inter scorer på straffe!
    Inter 1 - 0 Lazio
    Mål: Romelu Lukaku
    Romelu Lukaku scorer og Inter Milano leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    22'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Gult kort til Inter
    Romelu Lukaku
    Romelu Lukaku (Inter Milano) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    Lucas Leiva vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    26'
    Lazio Roma slipper å klare seg uten Lucas Leiva som kommer tilbake på banen igjen.
    27'
    Michael Fabbri signaliserer et frispark til Lazio Roma.
    28'
    Christian Eriksen
    Inter Milano angriper i Milano. Christian Eriksen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Ciro Immobile
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Ciro Immobile fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Lautaro Martinez (Inter Milano) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    Luis Alberto
    Sjanse til Lazio Roma! Luis Alberto er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    Sjanse i Milano! Romelu Lukaku (Inter Milano) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    43'
    Mål for Inter!
    Inter 2 - 0 Lazio
    Mål! Inter Milano øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Romelu Lukaku på Giuseppe Meazza.
    45'
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Gonzalo Escalante
    Ut: Lucas Leiva
    Simone Inzaghi (Lazio Roma) gjør sitt første bytte for dagen. Gonzalo Escalante erstatter Lucas Leiva.
    46'
    Inn: Marco Parolo
    Ut: Wesley Hoedt
    Lazio Roma gjør sitt andre bytte. Wesley Hoedt erstattes av Marco Parolo.
    46'
    Joaquin Correa
    Lazio Roma avanserer forover på Giuseppe Meazza og Joaquin Correa kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Inter Milano.
    47'
    47'
    Inter Milano må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Lazio Roma.
    49'
    Christian Eriksen (Inter Milano) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    52'
    Michael Fabbri signaliserer et frispark til Lazio Roma på egen banehalvdel.
    52'
    Adam Marusic
    Målsjanse! Adam Marusic (Lazio Roma) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Francesco Acerbi
    Francesco Acerbi (Lazio Roma) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Spillet på Giuseppe Meazza er stoppet midlertidig fordi Milan Skriniar ligger nede.
    57'
    Inter Milano slipper å klare seg uten Milan Skriniar som kommer tilbake på banen i Milano.
    58'
    I Milano slår Christian Eriksen en corner fra høyre.
    59'
    Det blir farlig! Frispark for Lazio Roma er nær straffområde.
    59'
    Achraf Hakimi
    Dommer Michael Fabbri viser Achraf Hakimi (Inter Milano) det gule kortet.
    59'
    Mål for Lazio!
    Inter 2 - 1 Lazio
    Mål: Gonzalo Escalante
    Målgivende: Sergej Milinkovic-Savic
    Mål! Lazio Roma reduserer til 2-1 etter et mål av Gonzalo Escalante på Giuseppe Meazza. Sergej Milinkovic-Savic sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Manuel Lazzari
    Sjanse i Milano! Manuel Lazzari (Lazio Roma) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Inter 3 - 1 Lazio
    Mål: Lautaro Martinez
    Målgivende: Romelu Lukaku
    Inter Milano går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Lautaro Martinez. Romelu Lukaku var nest sist på ballen.
    64'
    Inn: Vedat Muriqi
    Ut: Ciro Immobile
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lazio Roma. Inn kommer Vedat Muriqi, mens Ciro Immobile tar plass på benken.
    70'
    Inn: Felipe Caicedo
    Ut: Joaquin Correa
    Simone Inzaghi gjør dagens fjerde bytte i Milano, når han tar ut Joaquin Correa og setter inn Felipe Caicedo.
    70'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Roberto Gagliardini
    Ut: Christian Eriksen
    Inter Milano bytter ut Christian Eriksen med Roberto Gagliardini. Dette er det første byttet som Antonio Conte gjør i dagens kamp.
    72'
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Romelu Lukaku fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    Inn: Alexis Sanchez
    Ut: Lautaro Martinez
    Inter Milano bytter ut Lautaro Martinez med Alexis Sanchez.
    78'
    Inn: Andreas Pereira
    Ut: Luis Alberto
    Bytte for Lazio Roma. Andreas Pereira kommer inn for Luis Alberto på Giuseppe Meazza.
    78'
    Michael Fabbri tildeler Inter Milano en corner. Marcelo Brozovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    Stefan De Vrij
    Stefan De Vrij (Inter Milano) kommer til avslutning på Giuseppe Meazza, men headingen blir reddet.
    79'
    79'
    Frispark til Lazio Roma på halvdelen til Inter Milano.
    80'
    Vedat Muriqi
    Vedat Muriqi (Lazio Roma) prøver å heade ballen i mål på Giuseppe Meazza, men mislykkes.
    82'
    82'
    Frispark Inter Milano.
    83'
    Inter Milano angriper, men Alexis Sanchez vinkes av for offside.
    86'
    87'
    88'
    Felipe Caicedo
    I Milano header Felipe Caicedo (Lazio Roma) mot mål, men ballen går utenfor.
    90'
    Inn: Matteo Darmian
    Ut: Ivan Perisic
    Ivan Perisic (Inter Milano) erstattes av Matteo Darmian.
    90'+1
    Inn: Danilo D`Ambrosio
    Ut: Achraf Hakimi
    Antonio Conte gjør dagens fjerde bytte i Milano, når han tar ut Achraf Hakimi og setter inn Danilo D`Ambrosio.
    90'+1
    Inn: Andrea Pinamonti
    Ut: Romelu Lukaku
    Bytte for Inter Milano. Andrea Pinamonti kommer inn for Romelu Lukaku på Giuseppe Meazza.
    90'+1
    Andreas Pereira
    Lazio Roma angriper. Andreas Pereira får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.