307
112

Skudd på mål, Inter
    Hakan Calhanoglu
    Inter angriper. Hakan Calhanoglu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Inter får tildelt et frispark
    Frispark til Inter på halvdelen til US Lecce.
    4'
    Dommer Gianluca Manganiello venter med å sette i gang spillet fordi Lautaro Martinez ligger nede.
    6'
    Gianluca Manganiello signaliserer et frispark til Inter.
    7'
    Lautaro Martinez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Milano.
    8'
    Skudd utenfor mål, Inter
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    8'
    Gianluca Manganiello signaliserer et frispark til Inter på egen banehalvdel.
    10'
    Inter får tildelt et hjørnespark
    Gianluca Manganiello tildeler Inter en corner. Hakan Calhanoglu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Inter blir avblåst for offside
    Lautaro Martinez
    Inter angriper, men Gianluca Manganiello blåser for offside.
    14'
    VAR sjekker om det er straffe til Inter
    15'
    Ingen straffe til Inter
    15'
    Inter tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Lecce får tildelt et frispark
    Frispark for US Lecce på egen banehalvdel.
    16'
    Skudd på mål, Lecce
    Assan Ceesay
    Assan Ceesay (US Lecce) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    17'
    Lecce, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    I Milano slår Hakan Calhanoglu en corner fra høyre.
    20'
    Hakan Calhanoglu (Inter) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    20'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter) header mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    Hakan Calhanoglu (Inter) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    22'
    Gianluca Manganiello signaliserer et frispark til US Lecce på egen banehalvdel.
    25'
    Frisparket tildelt Inter er farlig nær US Lecces målområde.
    26'
    Målsjanse! Hakan Calhanoglu (Inter) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    28'
    28'
    Mål for Inter!
    Inter 1 - 0 Lecce
    Mål: Henrikh Mkhitaryan
    Målgivende: Nicolo Barella
    Mål! Inter tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Henrikh Mkhitaryan på Giuseppe Meazza. Det er en fin assist fra Nicolo Barella.
    29'
    30'
    Lecce får tildelt et hjørnespark
    Gabriel Strefezza
    Gabriel Strefezza (US Lecce) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    33'
    Skudd utenfor mål, Lecce
    Joan Gonzalez
    Joan Gonzalez (US Lecce) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    34'
    39'
    40'
    Lautaro Martinez (Inter) header utenfor.
    41'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alessandro Tuia (US Lecce) vrir seg av smerte i gresset.
    45'
    Alessandro Tuia kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Giuseppe Meazza.
    45'+1
    Frispark Inter.
    48'
    49'
    52'
    Inter 2 - 0 Lecce
    Mål: Lautaro Martinez
    Målgivende: Denzel Dumfries
    Lautaro Martinez setter ballen i mål og øker Inters ledelse til 2-0 i Milano. Denzel Dumfries sto for den målgivende pasningen.
    53'
    I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Spillerbytte - Lecce
    Inn: Remi Oudin
    Ut: Gabriel Strefezza
    Gabriel Strefezza (US Lecce) erstattes av Remi Oudin.
    57'
    Inn: Alexis Blin
    Ut: Youssef Maleh
    US Lecce bytter ut Youssef Maleh med Alexis Blin. Dette er det andre byttet som Marco Baroni gjør i dagens kamp.
    57'
    Alexis Blin
    US Lecce angriper, men avslutningen til Alexis Blin går utenfor.
    57'
    58'
    Remi Oudin
    I Milano slår Remi Oudin en corner fra venstre.
    60'
    61'
    Lecce blir avblåst for offside
    US Lecce fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    61'
    Inn: Simone Romagnoli
    Ut: Alessandro Tuia
    Bytte for US Lecce. Simone Romagnoli kommer inn for Alessandro Tuia på Giuseppe Meazza.
    65'
    66'
    Francesco Acerbi
    Inter avanserer forover på Giuseppe Meazza og Francesco Acerbi kommer til avslutning. Headingen blir klarert av US Lecce.
    66'
    66'
    67'
    67'
    67'
    Edin Dzeko
    Sjanse i Milano! Edin Dzeko (Inter) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    69'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Romelu Lukaku
    Ut: Lautaro Martinez
    Simone Inzaghi gjør dagens første bytte i Milano, når han tar ut Lautaro Martinez og setter inn Romelu Lukaku.
    71'
    Inn: Marcelo Brozovic
    Ut: Henrikh Mkhitaryan
    Simone Inzaghi (Inter) gjør sitt andre bytte for dagen. Marcelo Brozovic erstatter Henrikh Mkhitaryan.
    71'
    Alessandro Bastoni
    Inter avanserer forover i Milano. Alessandro Bastoni avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    73'
    Remi Oudin
    Gianluca Manganiello tildeler US Lecce en corner. Remi Oudin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Federico Di Francesco
    US Lecce angriper i Milano. Federico Di Francesco fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Romelu Lukaku
    Inter fosser fremover, men Gianluca Manganiello blåser for offside på Giuseppe Meazza.
    74'
    76'
    US Lecce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Alexis Blin
    Alexis Blin (US Lecce) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Inn: Danilo D`Ambrosio
    Ut: Denzel Dumfries
    Simone Inzaghi (Inter) gjør sitt tredje bytte for dagen. Danilo D`Ambrosio erstatter Denzel Dumfries.
    78'
    Inn: Roberto Gagliardini
    Ut: Hakan Calhanoglu
    Inter gjør sitt fjerde bytte. Hakan Calhanoglu erstattes av Roberto Gagliardini.
    78'
    79'
    Morten Hjulmand
    Morten Hjulmand (US Lecce) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Inn: Thorir Johann Helgason
    Ut: Joan Gonzalez
    Bytte for US Lecce. Thorir Johann Helgason kommer inn for Joan Gonzalez på Giuseppe Meazza.
    83'
    Inn: Lameck Banda
    Ut: Federico Di Francesco
    US Lecce bytter ut Federico Di Francesco med Lameck Banda.
    83'
    Gianluca Manganiello signaliserer et frispark til US Lecce.
    84'
    85'
    Sjanse! US Lecce avanserer forover, men Assan Ceesay avslutter utenfor.
    87'
    Nicolo Barella
    En av Inters spillere blir avblåst for offside på Giuseppe Meazza.
    89'
    Inn: Mattia Zanotti
    Ut: Robin Gosens
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter. Inn kommer Mattia Zanotti, mens Robin Gosens tar plass på benken.